Maatschap Gubbels en Kerkhofs - Maatschap Gubbels en Kerkhofs: Houtsnede, Kubus VI - Verkauft

Maatschap Gubbels en Kerkhofs: Houtsnede, Kubus VI kaufen? Bieten Sie von 1!
Dieser Artikel ist verkauft Artikel anzeigen
Grafik (Hand signiert)

Anmelden oder registrieren um den Ertrag einzusehen

ähnlichen Artikel einstellen
Maatschap Gubbels en Kerkhofs: Houtsnede, Kubus VI kaufen? Bieten Sie von 1!
Maatschap Gubbels en Kerkhofs: Houtsnede, Kubus VI kaufen? Bieten Sie von 1!Maatschap Gubbels en Kerkhofs: Houtsnede, Kubus VI kaufen? Bieten Sie von 1!Maatschap Gubbels en Kerkhofs: Houtsnede, Kubus VI kaufen? Bieten Sie von 1!
ähnlichen Artikel einstellen
  • Beschreibung
  • Maatschap Gubbels en Kerkhofs
TypGrafik (Hand signiert)
Zeitraum1945 bis 1999
SigniertHand signiert
Übersetzt mit Google Translate. Originaltext anzeigen .

Klaas Gubbels en Gerard Kerkhofs

 

Titel: Kubus VI (?)
Jaartal: 1990
Afmetingen blad:  88,5 cm x 61 cm
Oplage: 9/50 E.D.
Gesigneerd: Ja, monogram handgeschreven met potlood (rechtsonder)
Materiaal: Houtsnede op papier
Ingelijst: Nee
Conditie: In goede staat, maar met een licht kreuklijntje in de hoek rechtsboven, ingelijst niet of nauwelijks zichtbaar. (De kleuren van het werk zijn in het echter krachtiger dan ze op de foto's lijken)

 

 

 

Let op: Dit item wordt geveild door Kunstveiling.nl in opdracht van de inbrenger. Voor items aangeboden door Kunstveiling.nl zelf gelden de volgende speciale voorwaarden:

Toeslag van 10 euro per gewonnen item: 
Op deze werken zit een toeslag voor de koper van 10 euro per gewonnen item. Deze toeslag geldt voor items die door de Veilingmeester in opdracht worden aangeboden. (Zie www.kunstveiling.nl/toeslag)

 

Passe-partout/Lijsten: 
Kleine beschadigingen aan lijsten worden niet beschreven! Bij ingelijste werken achter glas vermelden wij altijd glasschade. Passe-partouts worden op geen enkele manier gegarandeerd en ook niet altijd meegezonden. Alleen als een werk niet uit het passe-partout te halen is, zal dit vermeld worden.


Afhandeling:
Wanneer u de hoogste bieder bent ontvangt u na afloop van de veiling van ons een factuur voor de aangekochte werken. Hierin vindt u de details m.b.t. de betaling. Werken kunnen worden afgehaald tijdens kantooruren in Amsterdam bij Kunstveiling.nl. U betaalt bij afhalen geen extra kosten. Verzending is ook mogelijk.

Verzendkosten:

Nederland: € 12,50
België: € 20,00

Werken die in een enveloppe passen (max. 26 cm x 37 cm), kunnen eventueel op eigen risico tegen een lager tarief verzonden worden. Meerdere aankopen bij de Veilingmeester of Veilingmeester_Collecties kunnen gecombineerd worden verzonden indien de werken ook in één pakket gecombineerd kunnen worden.

Garantie:
Dit werk is volledig door Kunstveiling.nl gegarandeerd en afkomstig van professionele partijen. Mocht blijken dat het werk niet juist is omschreven, zowel m.b.t. de conditie als de authenticiteit, dan ontvangt u de volledige aankoop terug. De standaard garantie op werken is 3 weken, maar kan in overleg verlengd worden. Als u een werk afhaalt en heeft gecontroleerd, vervalt de garantie op de conditie. Vanzelfsprekend blijft de garantie op authenticiteit dan wel van kracht.

Bezichtigen:
Het is mogelijk om dit werk vooraf te bezichtigen. Ondanks dat u een aankoopgarantie heeft, kunt u het werk bekijken voordat u een bod uitbrengt. Bezichtigen kan in Amsterdam, tijdens kantooruren, tenzij anders staat aangegeven.

Vragen:
Wij streven er naar zo veel mogelijk informatie te geven in de veilingomschrijving. Heeft u echter nog vragen, gebruik dan de “Stel de verkoper een vraag” link om contact met ons op te nemen. Kijkt u verder bij onze andere items door op de button “Alle items van deze verkoper” te klikken.
 

 

 

Administratieve code:

QQshop

 

 

 

Sendung
Abholen Die Arbeit kann vor Ort abgeholt werden. Als Käufer müssen Sie Ihr eigenes Verpackungsmaterial mitbringen. Der Standort ist: Amsterdam, Niederlande
SendenAufgrund seiner Größe oder Zerbrechlichkeit ist es nicht möglich, diesen Artikel per Post zu versenden

Garantie
GarantieBei der Einstellung des Loses erkläre ich, dass ich den bei Kunstveiling geltenden Garantiebedingungen hinsichtlich einer korrekten Beschreibung des angebotenen Loses, zustimme

Maatschap Gubbels en Kerkhofs

Niederländisch Niederländisch

Angeboten durch  veilingmeester
Mitglied seit 2010
52076 verkaufte Lose
Alle Lose von diesem Anbieter (125)
Anmelden oder registrieren um den Ertrag einzusehen

AbholenJa, das ist möglich
Ort des ObjektsAmsterdam,  Niederlande
Auktionsdetails
Startzeit15-12-2016 um 10:40
Endzeit26-12-2016 um 10:40
Gebote (7)
Anmelden oder registrieren um den Bietverlauf einzusehen