Hans Vanhorck - In Vino Veritas | kleuren zeefdruk - Verkauft

Hans Vanhorck - In Vino Veritas | kleuren zeefdruk kaufen? Bieten Sie von 59!
Dieser Artikel ist verkauft Artikel anzeigen
Grafik (Hand signiert)

Anmelden oder registrieren um den Ertrag einzusehen

ähnlichen Artikel einstellen
Hans Vanhorck - In Vino Veritas | kleuren zeefdruk kaufen? Bieten Sie von 59!
Hans Vanhorck - In Vino Veritas | kleuren zeefdruk kaufen? Bieten Sie von 59!Hans Vanhorck - In Vino Veritas | kleuren zeefdruk kaufen? Bieten Sie von 59!Hans Vanhorck - In Vino Veritas | kleuren zeefdruk kaufen? Bieten Sie von 59!Hans Vanhorck - In Vino Veritas | kleuren zeefdruk kaufen? Bieten Sie von 59!Hans Vanhorck - In Vino Veritas | kleuren zeefdruk kaufen? Bieten Sie von 59!Hans Vanhorck - In Vino Veritas | kleuren zeefdruk kaufen? Bieten Sie von 59!Hans Vanhorck - In Vino Veritas | kleuren zeefdruk kaufen? Bieten Sie von 59!Hans Vanhorck - In Vino Veritas | kleuren zeefdruk kaufen? Bieten Sie von 59!Hans Vanhorck - In Vino Veritas | kleuren zeefdruk kaufen? Bieten Sie von 59!
ähnlichen Artikel einstellen
  • Beschreibung
  • Hans Vanhorck (1952)
Art des KunstwerksGrafik (Hand signiert)
Jahr1992
TechnikSiebdruck
TrägerGeschöpftes Papier - Büttenpapier
StilExpressionistisch
ThemaStillleben
GerahmtNicht gerahmt
Maße76 x 56 cm (h x b)
SigniertHand signiert
Auflage38/250
Übersetzt mit Google Translate. Originaltext anzeigen .
Mooie zeefdruk van Hans Vanhorck (1952), geïnspireerd op de culinaire geneugten van veel mensen, namelijk een goed glas wijn.
Titel: In Vino Veritas, met een knipoog verwijzend naar wat alcohol uitwerkt
Oplage: 38/250
Met de hand -in potlood- gesigneerd, rechtsonder
Gedrukt op 280 grams Arches papier
De zeefdruk verkeert in nieuwstaat, is nimmer ingelijst geweest.
Het wordt opgerold verzonden, tenzij anders overeengekomen.
Foto's maken deel uit van de beschrijving.

Over de kunstenaar:
Het werk van Hans Vanhorck is een zoeken naar een balans van mooie expressieve kleuren en figuratieve elementen.
Vanhorck (1952) volgde zijn opleiding aan de Academie voor Industriële Vormgeving in Eindhoven. Hij is een zeer succesvol schilder en exposeert met grote regelmaat in Europa en de Verenigde Staten.
Over zijn werk en zijn ideeën daarachter zegt hij zelf het volgende: “De taal van het lichaam is datgene waarnaar ik in mijn schilderijen op zoek ben. Die taal is een samengaan van visuele en emotionele indrukken. Om de visuele indrukken vast te leggen maak ik gebruik van het ‘realisme’ terwijl kleuren het voertuig zijn om de emotionele indrukken zichtbaar te maken. In talloze kleine variaties en uitdrukkingen wordt het vastgelegd. Het willen scheppen van een illusie, wat op zichzelf al een illusie is, is het motief van mijn schilderijen."

Hans Vanhorck maakt abstracte, kolkende doeken en daartegenover de meer ingetogen werken waarin het vrouwelijk naakt, vaak met afgewend gezicht, uit de achtergrond, oprijst. De altijd evenwichtige en perfect uitgewerkte composities hebben in de loop der jaren een langzaam wijzigend koloriet getoond. Maar de warme aardtinten, variërend van bruinen en okers tot warm donkerrood en een gouden geel, zijn altijd aanwezig geweest. Kenmerkend van Vanhorck was het hier strak tegenaan plaatsen van complementaire kleuren, zoals het felle oranje of het diepe Pruisisch blauw. Het is Vanhorck om het even of zijn registratie van het onderwerp als lyrisch-abstract, abstract-figuratief of anders wordt omschreven. Spanning, kracht en beweging uitgedrukt in kleur, daar gaat het hem om. Het onderwerp of de stijl van uitwerking is dan van minder belang want het resultaat boeit de toeschouwer altijd.
Zustand
ZustandWie neu
Das Magazin ist in neuwertigem Zustand, wurde nie gerahmt
Sendung
Abholen Die Arbeit kann vor Ort abgeholt werden. Als Käufer müssen Sie Ihr eigenes Verpackungsmaterial mitbringen. Der Standort ist: Hoorn, Niederlande
SendenPaketpost
PreisBis zu 5 kg.
Innerhalb von Niederlande 10,50 €
Nach Belgien 15,50 €
Nach Deutschland 15,50 €
In die EU 25,00 €

Garantie
GarantieBei der Einstellung des Loses erkläre ich, dass ich den bei Kunstveiling geltenden Garantiebedingungen hinsichtlich einer korrekten Beschreibung des angebotenen Loses, zustimme

Der Verkäufer übernimmt die volle Verantwortung für diesen Artikel. Kunstveiling bietet nur die Plattform für diese Transaktion an, die direkt mit dem Verkäufer abgerechnet werden muss. Mehr Information.

Hans Vanhorck (1952) 

Niederländisch Niederländisch Alle Werke von diesem Künstler (12)

Angeboten durch  takamine
Mitglied seit 2020
339 verkaufte Lose
Alle Lose von diesem Anbieter (0)
56 cm
76 cm
Anmelden oder registrieren um den Ertrag einzusehen

AbholenJa, das ist möglich
Ort des ObjektsHoorn,  Niederlande
Auktionsdetails
Startzeit23-11-2022 um 21:59
Endzeit21-12-2022 um 13:41
Gebote (1)
Anmelden oder registrieren um den Bietverlauf einzusehen