Antoinette Gispen - Antoinette Gispen: Zeefdruk op rijstpapier, Muzikanten - Vendu

AcheterAntoinette Gispen - Antoinette Gispen: Zeefdruk op rijstpapier, Muzikanten? Enchérissez de 1!
Ce lot a été vendu Afficher le lot
Estampes (Signé à la main)

Connexion ou s'inscrire pour voir le rendement

Mettre un lot similaire en vente
AcheterAntoinette Gispen - Antoinette Gispen: Zeefdruk op rijstpapier, Muzikanten? Enchérissez de 1!
AcheterAntoinette Gispen - Antoinette Gispen: Zeefdruk op rijstpapier, Muzikanten? Enchérissez de 1!
Mettre un lot similaire en vente
  • Description
  • Antoinette Gispen (1921)
Type d'œuvre d'art Estampes (Signé à la main)
Période 1945 à 1999
Technique Sérigraphie
Support Papier fait à la main
Encadré Non encadré
Dimensions 46.5 x 50.5 cm (h x l)
Signé Non signé
Traduit avec Google Translate. Texte original afficher .

Titel: Muzikanten
Jaartal: Onbekend
Afmetingen blad: 46,5 cm x 50,5 cm
Oplage: Onbekend
Gesigneerd: Nee, niet gesigneerd
Materiaal: Zeefdruk op rijstpapier
Ingelijst: Nee, niet ingelijst
Conditie: In zeer goede staat.
Herkomst: Onterfd Goed adviseert en helpt erfgoedbeheerders (musea, gemeentes, etc) bij het verbeteren van hun collecties. Voor de objecten die niet in die collecties thuis horen zoekt Onterfd Goed een goed nieuw thuis. Door een object of kunstwerk te kopen in de veiling, help je ons Nederlands erfgoed te bewaren en weer zichtbaar te maken! Voor meer informatie zie: www.onterfdgoed.nl

 

 

Bij foto´s van ingelijste werken kan spiegeling zichtbaar zijn. Het oplagenummer op de foto(‘s) kan afwijken van het hierboven genoemde correcte oplagenummer.

 

LET OP: Dit item wordt geveild door Kunstveiling.nl in opdracht van de inbrenger. Voor items aangeboden door Kunstveiling.nl zelf gelden de volgende speciale voorwaarden.

Toeslag: Op deze werken zit een toeslag voor de koper van 10 euro per gewonnen item. Deze toeslag geldt ALLEEN voor werken aangeboden door Kunstveiling.nl zelf. (Zie ook www.kunstveiling.nl/toeslag).

 

Passe-partout/lijsten: Beschadigingen aan lijsten worden niet beschreven. Indien een werk achter glas is ingelijst en het glas kapot is, zal dit wel vermeld worden. Passe-partouts worden op geen enkele manier gegarandeerd en ook niet altijd meegezonden. Alleen als een werk niet uit het passe-partout te halen is, zal dit vermeld worden.

 

Afhandeling: Wanneer u de hoogste bieder bent, ontvangt u na afloop van de veiling per e-mail van ons een factuur voor de aangekochte werken. Hierin vindt u de details m.b.t. de betaling. Werken kunnen tijdens kantooruren worden afgehaald op het kantoor van Kunstveiling.nl in Amsterdam. Als u uw aankoop/aankopen afhaalt, betaalt u geen extra kosten.

 

Bezichtigen: Het is mogelijk om dit werk vooraf te bezichtigen. Ondanks dat u een aankoopgarantie heeft, kunt u het werk bekijken voordat u een bod uitbrengt. Bezichtigen kan op het kantoor van Kunstveiling.nl in Amsterdam tijdens kantooruren, tenzij anders staat aangegeven.

 

Vragen: Wij streven ernaar zo veel mogelijk informatie te geven in de veilingomschrijving. Heeft u echter nog vragen, gebruik dan de button ‘Stel de verkoper een vraag’ om contact met ons op te nemen. Andere items die wij aanbieden kunt u bekijken door op de button ‘Alle items van deze verkoper’ te klikken.

 

 

Administratieve code:

QQOG

 

État
ÉtatTrès bon
Expédition
Retrait sur place L'œuvre peut être récupérée sur place. En tant qu'acheteur, vous devez apporter vos propres matériaux d'emballage. L'emplacement est : Amsterdam, Les Pays-Bas
EnvoiColis postal
PrixJusqu'à 2 kg.
A l'intérieur de : Les Pays-Bas 11,50 €
Au sein de l'Europe 17,50 €
Vers le monde entier 29,50 €

Garantie
GarantieEn mettant le lot en vente, j'accepte les conditions de garantie telles qu'elles s'appliquent sur Kunstveiling en ce qui concerne l'exactitude de la description du lot mis aux enchères

Antoinette Gispen (1921) 

Néerlandais Néerlandais

Mis en vente par  veilingmeester
Membre depuis 2010
52205 lots vendus
Tous les lots de ce vendeur (0)
50.5 cm
46.5 cm