• Popular
  • First time in auction
  • Aftersale only
  • Starting today
  • Closing today
  • 1 euro starting bid
Dutch
German
Français

Dirk de Herder - Gealtinezilverdruk: De Jordaan

Buy Dirk de Herder - Gealtinezilverdruk: De Jordaan? Bid from 295!
Buy Dirk de Herder - Gealtinezilverdruk: De Jordaan? Bid from 295!Buy Dirk de Herder - Gealtinezilverdruk: De Jordaan? Bid from 295!Buy Dirk de Herder - Gealtinezilverdruk: De Jordaan? Bid from 295!
Sell a similar item in auction
  • Dirk de Herder (1914-2003)
TypePhotography
Period1945 to 1999
TechniqueSilver print (Classical Photo)
StyleModern
SubjectCityscape
FramedNot framed
Dimensions22 cm x 16.5 cm (h x b)
SignedHand signed
Translated with Google Translate. Original text show .
Gelatinezilverdruk van Dirk de Herder (1914-2003).  Titel: De Jordaan. Afmetingen foto: H22 x b16.5cm. Het werk is achterop gesigneerd en voorzien van een atelier stempel, De authenticiteit van het aangeboden werk wordt volledig gegarandeerd. Een certificaat van echtheid kan, op aanvraag, worden gemaild.


Bij aankoop kan het werk worden opgehaald in 's-Gravenzande ( vlakbij Den Haag (Scheveningen), Rotterdam en Delft en 5 minuten van het strand). De termijn voor het ophalen , bij vooruitbetaling, is zeer ruim, m.a.w. de koper kan het werk weken of zelfs maanden later ophalen en het zo mogelijk combineren met een bezoek aan één van de bovengenoemde steden of het strand. We kunnen het werk ook verzenden. Onze verzenddagen zijn dinsdag en donderdag.

De Herder, dichter onder de fotografen. De Herder is een dichter onder de fotografen, niet alleen omdat zijn foto’s vaak een poëtische uitstraling hebben, maar ook omdat hij met weinig veel kan zeggen. Gemaakt vanuit een bevlogenheid en persoonlijke betrokkenheidvormen zijn foto’s een visueel dagboek. In al zijn foto’s speelt het doen en laten van de mens de een belangrijke rol. Niet de groep, maar de eenlingstaat centraal. Schoonheidsbeleving en optimisme markeren zijn vroege foto’s, terwijl in latere jaren steeds vaker de vergankelijkheidsgedachte doorklinkt. Hoewel hij in zijn lange, boeiende leven vrijwel nooit een flitsapparaat gebruikte, belicht De Herder in zijn boek in korte flitsen gebeurtenissen die voor hem op het netvlies gegrift staan en waarin hij de lezer, maar vooral de kijker, wil laten delen
ConditionVery good

Some adhesive residue on the back.

GuaranteeBy putting the item up for auction, I agree with the Terms of Guarantee as they are applicable at Kunstveiling regarding the accuracy of the description of the item

The seller takes full responsibility for this item. Kunstveiling only provides the platform to facilitate this transaction, which has to be settled directly with the seller. More information.

Dirk de Herder (1914-2003)

DutchDutchAll items from this artist (6)
Added by  KiewitKunst
FA. (172)

Member since 2011
5445 sold items
All items from this seller (302)
Pinterest
16.5 cm
22 cm
Auction has ended
AUCTION DETAILS
Start time:19-09-2022 at 21:21
End time:25-09-2022 at 21:47
Starting bid € 295
Buyer's premium: 15%
Pick upYes, possible
Location of the object's-Gravenzande, the Netherlands
ShipmentWorldwide

Not registered yet?
By creating a free account you can bid on {{numberOfItems}} items or sell an item in auction yourself.