Annemarie de Groot - Zeefdruk: Circus - 1993 - Vendu

AcheterAnnemarie de Groot - Zeefdruk: Circus - 1993? Enchérissez de 50!
Ce lot a été vendu Afficher le lot
Estampes (Signé à la main)

Connexion ou s'inscrire pour voir le rendement

Mettre un lot similaire en vente
AcheterAnnemarie de Groot - Zeefdruk: Circus - 1993? Enchérissez de 50!
AcheterAnnemarie de Groot - Zeefdruk: Circus - 1993? Enchérissez de 50!AcheterAnnemarie de Groot - Zeefdruk: Circus - 1993? Enchérissez de 50!AcheterAnnemarie de Groot - Zeefdruk: Circus - 1993? Enchérissez de 50!AcheterAnnemarie de Groot - Zeefdruk: Circus - 1993? Enchérissez de 50!AcheterAnnemarie de Groot - Zeefdruk: Circus - 1993? Enchérissez de 50!
Mettre un lot similaire en vente
  • Description
  • Annemarie de Groot (1952)
Type d'œuvre d'artEstampes (Signé à la main)
Année1993
TechniqueSérigraphie
SupportPapier
StyleModerne
SujetAnimaux
EncadréNon encadré
Dimensions63 x 91 cm (h x l)
SignéSigné à la main
Tirage240/250
Traduit avec Google Translate. Texte original afficher .
Zeefdruk van Annemarie de Groot. Jaar: 1993. Titel: Circus. Oplage: 240/250. Afmetingen blad: H63 x b91cm. Afmetingen voorstelling: H50 x b69cm. Het werk is  rechts onderaan met potlood gesigneerd door de kunstenaar. De authenticiteit van het aangeboden werk wordt volledig  gegarandeerd. Een certificaat van echtheid kan, op aanvraag, worden gemaild.

Bij aankoop kan het werk worden opgehaald in 's-Gravenzande ( vlakbij Den Haag (Scheveningen), Rotterdam en Delft en 5 minuten van het strand). De termijn voor het ophalen , bij vooruitbetaling, is zeer ruim, m.a.w. de koper kan het werk weken of zelfs maanden later ophalen en het zo mogelijk combineren met een bezoek aan één van de bovengenoemde steden of het strand. We kunnen het werk ook verzenden via Postnl. Onze verzenddagen zijn dinsdag en donderdag.

Annemarie de Groot studeerde in 1978 af aan de kunstacademie Minerva in Groningen. Enkele jaren later volgde ze de Oskar Kokoschka-acadmie in Salzburg.

Sinds haar jeugd is ze gefascineerd door de wereld van het circus, theater, opera en cabaret. We vinden deze thema’s regelmatig in haar werk terug. Ballerina’s, muzikanten, cabaretske figuren, dieren; ze zijn in een bonte kleurenpracht op haar doeken te zien, geschildert in een wervelende toets laag over laag.
Tevens drukt ze de symbolen van het leven uit, ze worden op een subtiele manier weergegeven zoals de gevoelens in relaties die mensen met elkaar hebben en niet meteen zichtbaar zijn.
Recent heft zij zich laten inspireren door de opera Madame Butterfly van Puccini. Het drieluik verlevendigt de entreehal van het Martini-Plazatheater. Het werk is geschilderd in basale kleuren. Het schilderij verbeeldt een wereld van tegenstellingen: enerzijds de sfeer van romantiek en de ingetogenheid van de hoofdfiguur; anderzijds verdriet en pijn veroorzaakt door verworpen te zijn. Dit pictorale werk is een manifestatie van haar meesterschap in de verbeelding van de expressie van het menselijke gelaat.

État
ÉtatTrès bon
Expédition
Retrait sur place L'œuvre peut être récupérée sur place. En tant qu'acheteur, vous devez apporter vos propres matériaux d'emballage. L'emplacement est : 's-gravenzande, Les Pays-Bas
EnvoiColis postal
PrixJusqu'à 10 kg.
A l'intérieur de : Les Pays-Bas 13,50 €
Vers la Belgique 21,95 €
Vers l'Allemagne 21,95 €
Au sein de l'Europe 21,95 €
ExtraEn cas d'un prix d'achat supérieur à € 500,-, vous devrez payer un supplément de € 7,50 (maximum) pour une assurance supplémentaire

Garantie
GarantieEn mettant le lot en vente, j'accepte les conditions de garantie telles qu'elles s'appliquent sur Kunstveiling en ce qui concerne l'exactitude de la description du lot mis aux enchères

Le vendeur assume l'entière responsabilité de ce lot. Kunstveiling ne fait que fournir la plate-forme pour cette transaction, à finaliser directement avec le vendeur. Plus d'informations.

Annemarie de Groot (1952) 

Néerlandais Néerlandais Tous les lots de cet artiste (6)

Mis en vente par  KiewitKunstplus
Membre depuis 2014
1225 lots vendus
Tous les lots de ce vendeur (71)
91 cm
63 cm
Connexion ou s'inscrire pour voir le rendement

Retrait sur placeOui, c'est possible
Le lot se trouve à'S-GRAVENZANDE,  Les Pays-Bas
Détails de la vente
Heure de début7-2-2023 à 21:13
Heure de fin10-3-2023 à 11:50
Enchères (1)
Connexion ou s'inscrire pour afficher l'historique des enchères