Onbekend gesigneerd: Ets naar Alexander Hugo Bakker Korff - Sold

Buy Onbekend gesigneerd: Ets naar Alexander Hugo Bakker Korff? Bid from 1!
This item has been sold Show item
Prints (signed)

Log in or register to view the yield

Sell a similar item in auction
Buy Onbekend gesigneerd: Ets naar Alexander Hugo Bakker Korff? Bid from 1!
Buy Onbekend gesigneerd: Ets naar Alexander Hugo Bakker Korff? Bid from 1!Buy Onbekend gesigneerd: Ets naar Alexander Hugo Bakker Korff? Bid from 1!Buy Onbekend gesigneerd: Ets naar Alexander Hugo Bakker Korff? Bid from 1!Buy Onbekend gesigneerd: Ets naar Alexander Hugo Bakker Korff? Bid from 1!
Sell a similar item in auction
  • Description
  • Ongespecificeerd
TypePrints (signed)
Period1900 to 1944
SignedHand signed
Translated with Google Translate. Original text show .

Titel: Ets naar Alexander Hugo Bakker Korff
Jaartal: Onbekend
Afmetingen beeld: 20 cm x 25,5 cm (afmetingen blad: 34 cm x 44 cm)
Oplage: Onbekend
Gesigneerd: Ja, handgeschreven met potlood (rechtsonder)
Materiaal: Ets op papier
Ingelijst: Nee
Conditie: In zeer goede staat, maar het blad is wat vergeeld

Bij het fotograferen van werken op papier worden magneten gebruikt die op de foto zichtbaar kunnen zijn.
 

 

Let op: Dit item wordt geveild door Kunstveiling.nl in opdracht van de inbrenger. Voor items aangeboden door Kunstveiling.nl zelf gelden de volgende speciale voorwaarden:

Toeslag van 10 euro per gewonnen item: 
Op deze werken zit een toeslag voor de koper van 10 euro per gewonnen item. Deze toeslag geldt voor items die door de Veilingmeester in opdracht worden aangeboden. (Zie www.kunstveiling.nl/toeslag)

 

Passe-partout/Lijsten: 
Kleine beschadigingen aan lijsten worden niet beschreven! Bij ingelijste werken achter glas vermelden wij altijd glasschade. Passe-partouts worden op geen enkele manier gegarandeerd en ook niet altijd meegezonden. Alleen als een werk niet uit het passe-partout te halen is, zal dit vermeld worden.


Afhandeling:
Dit werk kan worden opgehaald op werkdagen tijdens kantooruren bij Kunstveiling.nl in Amsterdam. U betaalt bij afhalen geen extra kosten. Bij grote werken verdient afhalen altijd de voorkeur. Verzenden is ook mogelijk. Zie de verzendkosten onderaan de beschrijving. Meerdere aankopen kunnen – indien mogelijk- gecombineerd worden om de verzendkosten te beperken.


Als u de hoogste bieder bent ontvangt u na afloop van de veiling van ons een factuur voor de aangekochte werken. Heeft u nog andere biedingen lopen dan wachten wij over het algemeen met het versturen van de factuur totdat al uw biedingen in die week zijn afgelopen, zodat de aankopen op 1 factuur gezet kunnen worden.


Garantie:
Dit werk is volledig door Kunstveiling.nl gegarandeerd en afkomstig van professionele partijen.
Mocht blijken dat het werk niet juist is omschreven, zowel m.b.t. de conditie als de authenticiteit, dan ontvangt u het volledige aankoopbedrag terug.

De standaard garantie op werken is 3 weken, maar kan in overleg verlengd worden. Als u een werk afhaalt en heeft gecontroleerd, vervalt de garantie op de conditie. Vanzelfsprekend blijft de garantie op authenticiteit dan wel van kracht.

Bezichtigen:
Het is mogelijk om dit werk vooraf te bezichtigen. Ondanks dat u een aankoopgarantie heeft, kunt u het werk bekijken voordat u een bod uitbrengt. U kunt contact opnemen via de knop “Stel de verkoper een vraag” om een afspraak te maken. Bezichtigen kan in Amsterdam ZO op werkdagen tijdens kantooruren, maar alleen op afspraak.

Wij streven er naar zo veel mogelijk informatie te geven in de veilingomschrijving. Heeft u echter nog vragen, gebruik dan de “Stel de verkoper een vraag” link om contact met ons op te nemen. Kijkt u verder bij onze andere items door op de button “Alle items van deze verkoper” te klikken.

 

  

 

Shipment
ShipmentDue to its size or fragility, it is not possible to send this item via regular mail

Guarantee
GuaranteeBy putting the item up for auction, I agree with the Terms of Guarantee as they are applicable at Kunstveiling regarding the accuracy of the description of the item

Ongespecificeerd


Added by  veilingmeester
Member since 2010
52076 sold items
All items from this seller (125)
Log in or register to view the yield

Pick upYes, possible
Auction details
Start time16-3-2015 at 10:50
End time29-3-2015 at 11:50
Bids (1)
Log in or register to view the bidding history