Jurjen Fontein - Zeefdruk, twee standstoelen - Verkauft

Jurjen Fontein - Zeefdruk, twee standstoelen kaufen? Bieten Sie von 1!
Dieser Artikel ist verkauft Artikel anzeigen
Grafik (Hand signiert)

Anmelden oder registrieren um den Ertrag einzusehen

ähnlichen Artikel einstellen
Jurjen Fontein - Zeefdruk, twee standstoelen kaufen? Bieten Sie von 1!
Jurjen Fontein - Zeefdruk, twee standstoelen kaufen? Bieten Sie von 1!Jurjen Fontein - Zeefdruk, twee standstoelen kaufen? Bieten Sie von 1!Jurjen Fontein - Zeefdruk, twee standstoelen kaufen? Bieten Sie von 1!
ähnlichen Artikel einstellen
  • Beschreibung
  • Jurjen Fontein (1949)
Art des KunstwerksGrafik (Hand signiert)
Zeitraum2000 bis heute
TechnikSiebdruck
TrägerPapier
GerahmtNur in Passe-partout
Maße45.5 x 62.5 cm (h x b)
Passepartout60 x 80 cm (h x b)
SigniertHand signiert
Auflage46/90
Übersetzt mit Google Translate. Originaltext anzeigen .

LET OP: Dit item wordt geveild door Kunstveiling in opdracht van de inbrenger. Voor items aangeboden door de Veilingmeester of Veilingmeester_Collecties zelf, gelden de volgende speciale voorwaarden.


Toeslag: Op deze werken zit een toeslag voor de koper van 10,- euro per gewonnen item. Deze toeslag geldt alleen voor werken aangeboden door de Veilingmeester. Zie hiervoor ook onze veilingregels. 


BTW: Alle genoemde bedragen en het bedrag dat u biedt zijn inclusief BTW. Voor zakelijke kopers is de BTW eventueel aftrekbaar over de gehele factuur (eindprijs, toeslag en verzend-/bezorgkosten).


Passe-partout/lijsten: Beschadigingen aan lijsten worden niet beschreven. Indien een werk achter glas is ingelijst en het glas kapot is, zal dit wel vermeld worden. Passe-partouts worden op geen enkele manier gegarandeerd en ook niet altijd meegezonden. Alleen als een werk niet uit het passe-partout te halen is, zal dit vermeld worden. 


Afhandeling: Wanneer u de hoogste bieder bent, ontvangt u na afloop van de veiling per e-mail van ons een factuur voor de aangekochte werken. Hierin vindt u de details m.b.t. de betaling. Werken kunnen op werkdagen tussen 09.15 - 17.15 uur worden afgehaald op het kantoor van Kunstveiling in Amsterdam-Zuidoost. Als u uw aankoop afhaalt, betaalt u geen extra kosten.


Bezichtigen: Het is ook mogelijk om dit werk vooraf te bezichtigen. Ondanks de aankoopgarantie van Kunstveiling waar uw werk onder valt, kunt u het werk bekijken voordat u een bod uitbrengt. Bezichtigen kan op de vestiging van Kunstveiling in Amsterdam-Zuidoost op werkdagen tussen 09.15 - 17.15 uur. 


Vragen: Wij streven ernaar zo veel mogelijk informatie te geven in de veilingomschrijving. Heeft u echter nog vragen, gebruik dan de button ‘Vraag de verkoper’ om contact met ons op te nemen. Andere items die wij aanbieden, kunt u bekijken door op de naam van de verkoper te klikken.


Administratieve code:

QQRR

Zustand
ZustandGut
Het passe-partout ziet eruit als nieuw. Rechtsonder zit een kleine kras in het karton. Het beeld heeft aan de bovenzijde kleine bruine stipjes ('foxing'). Aan de bovenzijde aan de rechterkant zit een vage donkere vlek. Rechtsboven in de hoek zit een kras in het beeld.
Sendung
Abholen Die Arbeit kann vor Ort abgeholt werden. Als Käufer müssen Sie Ihr eigenes Verpackungsmaterial mitbringen. Der Standort ist: Amsterdam, Niederlande
SendenPaketpost
PreisBis zu 2 kg.
Innerhalb von Niederlande 11,50 €

Garantie
GarantieBei der Einstellung des Loses erkläre ich, dass ich den bei Kunstveiling geltenden Garantiebedingungen hinsichtlich einer korrekten Beschreibung des angebotenen Loses, zustimme

Jurjen Fontein (1949) 

Niederländisch Niederländisch Alle Werke von diesem Künstler (1)

Angeboten durch  KVcollecties
Mitglied seit 2013
32298 verkaufte Lose
Alle Lose von diesem Anbieter (399)
80 cm
60 cm
62.5 cm
45.5 cm