Helene Bueno - Hélène Bueno: Aquarel, Tegenstelling tussen twee meisjes - Vendu

AcheterHélène Bueno: Aquarel, Tegenstelling tussen twee meisjes? Enchérissez de 125!
Ce lot a été vendu Afficher le lot
Peintures

Connexion ou s'inscrire pour voir le rendement

Mettre un lot similaire en vente
AcheterHélène Bueno: Aquarel, Tegenstelling tussen twee meisjes? Enchérissez de 125!
AcheterHélène Bueno: Aquarel, Tegenstelling tussen twee meisjes? Enchérissez de 125!AcheterHélène Bueno: Aquarel, Tegenstelling tussen twee meisjes? Enchérissez de 125!AcheterHélène Bueno: Aquarel, Tegenstelling tussen twee meisjes? Enchérissez de 125!AcheterHélène Bueno: Aquarel, Tegenstelling tussen twee meisjes? Enchérissez de 125!AcheterHélène Bueno: Aquarel, Tegenstelling tussen twee meisjes? Enchérissez de 125!
Mettre un lot similaire en vente
  • Description
  • Helene Bueno (1949)
Type d'œuvre d'artPeintures
Période1945 à 1999
Traduit avec Google Translate. Texte original afficher .

Hélène Bueno is geboren in Amersfoort, 15-6-1949. Echtegenote van Max Bueno de Mesquita. Hélène is aquarelliste en heeft hierin ook les gegeven. Ze is als kunstenares in Nederland bekender geworden doordat Pim Fortuyn werken van haar in zijn collectie had. Hélène gebruikte diverse technieken maar meeste werken zijn of aquarel of olie op canvas. Veel van haar werken tonen figuranten en dragen een maatschappelijk thema dat in de jaren dat Bueno het schilderde onbesproken thema’s waren. Groepen mensen, tegenstellingen in de maatschappij, en ook uitsluiting van individuen binnen een groep. Vaak weergegeven in een overzichtelijke leefomgeving tussen mensen. Het is dan ook geen wonder dat Fortuyn haar werk bewonderde en bezat.  

 

Artist: Hélène Bueno
Title: onbekend - Tegenstelling tussen twee meisjes
Period: 1979
Categrory: aquarel 
Doek afmetingen 80x60cm. 
Oplage: single piece.  

Bijzonderheden: 
Geschilderd in 1979, gesigneerd werk van Hélène Bueno. Inspirerend doek met vragen die blijven hangen over de verschillen die de twee meisjes hebben in welvaart, kleding, ledematen. Het werk zelf zit in een zwarte houten lijst welke aan de achterzijde op het framewerk van het canvas doek geschroefd zit. Dit lijst kan probleemloos verwijderd worden.
 
Bezorging: 
Verkoper heeft voorkeur voor ophalen. Verzenden is mogelijk tegen kostprijs op nacalculatie. Hubhub kan de verzending verzorgen en dat kost voor een schilderij (afhankelijk van de plaats) gemiddeld 50 euro in Nederland. Verkoper zal het bedrag precies berekenen en alleen de kostprijs doorberekenen.

Expédition
EnvoiEn raison de sa taille ou de sa fragilité, il n'est pas possible d'envoyer cet article par courrier ordinaire.

Garantie
GarantieEn mettant le lot en vente, j'accepte les conditions de garantie telles qu'elles s'appliquent sur Kunstveiling en ce qui concerne l'exactitude de la description du lot mis aux enchères

Le vendeur assume l'entière responsabilité de ce lot. Kunstveiling ne fait que fournir la plate-forme pour cette transaction, à finaliser directement avec le vendeur. Plus d'informations.

Helene Bueno (1949) 

Néerlandais Néerlandais

Mis en vente par  Marcelloz
Membre depuis 2016
2 lots vendus
Tous les lots de ce vendeur (0)
Connexion ou s'inscrire pour voir le rendement

Retrait sur placeOui, c'est possible
Détails de la vente
Heure de début23-3-2016 à 19:30
Heure de fin6-4-2016 à 20:35
Enchères (3)
Connexion ou s'inscrire pour afficher l'historique des enchères