Christiaan Paul Damste - Christiaan Paul Damste: Zeefdruk, Twee landschappen - Sold

Buy Christiaan Paul Damste: Zeefdruk, Twee landschappen? Bid from 1!
This item has been sold Show item
Prints (signed)

Log in or register to view the yield

Sell a similar item in auction
Buy Christiaan Paul Damste: Zeefdruk, Twee landschappen? Bid from 1!
Buy Christiaan Paul Damste: Zeefdruk, Twee landschappen? Bid from 1!Buy Christiaan Paul Damste: Zeefdruk, Twee landschappen? Bid from 1!
Sell a similar item in auction
  • Description
  • Christiaan Paul Damste (1944)
TypePrints (signed)
Period1945 to 1999
SignedHand signed
Translated with Google Translate. Original text show .

Titel:  Zonder titel
Jaartal:  Onbekend
Afmetingen blad: 65 cm x 50 cm (afmetingen beeld: 2x 15 cm x 31,5 cm)
Oplage: 25
Gesigneerd: Ja, handgeschreven met potlood (middenonder)
Materiaal: Zeefdruk op papier
Ingelijst: Nee
Conditie: In zeer goede staat; hele lichte vergeling langs de uiterste randen van het blad. 

Bij het fotograferen van werken op papier worden magneten gebruikt die op de foto zichtbaar kunnen zijn. Het oplagenummer op de foto(s) kan afwijken van het hierboven genoemde correcte oplagenummer.
 

 

Let op: Dit item wordt geveild door Kunstveiling.nl in opdracht van de inbrenger. Voor items aangeboden door Kunstveiling.nl zelf gelden de volgende speciale voorwaarden:

Toeslag van 10 euro per gewonnen item: 
Op deze werken zit een toeslag voor de koper van 10 euro per gewonnen item. Deze toeslag geldt voor items die door de Veilingmeester in opdracht worden aangeboden. (Zie www.kunstveiling.nl/toeslag)

 

Passe-partout: 
Passe-partouts worden op geen enkele manier gegarandeerd en ook niet altijd meegezonden. Alleen als een werk niet uit het passe-partout te halen is, zal dit vermeld worden.


Afhandeling:
Wanneer u de hoogste bieder bent ontvangt u na afloop van de veiling van ons een factuur voor de aangekochte werken. Hierin vindt u de details m.b.t. de betaling. Werken kunnen worden afgehaald tijdens kantooruren in Amsterdam bij Kunstveiling.nl. U betaalt bij afhalen geen extra kosten. Verzending is ook mogelijk.

Verzendkosten:

Nederland: € 12,50
België: € 20,00

Werken die in een enveloppe passen (max. 26 cm x 37 cm), kunnen eventueel op eigen risico tegen een lager tarief verzonden worden. Meerdere aankopen bij de Veilingmeester of Veilingmeester_Collecties kunnen gecombineerd worden verzonden indien de werken ook in één pakket gecombineerd kunnen worden.

Garantie:
Dit werk is volledig door Kunstveiling.nl gegarandeerd en afkomstig van professionele partijen. Mocht blijken dat het werk niet juist is omschreven, zowel m.b.t. de conditie als de authenticiteit, dan ontvangt u de volledige aankoop terug. De standaard garantie op werken is 3 weken, maar kan in overleg verlengd worden. Als u een werk afhaalt en heeft gecontroleerd, vervalt de garantie op de conditie. Vanzelfsprekend blijft de garantie op authenticiteit dan wel van kracht.

Bezichtigen:
Het is mogelijk om dit werk vooraf te bezichtigen. Ondanks dat u een aankoopgarantie heeft, kunt u het werk bekijken voordat u een bod uitbrengt. Bezichtigen kan in Amsterdam, tijdens kantooruren, tenzij anders staat aangegeven.

Vragen:
Wij streven er naar zo veel mogelijk informatie te geven in de veilingomschrijving. Heeft u echter nog vragen, gebruik dan de “Stel de verkoper een vraag” link om contact met ons op te nemen. Kijkt u verder bij onze andere items door op de button “Alle items van deze verkoper” te klikken.
 

 

Adminstratieve code:

QQRW

Shipment
ShipmentDue to its size or fragility, it is not possible to send this item via regular mail

Guarantee
GuaranteeBy putting the item up for auction, I agree with the Terms of Guarantee as they are applicable at Kunstveiling regarding the accuracy of the description of the item
Log in or register to view the yield

Pick upYes, possible
Auction details
Start time21-11-2016 at 15:54
End time4-12-2016 at 15:54
Bids (8)
Log in or register to view the bidding history