Dengese - Hout, touw en veren, Nkisi beeld met buidel voor magische stoffen - Vendu

AcheterDengese - Hout, touw en veren, Nkisi beeld met buidel voor magische stoffen? Enchérissez de 1!
Ce lot a été vendu Afficher le lot
Objets ethnographiques

Connexion ou s'inscrire pour voir le rendement

Mettre un lot similaire en vente
AcheterDengese - Hout, touw en veren, Nkisi beeld met buidel voor magische stoffen? Enchérissez de 1!
AcheterDengese - Hout, touw en veren, Nkisi beeld met buidel voor magische stoffen? Enchérissez de 1!AcheterDengese - Hout, touw en veren, Nkisi beeld met buidel voor magische stoffen? Enchérissez de 1!AcheterDengese - Hout, touw en veren, Nkisi beeld met buidel voor magische stoffen? Enchérissez de 1!AcheterDengese - Hout, touw en veren, Nkisi beeld met buidel voor magische stoffen? Enchérissez de 1!AcheterDengese - Hout, touw en veren, Nkisi beeld met buidel voor magische stoffen? Enchérissez de 1!AcheterDengese - Hout, touw en veren, Nkisi beeld met buidel voor magische stoffen? Enchérissez de 1!AcheterDengese - Hout, touw en veren, Nkisi beeld met buidel voor magische stoffen? Enchérissez de 1!AcheterDengese - Hout, touw en veren, Nkisi beeld met buidel voor magische stoffen? Enchérissez de 1!
Mettre un lot similaire en vente
  • Description
  • Dengese
Type d'œuvre d'art Objets ethnographiques
Période 1945 à 1999
Technique Bois
Style Africain
Sujet Figure
Dimensions 48 x 20 x 16 cm (h x l x p)
Signé Non signé
Traduit avec Google Translate. Texte original afficher .

Nkisi beeld (ritueel) staande op een schildpadfiguur, met buidel voor magische stoffen en Munkwisa plant in de mond. 

Herkomst: Democratische republiek Congo

Taxatiewaarde:  ca. € 400,-

 

LET OP: Dit item wordt geveild door Kunstveiling in opdracht van de inbrenger. Voor items aangeboden door de Veilingmeester of Veilingmeester_Collecties zelf, gelden de volgende speciale voorwaarden.

Passe-partout/lijsten: Beschadigingen aan lijsten worden niet beschreven. Indien een werk achter glas is ingelijst en het glas kapot is, zal dit wel vermeld worden. Passe-partouts worden op geen enkele manier gegarandeerd en ook niet altijd meegezonden. Alleen als een werk niet uit het passe-partout te halen is, zal dit vermeld worden.

Afhandeling: Wanneer u de hoogste bieder bent, ontvangt u na afloop van de veiling per e-mail van ons een factuur voor de aangekochte werken. Hierin vindt u de details m.b.t. de betaling. Werken kunnen op dinsdag t/m vrijdag tussen 11.00 - 17.15 uur worden afgehaald op het kantoor van Kunstveiling in Amsterdam-Zuidoost. Als u uw aankoop afhaalt, betaalt u geen extra kosten.

Bezichtigen: Het is ook mogelijk om dit werk vooraf te bezichtigen. Ondanks de aankoopgarantie van Kunstveiling waar uw werk onder valt, kunt u het werk bekijken voordat u een bod uitbrengt. Bezichtigen kan op de vestiging van Kunstveiling in Amsterdam-Zuidoost op dinsdag t/m vrijdag tussen 11.00 - 17.15 uur.

Vragen: Wij streven ernaar zo veel mogelijk informatie te geven in de veilingomschrijving. Heeft u echter nog vragen, gebruik dan de button ‘Vraag de verkoper’ om contact met ons op te nemen. Andere items die wij aanbieden, kunt u bekijken door op de naam van de verkoper te klikken.

Volgrecht: Voor werken met een totale prijs (inclusief veilingkosten maar exclusief BTW) boven de 3000,- euro, is het wettelijk Volgrecht van minimaal 4% van toepassing. Het volgrecht dient betaald te worden door de koper. Kunstveiling zal zorg dragen voor de financiële afwikkeling van de Volgrecht-vergoeding volgens de vastgelegde bepalingen.État
ÉtatBon
Het beeld is wat vuil, heeft wat degradatie van het materiaal (veren, touw en buidel)
Expédition
Retrait sur place L'œuvre peut être récupérée sur place. En tant qu'acheteur, vous devez apporter vos propres matériaux d'emballage. L'emplacement est : Amsterdam, Les Pays-Bas
EnvoiColis postal
PrixJusqu'à 10 kg.
A l'intérieur de : Les Pays-Bas 11,50 €

Garantie
GarantieEn mettant le lot en vente, j'accepte les conditions de garantie telles qu'elles s'appliquent sur Kunstveiling en ce qui concerne l'exactitude de la description du lot mis aux enchères

Dengese 

Congolais Congolais

Mis en vente par  veilingmeester
Membre depuis 2010
52202 lots vendus
Tous les lots de ce vendeur (0)
20
48
16