Kenne Gregoire - zonder titel - Verkauft

Kenne Gregoire - zonder titel kaufen? Bieten Sie von 1250!
Dieser Artikel ist verkauft Artikel anzeigen
Malerei

Anmelden oder registrieren um den Ertrag einzusehen

ähnlichen Artikel einstellen
Kenne Gregoire - zonder titel kaufen? Bieten Sie von 1250!
Kenne Gregoire - zonder titel kaufen? Bieten Sie von 1250!Kenne Gregoire - zonder titel kaufen? Bieten Sie von 1250!Kenne Gregoire - zonder titel kaufen? Bieten Sie von 1250!Kenne Gregoire - zonder titel kaufen? Bieten Sie von 1250!Kenne Gregoire - zonder titel kaufen? Bieten Sie von 1250!Kenne Gregoire - zonder titel kaufen? Bieten Sie von 1250!
ähnlichen Artikel einstellen
  • Beschreibung
  • Kenne Gregoire (1951)
Art des KunstwerksMalerei
Jahr1988
TechnikÖlgemälde
TrägerCanvas
StilRealistisch
ThemaFiguren
GerahmtGerahmt
Maße100 x 70 cm (h x b)
inkl. Rahmen114 x 84 cm (h x b)
SigniertHand signiert
Übersetzt mit Google Translate. Originaltext anzeigen .

Olieverf op doek, in door de kunstenaar gedecoreerde lijst. Het werk is niet vernist, is mat.

Voorstellend: Een bonte verzameling circus/revue/toneel figuren uitgebeeld dmv enkel kledingstukken en kostuums.


Bron: Galerie Mokkum:

“Schilderen is een uiterst omslachtige en inefficiente manier om ideen en emoties weer te geven. Maar juist die omslachtigheid en de vele beperkingen van dit achterhaalde medium maken het zo intrigerend.”

"Kenne Gregoire ( Teteringen, 1951) studeerde in Amsterdam aan de Rijksacademie voor Beeldende Kunsten. De Haarlemse schilder Otto B. de Kat was de belangrijkste leraar van Kenne op de academie en heeft hem vooral veel geleerd over compositie en kleur.
Hoewel de kunstenaar veelal zeventiende-eeuwse technieken gebruikt, waarbij kleuren glacerend worden aangebracht over een grisaille ondergrond, laat hij zien dat dat niet direct om een traditionele benadering vraagt. Zijn werken tonen een grote diversiteit aan onderwerpen. De grootste uitdaging is het schilderen van de illusie, de suggestie dat objecten op het doek driedimensionaal zijn, zo stelt de kunstenaar.

Of het nu een stilleven is of een scene uit de Commedia dell’ Arte, in alle composities is slijtage, verval en schoonheid te zien. De voorwerpen in de stilleven zijn nooit nieuw, de dingen zijn beschadigd, gedeukt en roestig, want zij zijn veel gebruikt en het leven is erover heen gegaan. Het zijn neutrale objecten, voor iedereen herkenbaar. De oorspronkelijke ondergrond, zoals een oud tafelblad of een stel planken dringt meestal door in de schildering en wordt daarmee onderdeel van de compositie. Om de voorwerpen een doorleefde indruk te geven gebruikt Grégoire ingehouden kleuren, die hij met grote technische vaardigheid aanbrengt. Het beoogde resultaat is het scheppen van schoonheid. Esthetiek vindt de kunstenaar belangrijk in zijn schilderkunst."

http://www.kennegregoire.com/
Zustand
ZustandGut
Werk en lijst zijn ingoede staat, enige/minimale craquelé.
Sendung
Abholen Die Arbeit kann vor Ort abgeholt werden. Als Käufer müssen Sie Ihr eigenes Verpackungsmaterial mitbringen. Der Standort ist: Haarlem, Niederlande
SendenPaketpost
Preis> 10 kg oder mehr als 1,00 x 0,50 Meter
Innerhalb von Niederlande 15,00 €
ExtraBei einem Kaufbetrag über € 500,- Euro zahlen Sie einen Zuschlag von (maximal) € 7,50 Euro für zusätzlich versicherten Versand

Garantie
GarantieBei der Einstellung des Loses erkläre ich, dass ich den bei Kunstveiling geltenden Garantiebedingungen hinsichtlich einer korrekten Beschreibung des angebotenen Loses, zustimme

Der Verkäufer übernimmt die volle Verantwortung für diesen Artikel. Kunstveiling bietet nur die Plattform für diese Transaktion an, die direkt mit dem Verkäufer abgerechnet werden muss. Mehr Information.

Anmelden oder registrieren um den Ertrag einzusehen

AbholenJa, das ist möglich
Ort des ObjektsHaarlem,  Niederlande
Auktionsdetails
Startzeit24-3-2019 um 19:59
Endzeit7-4-2019 um 21:54
Gebote (3)
Anmelden oder registrieren um den Bietverlauf einzusehen