Elias Stark - Elias Starck: Ets. Aan de Oostzee - Sold

Buy Elias Starck: Ets. Aan de Oostzee? Bid from 1!
This item has been sold Show item
Prints (signed)

Log in or register to view the yield

Sell a similar item in auction
Buy Elias Starck: Ets. Aan de Oostzee? Bid from 1!
Buy Elias Starck: Ets. Aan de Oostzee? Bid from 1!
Sell a similar item in auction
  • Description
  • Elias Stark (1849-1933)
TypePrints (signed)
Period1945 to 1999
SignedHand signed
Translated with Google Translate. Original text show .
Mooie ets van Elias Stark

 

Titel: Aan de oostzee

Jaartal: 1886

Afmetingen: h. 8,2cm x b. 14,2cm (Blad 47x35cm)

Gesigneerd: ja, in de druk linksonder

Oplage: Onbekend

Ingelijst: Nee

Materiaal: Ets op (Van Gelder) papier.

 

Het gaat hier om een originele ets op geschept papier. De titel van het werk en naam van de maker/schilder is vaak vermeld onder de ets en werden door boekdruktechniek erbij gedrukt. (Ingelijst wordt de titel overigens vaak onder een passe-partout geplaatst).

 

 


Conditie:

Het beeld is in zeer goede staat, het onderblad is licht gevlekt.

(Bij het fotograferen van werken op papier worden magneten gebruikt die op de foto zichtbaar kunnen zijn.)

 

Verzendkosten:
Dit werk kan worden verzonden voor 10 euro in een pakket/koker. Afhalen in Amsterdam-ZO tijdens kantooruren (op afspraak) zonder extra kosten. Aankopen bij de Veilingmeester kunnen, indien mogelijk, gecombineerd worden om de verzendkosten te beperken.

Als u de hoogste bieder bent ontvangt u na afloop van de veiling van ons een factuur voor de aangekochte werken. Heeft u nog andere biedingen lopen dan wachten wij over het algemeen met het versturen van de factuur totdat al uw biedingen in die week zijn afgelopen, zodat de aankopen op 1 factuur gezet kunnen worden.

Garantie:
Dit werk is volledig door Kunstveiling.nl gegarandeerd.
Dit geldt voor alle werken aangeboden door de Veilingmeester op Kunstveiling.nl, tenzij nadrukkelijk anders is vermeld. Mocht blijken dat het werk niet juist is omschreven, zowel m.b.t. de conditie als de authenticiteit, dan ontvangt u de volledige aankoop terug.

De standaard garantie op werken is 3 weken, maar kan in overleg verlengd worden. Als u een werk afhaalt en heeft gecontroleerd, vervalt de garantie op de conditie. Vanzelfsprekend blijft de garantie op authenticiteit dan wel van kracht.

Bezichtigen:
Het is mogelijk om dit werk vooraf te bezichtigen. Ondanks dat u een aankoopgarantie heeft, kunt u het werk bekijken voordat u een bod uitbrengt. U kunt contact opnemen via de knop “Stel de verkoper een vraag” om een afspraak te maken. Bezichtigen kan in Diemen, tijdens kantooruren, maar alleen op afspraak.

Wij streven er naar zo veel mogelijk informatie te geven in de veilingomschrijving. Heeft u echter nog vragen, gebruik dan de “Stel de verkoper een vraag” link om contact met ons op te nemen. Kijkt u verder bij onze andere items door op de button “Alle items van deze verkoper” te klikken.

Shipment
ShipmentDue to its size or fragility, it is not possible to send this item via regular mail

Guarantee
GuaranteeBy putting the item up for auction, I agree with the Terms of Guarantee as they are applicable at Kunstveiling regarding the accuracy of the description of the item
Log in or register to view the yield

Pick upYes, possible
Auction details
Start time1-3-2013 at 12:48
End time11-3-2013 at 12:48
Bids (4)
Log in or register to view the bidding history