Antoinette Gispen - Antoinette Gispen: Zeefdruk op rijstpapier, Muzikanten - Sold

Buy Antoinette Gispen - Antoinette Gispen: Zeefdruk op rijstpapier, Muzikanten? Bid from 1!
This item has been sold Show item
Prints (signed)

Log in or register to view the yield

Sell a similar item in auction
Buy Antoinette Gispen - Antoinette Gispen: Zeefdruk op rijstpapier, Muzikanten? Bid from 1!
Buy Antoinette Gispen - Antoinette Gispen: Zeefdruk op rijstpapier, Muzikanten? Bid from 1!
Sell a similar item in auction
  • Description
  • Antoinette Gispen (1921)
Type of artwork Prints (signed)
Period 1945 to 1999
Technique Silkscreen
Support Handmade Paper
Framed Not framed
Dimensions 46.5 x 50.5 cm (h x w)
Signed Unsigned
Translated with Google Translate. Original text show .

Titel: Muzikanten
Jaartal: Onbekend
Afmetingen blad: 46,5 cm x 50,5 cm
Oplage: Onbekend
Gesigneerd: Nee, niet gesigneerd
Materiaal: Zeefdruk op rijstpapier
Ingelijst: Nee, niet ingelijst
Conditie: In zeer goede staat.
Herkomst: Onterfd Goed adviseert en helpt erfgoedbeheerders (musea, gemeentes, etc) bij het verbeteren van hun collecties. Voor de objecten die niet in die collecties thuis horen zoekt Onterfd Goed een goed nieuw thuis. Door een object of kunstwerk te kopen in de veiling, help je ons Nederlands erfgoed te bewaren en weer zichtbaar te maken! Voor meer informatie zie: www.onterfdgoed.nl

 

 

Bij foto´s van ingelijste werken kan spiegeling zichtbaar zijn. Het oplagenummer op de foto(‘s) kan afwijken van het hierboven genoemde correcte oplagenummer.

 

LET OP: Dit item wordt geveild door Kunstveiling.nl in opdracht van de inbrenger. Voor items aangeboden door Kunstveiling.nl zelf gelden de volgende speciale voorwaarden.

Toeslag: Op deze werken zit een toeslag voor de koper van 10 euro per gewonnen item. Deze toeslag geldt ALLEEN voor werken aangeboden door Kunstveiling.nl zelf. (Zie ook www.kunstveiling.nl/toeslag).

 

Passe-partout/lijsten: Beschadigingen aan lijsten worden niet beschreven. Indien een werk achter glas is ingelijst en het glas kapot is, zal dit wel vermeld worden. Passe-partouts worden op geen enkele manier gegarandeerd en ook niet altijd meegezonden. Alleen als een werk niet uit het passe-partout te halen is, zal dit vermeld worden.

 

Afhandeling: Wanneer u de hoogste bieder bent, ontvangt u na afloop van de veiling per e-mail van ons een factuur voor de aangekochte werken. Hierin vindt u de details m.b.t. de betaling. Werken kunnen tijdens kantooruren worden afgehaald op het kantoor van Kunstveiling.nl in Amsterdam. Als u uw aankoop/aankopen afhaalt, betaalt u geen extra kosten.

 

Bezichtigen: Het is mogelijk om dit werk vooraf te bezichtigen. Ondanks dat u een aankoopgarantie heeft, kunt u het werk bekijken voordat u een bod uitbrengt. Bezichtigen kan op het kantoor van Kunstveiling.nl in Amsterdam tijdens kantooruren, tenzij anders staat aangegeven.

 

Vragen: Wij streven ernaar zo veel mogelijk informatie te geven in de veilingomschrijving. Heeft u echter nog vragen, gebruik dan de button ‘Stel de verkoper een vraag’ om contact met ons op te nemen. Andere items die wij aanbieden kunt u bekijken door op de button ‘Alle items van deze verkoper’ te klikken.

 

 

Administratieve code:

QQOG

 

Condition
ConditionVery good
Shipment
Pick up The work can be picked up on location. As a buyer you must bring your own packaging materials. The location is: Amsterdam, The Netherlands
ShipmentParcel post
PriceUp to 2 kg.
Within The Netherlands €11.50
Within EU €17.50
Worldwide €29.50

Guarantee
GuaranteeBy putting the item up for auction, I agree with the Terms of Guarantee as they are applicable at Kunstveiling regarding the accuracy of the description of the item

Antoinette Gispen (1921) 

Dutch Dutch

Added by  veilingmeester
Member since 2010
52205 sold items
All items from this seller (0)
50.5 cm
46.5 cm