Onbekend gesigneerd: 2x monoprint abstracte compositie - Sold

Buy Onbekend gesigneerd: 2x monoprint abstracte compositie? Bid from 1!
This item has been sold Show item
Prints (signed)

Log in or register to view the yield

Sell a similar item in auction
Buy Onbekend gesigneerd: 2x monoprint abstracte compositie? Bid from 1!
Buy Onbekend gesigneerd: 2x monoprint abstracte compositie? Bid from 1!Buy Onbekend gesigneerd: 2x monoprint abstracte compositie? Bid from 1!
Sell a similar item in auction
  • Description
  • Ongespecificeerd
Type of artworkPrints (signed)
Period1945 to 1999
SignedHand signed
Translated with Google Translate. Original text show .

Let op: Dit item wordt geveild door Kunstveiling.nl in opdracht van de inbrenger

Voor items aangeboden door Kunstveiling.nl zelf, gelden speciale voorwaarden, waaronder een vaste toeslag van 10 euro per item. (zie beschrijving).

Titel: Onbekend: Abstracte compositie
Jaartal: 1986
Afmetingen beeld: afmetingen blad: 65 cm x 50 cm en 44,5 cm x 55 cm
Oplage: n.v.t.
Gesigneerd: Ja, handgeschreven met potlood (rechtsonder)
Materiaal: Monoprint op geschept papier
Ingelijst: Nee
Conditie: Op wat vouwtjes in de hoeken van het papier na, zijn beide monoprints in prima staat.

(Bij het fotograferen van werken op papier worden magneten gebruikt die op de foto zichtbaar kunnen zijn.)

Speciale voorwaarden:

Toeslag: Op deze werken zit een toeslag voor de koper van 10 euro per gewonnen item. Deze toeslag geldt voor items die door de Veilingmeester in opdracht worden aangeboden. (Zie www.kunstveiling.nl/toeslag)

 

Passe-partout/Lijsten: Kleine beschadigingen aan lijsten worden niet beschreven. Indien een werk achter glas is ingelijst en het glas is kapot, zal dit wel vermeld worden. Passe-partouts worden op geen enkele manier gegarandeerd en ook niet altijd meegezonden. Alleen als een werk niet uit het passe-partout te halen is, zal dit vermeld worden.


Afhandeling:
Dit werk kan worden opgehaald tijdens kantooruren in Amsterdam bij Kunstveiling.nl. U betaalt bij afhalen geen extra kosten. Bij grote werken verdient dit altijd de voorkeur. Verzending of bezorging door een koerier is ook mogelijk. Zie volgende punt.


Als u de hoogste bieder bent ontvangt u na afloop van de veiling van ons een factuur voor de aangekochte werken. Heeft u nog andere biedingen lopen dan wachten wij over het algemeen met het versturen van de factuur totdat al uw biedingen in die week zijn afgelopen, zodat de aankopen op 1 factuur gezet kunnen worden.


Garantie:
Dit werk is volledig door Kunstveiling.nl gegarandeerd en afkomstig van professionele partijen.
Mocht blijken dat het werk niet juist is omschreven, zowel m.b.t. de conditie als de authenticiteit, dan ontvangt u de volledige aankoop terug.

De standaard garantie op werken is 3 weken, maar kan in overleg verlengd worden. Als u een werk afhaalt en heeft gecontroleerd, vervalt de garantie op de conditie. Vanzelfsprekend blijft de garantie op authenticiteit dan wel van kracht.

Bezichtigen:
Het is mogelijk om dit werk vooraf te bezichtigen. Ondanks dat u een aankoopgarantie heeft, kunt u het werk bekijken voordat u een bod uitbrengt. U kunt contact opnemen via de knop “Stel de verkoper een vraag” om een afspraak te maken. Bezichtigen kan in Amsterdam ZO, tijdens kantooruren, maar alleen op afspraak.

Wij streven er naar zo veel mogelijk informatie te geven in de veilingomschrijving. Heeft u echter nog vragen, gebruik dan de “Stel de verkoper een vraag” link om contact met ons op te nemen. Kijkt u verder bij onze andere items door op de button “Alle items van deze verkoper” te klikken.

 

Shipment
ShipmentDue to its size or fragility, it is not possible to send this item via regular mail

Guarantee
GuaranteeBy putting the item up for auction, I agree with the Terms of Guarantee as they are applicable at Kunstveiling regarding the accuracy of the description of the item

Ongespecificeerd


Added by  veilingmeester
Member since 2010
52205 sold items
All items from this seller (0)
Log in or register to view the yield

Pick upYes, possible
Auction details
Start time10-10-2014 at 15:32
End time19-10-2014 at 15:32
Bids (2)
Log in or register to view the bidding history