Dadara - Siebdruck: Peace Tank (letztes Exemplar)

Dadara - Zeefdruk: Peace Tank (laatste exemplaar) kaufen? Bieten Sie von 99!
Dadara - Zeefdruk: Peace Tank (laatste exemplaar) kaufen? Bieten Sie von 99!Dadara - Zeefdruk: Peace Tank (laatste exemplaar) kaufen? Bieten Sie von 99!Dadara - Zeefdruk: Peace Tank (laatste exemplaar) kaufen? Bieten Sie von 99!Dadara - Zeefdruk: Peace Tank (laatste exemplaar) kaufen? Bieten Sie von 99!
ähnlichen Artikel einstellen
  • Beschreibung
  • Dadara (1969)
Art des Kunstwerks Grafik (Hand signiert)
Zeitraum 1945 bis 1999
Technik Siebdruck
Träger Papier
Stil Modern
Gerahmt Nicht gerahmt
Maße 40 x 40 cm (h x b)
Signiert Hand signiert
Übersetzt mit Google Translate. Originaltext anzeigen .
Zeefdruk van Dadara. Titel: Peace Tank. Oplage: A.P. Afmetingen blad: H40 x b40cm. Afmetingen voorstelling: H32 x b32 cm. Herkomst: Galerie Reflex Amsterdam. Het werk is links onder met zwarte stift gesigneerd door Dadara. De authenticiteit van dit werk wordt volledig gegarandeerd. Een certificaat van echtheid kan, op aanvraag, worden gemaild.

Bij aankoop kan het werk worden opgehaald in 's-Gravenzande ( vlakbij Den Haag (Scheveningen), Rotterdam en Delft en 5 minuten van het strand). De termijn voor het ophalen , bij vooruitbetaling, is zeer ruim, m.a.w. de koper kan het werk weken of zelfs maanden later ophalen en het zo mogelijk combineren met een bezoek aan één van de bovengenoemde steden of het strand. We kunnen het werk ook verzenden. Verzenden: we verzenden op dinsdag - en donderdag.


Dadara is de kunstenaarsnaam van Daniël (Piotr) Rozenberg (Łódź, 8 februari 1969), Nederlands kunstenaar.

Hij heeft naam gekregen met het ontwerpen van folders, hoezen van platen en cd's, het maken van schilderijen, totempalen, cartoons, installaties en performances. Grotere bekendheid kreeg hij voor het eerst met Greyman, Statue of No Liberty (grijze man, on-vrijheidsbeeld), een 9 meter hoog standbeeld dat in 1999 op het Museumplein bij het Rijksmuseum in Amsterdam werd neergezet. Sindsdien heeft hij verschillende grote projecten ondernomen.

Sedert 2010 treedt Dadara op als directeur van de Exchanghibition Bank, de naam verwijst naar (Engelse) woorden voor (effecten)beurs, tentoonstelling en (handels)bank. Het gaat hier niet om een echte bank, er worden dingen gedaan die met geld te maken hebben, bijvoorbeeld door het bewerken van bestaande bankbiljetten.

Kunstwerken en projecten die aandacht hebben gekregen:

1999: Greyman, Statue of No Liberty, sculptuur/standbeeld
2002-2003: Fools Ark (ark van dwazen, verwijzend naar de Ark van Noach en naar woonarken), een driemaster-schip, gebouwd op de oude NDSM-werf in Amsterdam-Noord, in 2003 vervoerd naar het Burning Man-festival in Nevada (VS), en daar in brand gestoken, daarna nogmaals verbrand op het Oerol-festival op Terschelling
2003 of 2004: Fall and Rise of The Fools Ark (film uitgebracht op dvd), met muziek van de groep Lamb
2007: een roze militaire tank, met de naam Love, Peace and Terror (Liefde, vrede en terreur), in Amsterdam, uiteindelijk opgeblazen
2008-2009: Checkpoint Dreamyourtopia, een alternatieve "grenspost" in Dallas (Texas, VS)
2010-: Exchanghibition Bank an Transformoney Tree, projecten (nog lopend in 2020).


Dadara is de kunstenaarsnaam van Daniël (Piotr) Rozenberg (Łódź, 8 februari 1969), Nederlands kunstenaar.

Hij heeft naam gekregen met het ontwerpen van folders, hoezen van platen en cd's, het maken van schilderijen, totempalen, cartoons, installaties en performances. Grotere bekendheid kreeg hij voor het eerst met Greyman, Statue of No Liberty (grijze man, on-vrijheidsbeeld), een 9 meter hoog standbeeld dat in 1999 op het Museumplein bij het Rijksmuseum in Amsterdam werd neergezet. Sindsdien heeft hij verschillende grote projecten ondernomen.

Sedert 2010 treedt Dadara op als directeur van de Exchanghibition Bank, de naam verwijst naar (Engelse) woorden voor (effecten)beurs, tentoonstelling en (handels)bank. Het gaat hier niet om een echte bank, er worden dingen gedaan die met geld te maken hebben, bijvoorbeeld door het bewerken van bestaande bankbiljetten.

Zustand
ZustandSehr gut
Sendung
Abholen Die Arbeit kann vor Ort abgeholt werden. Als Käufer müssen Sie Ihr eigenes Verpackungsmaterial mitbringen. Der Standort ist: 's-gravenzande, Niederlande
SendenPaketpost
PreisBis zu 10 kg.
Innerhalb von Niederlande 13,50 €
Nach Belgien 23,95 €
Nach Deutschland 23,95 €
In die EU 23,95 €
Weltweit 65,00 €

Garantie
GarantieBei der Einstellung des Loses erkläre ich, dass ich den bei Kunstveiling geltenden Garantiebedingungen hinsichtlich einer korrekten Beschreibung des angebotenen Loses, zustimme

Der Verkäufer übernimmt die volle Verantwortung für diesen Artikel. Kunstveiling bietet nur die Plattform für diese Transaktion an, die direkt mit dem Verkäufer abgerechnet werden muss. Mehr Information .

Dadara (1969) 

Niederländisch Niederländisch Alle Werke von diesem Künstler (11)

Angeboten durch  KiewitKunst
Mitglied seit 2011
6376 verkaufte Lose
Alle Lose von diesem Anbieter (671)
40 cm
40 cm