Eric de Nie - Eric de Nie - Abstract, gemengde techniek op papier (mooi ingelijst, groot) - Verkauft

Eric de Nie - Abstract, gemengde techniek op papier (mooi ingelijst, groot) kaufen? Bieten Sie von 250!
Dieser Artikel ist verkauft Artikel anzeigen
Malerei

Anmelden oder registrieren um den Ertrag einzusehen

ähnlichen Artikel einstellen
Eric de Nie - Abstract, gemengde techniek op papier (mooi ingelijst, groot) kaufen? Bieten Sie von 250!
Eric de Nie - Abstract, gemengde techniek op papier (mooi ingelijst, groot) kaufen? Bieten Sie von 250!Eric de Nie - Abstract, gemengde techniek op papier (mooi ingelijst, groot) kaufen? Bieten Sie von 250!Eric de Nie - Abstract, gemengde techniek op papier (mooi ingelijst, groot) kaufen? Bieten Sie von 250!Eric de Nie - Abstract, gemengde techniek op papier (mooi ingelijst, groot) kaufen? Bieten Sie von 250!Eric de Nie - Abstract, gemengde techniek op papier (mooi ingelijst, groot) kaufen? Bieten Sie von 250!Eric de Nie - Abstract, gemengde techniek op papier (mooi ingelijst, groot) kaufen? Bieten Sie von 250!
ähnlichen Artikel einstellen
  • Beschreibung
  • Eric de Nie (1944)
Art des KunstwerksMalerei
Zeitraum1945 bis 1999
Übersetzt mit Google Translate. Originaltext anzeigen .

Hypnotiserend werk van Eric de Nie uit 1983.  Gemengde techniek op zeer zwaar papier, in professionele metalen lijst, achter glas en passe-partout.  Met potlood gesigneerd en gedateerd en in verso nogmaals plus een niet goed leesbare toevoeging gedateerd maart ‘88.  Het werk is los gemonteerd binnen het passe-partout, m.a.w. het blad, inclusief de randen, is volledig zichtbaar.  Alles in uitstekende conditie.

 

Het werk lijkt een beetje de Nie’s variatie op Kandinsky’s zwarte vierkant.  Door de donkere toonzetting van het werk is het moeilijk te vangen op een foto.  Daarom geldt voor dit werk in het bijzonder dat het werk in het echt (nog) mooier is dan op de foto.

 

Afmetingen: 91cm x 71cm (incl. lijst), 76cm x 56cm (beeld)

 

Bij aankoop moet het werk opgehaald worden in Diemen in verband met de grootte en het gewicht van het werk.  Bezorgen rond Amsterdam is eventueel mogelijk in overleg.

 

De termijn voor ophalen is zeer ruim, m.a.w. de koper kan het werk eventueel weken of zelfs maanden later ophalen en het zo mogelijk combineren met een bezoek aan Amsterdam voor andere zaken.

Sendung
SendenAufgrund seiner Größe oder Zerbrechlichkeit ist es nicht möglich, diesen Artikel per Post zu versenden

Garantie
GarantieBei der Einstellung des Loses erkläre ich, dass ich den bei Kunstveiling geltenden Garantiebedingungen hinsichtlich einer korrekten Beschreibung des angebotenen Loses, zustimme

Der Verkäufer übernimmt die volle Verantwortung für diesen Artikel. Kunstveiling bietet nur die Plattform für diese Transaktion an, die direkt mit dem Verkäufer abgerechnet werden muss. Mehr Information.

Anmelden oder registrieren um den Ertrag einzusehen

AbholenJa, das ist möglich
Auktionsdetails
Startzeit13-9-2015 um 13:56
Endzeit26-9-2015 um 19:56
Gebote (1)
Anmelden oder registrieren um den Bietverlauf einzusehen