Henk van Vessem - Zeefdruk, Als een gouden ader (...) - Ingelijst - Vendu

AcheterHenk van Vessem - Zeefdruk, Als een gouden ader (...) - Ingelijst? Enchérissez de 1!
Ce lot a été vendu Afficher le lot
Estampes (Signé à la main)

Connexion ou s'inscrire pour voir le rendement

Mettre un lot similaire en vente
AcheterHenk van Vessem - Zeefdruk, Als een gouden ader (...) - Ingelijst? Enchérissez de 1!
AcheterHenk van Vessem - Zeefdruk, Als een gouden ader (...) - Ingelijst? Enchérissez de 1!AcheterHenk van Vessem - Zeefdruk, Als een gouden ader (...) - Ingelijst? Enchérissez de 1!AcheterHenk van Vessem - Zeefdruk, Als een gouden ader (...) - Ingelijst? Enchérissez de 1!
Mettre un lot similaire en vente
  • Description
  • Henk van Vessem (1939)
Type d'œuvre d'art Estampes (Signé à la main)
Année 1995
Technique Sérigraphie
Support Papier
Encadré Encadré
Dimensions 63.5 x 61.5 cm (h x l)
incl. cadre 87.5 x 82.5 cm (h x l)
Signé Signé à la main
Tirage 123/125
Traduit avec Google Translate. Texte original afficher .

LET OP: Dit item wordt geveild door Kunstveiling in opdracht van de inbrenger. Voor items aangeboden door de Veilingmeester of Veilingmeester_Collecties zelf, gelden de volgende speciale voorwaarden.

BTW: Alle genoemde bedragen en het bedrag dat u biedt zijn inclusief BTW. Voor zakelijke kopers is de BTW eventueel aftrekbaar over de gehele factuur (eindprijs, commissie en verzend-/bezorgkosten).

Passe-partout/lijsten: Beschadigingen aan lijsten worden niet beschreven. Indien een werk achter glas is ingelijst en het glas kapot is, zal dit wel vermeld worden. Passe-partouts worden op geen enkele manier gegarandeerd en ook niet altijd meegezonden. Alleen als een werk niet uit het passe-partout te halen is, zal dit vermeld worden.

Afhandeling: Wanneer u de hoogste bieder bent, ontvangt u na afloop van de veiling per e-mail van ons een factuur voor de aangekochte werken. Hierin vindt u de details m.b.t. de betaling. Werken kunnen op dinsdag t/m vrijdag tussen 11.00 - 17.15 uur worden afgehaald op het kantoor van Kunstveiling in Amsterdam-Zuidoost. Als u uw aankoop afhaalt, betaalt u geen extra kosten.

Bezichtigen: Het is ook mogelijk om dit werk vooraf te bezichtigen. Ondanks de aankoopgarantie van Kunstveiling waar uw werk onder valt, kunt u het werk bekijken voordat u een bod uitbrengt. Bezichtigen kan op de vestiging van Kunstveiling in Amsterdam-Zuidoost op dinsdag t/m vrijdag tussen 11.00 - 17.15 uur.

Vragen: Wij streven ernaar zo veel mogelijk informatie te geven in de veilingomschrijving. Heeft u echter nog vragen, gebruik dan de button ‘Vraag de verkoper’ om contact met ons op te nemen. Andere items die wij aanbieden, kunt u bekijken door op de naam van de verkoper te klikken.

Volgrecht: Voor werken met een totale prijs (inclusief veilingkosten maar exclusief BTW) boven de 3000,- euro, is het wettelijk Volgrecht van minimaal 4% van toepassing. Het volgrecht dient betaald te worden door de koper. Kunstveiling zal zorg dragen voor de financiële afwikkeling van de Volgrecht-vergoeding volgens de vastgelegde bepalingen.


État
ÉtatTrès bon
Lichte golving in het blad.
Expédition
Retrait sur place L'œuvre peut être récupérée sur place. En tant qu'acheteur, vous devez apporter vos propres matériaux d'emballage. L'emplacement est : Amsterdam, Les Pays-Bas
service-de-transportSi vous ne parvenez pas à récupérer une œuvre vous-même, vous pouvez faire appel à un service de messagerie pour récupérer l'œuvre. Cliquez ici pour plus d'informations sur son fonctionnement et consultez les tarifs.
EnvoiEn raison de sa taille ou de sa fragilité, il n'est pas possible d'envoyer cet article par courrier ordinaire.

Garantie
GarantieEn mettant le lot en vente, j'accepte les conditions de garantie telles qu'elles s'appliquent sur Kunstveiling en ce qui concerne l'exactitude de la description du lot mis aux enchères

Henk van Vessem (1939) 

Néerlandais Néerlandais Tous les lots de cet artiste (9)

Mis en vente par  KVcollecties
Membre depuis 2013
33082 lots vendus
Tous les lots de ce vendeur (268)
82.5 cm
87.5 cm
61.5 cm
63.5 cm