Ernst Oberhoff - Originele tekening van Ernst Oberhoff in catalogus - Sold

Buy Originele tekening van Ernst Oberhoff in catalogus? Bid from 1!
This item has been sold Show item
Prints (signed)

Log in or register to view the yield

Sell a similar item in auction
Buy Originele tekening van Ernst Oberhoff in catalogus? Bid from 1!
Buy Originele tekening van Ernst Oberhoff in catalogus? Bid from 1!Buy Originele tekening van Ernst Oberhoff in catalogus? Bid from 1!
Sell a similar item in auction
  • Description
  • Ernst Oberhoff (1906-1980)
Type of artwork Prints (signed)
Period 1945 to 1999
Signed Hand signed
Translated with Google Translate. Original text show .

 

Originele tekening in catalogus van Ernst Oberhoff


Titel: La galerie Maywald; E. Oberhoff
Jaartal: 1962
Afmetingen beeld: 20 cm x 20 cm
Gesigneerd: Hand gesigneerd met potlood
Oplage: Onbekend
Ingelijst: Nee
Materiaal:  Potlood op stevig papier

Conditie:
In perfecte staat.


Kleine beschadigingen aan lijsten en passe-partouts worden niet beschreven, tenzij een lijst een nadrukkelijke meerwaarde heeft. Indien een werk achter glas is ingelijst en het glas is kapot, zal dit wel vermeld worden.
(Bij het fotograferen van werken op papier worden magneten gebruikt die op de foto zichtbaar kunnen zijn.)

Verzendkosten:
Dit werk kan worden verzonden voor 10 euro in een pakket/koker. Afhalen in Amsterdam tijdens kantooruren (op afspraak) zonder extra kosten. Aankopen bij de Veilingmeester kunnen, indien mogelijk, gecombineerd worden om de verzendkosten te beperken.

Als u de hoogste bieder bent ontvangt u na afloop van de veiling van ons een factuur voor de aangekochte werken. Heeft u nog andere biedingen lopen dan wachten wij over het algemeen met het versturen van de factuur totdat al uw biedingen in die week zijn afgelopen, zodat de aankopen op 1 factuur gezet kunnen worden.

Garantie:
Dit werk is volledig door Kunstveiling.nl gegarandeerd.
Dit geldt voor alle werken aangeboden door de Veilingmeester op Kunstveiling.nl, tenzij nadrukkelijk anders is vermeld. Mocht blijken dat het werk niet juist is omschreven, zowel m.b.t. de conditie als de authenticiteit, dan ontvangt u de volledige aankoop terug.

De standaard garantie op werken is 3 weken, maar kan in overleg verlengd worden. Als u een werk afhaalt en heeft gecontroleerd, vervalt de garantie op de conditie. Vanzelfsprekend blijft de garantie op authenticiteit dan wel van kracht.

Bezichtigen:
Het is mogelijk om dit werk vooraf te bezichtigen. Ondanks dat u een aankoopgarantie heeft, kunt u het werk bekijken voordat u een bod uitbrengt. U kunt contact opnemen via de knop “Stel de verkoper een vraag” om een afspraak te maken. Bezichtigen kan in Amsterdam, tijdens kantooruren, maar alleen op afspraak.

Wij streven er naar zo veel mogelijk informatie te geven in de veilingomschrijving. Heeft u echter nog vragen, gebruik dan de “Stel de verkoper een vraag” link om contact met ons op te nemen. Kijkt u verder bij onze andere items door op de button “Alle items van deze verkoper” te klikken.

Shipment
ShipmentDue to its size or fragility, it is not possible to send this item via regular mail

Guarantee
GuaranteeBy putting the item up for auction, I agree with the Terms of Guarantee as they are applicable at Kunstveiling regarding the accuracy of the description of the item

Ernst Oberhoff (1906-1980) 

German German

Added by  veilingmeester
Member since 2010
52205 sold items
All items from this seller (0)