Henri Plaat - Litho -1971

AcheterHenri Plaat - Litho -1971? Enchérissez de 49!
AcheterHenri Plaat - Litho -1971? Enchérissez de 49!AcheterHenri Plaat - Litho -1971? Enchérissez de 49!AcheterHenri Plaat - Litho -1971? Enchérissez de 49!
Mettre un lot similaire en vente
  • Henri Plaat (1936)
TypeEstampes (Signé à la main)
Année1971
TechniqueLithographie
SupportPapier
StyleModerne
SujetFigures
EncadréNon encadré
Dimensions77 cm x 57 cm (h x b)
SignéSigné à la main
Tirage67/190
Traduit avec Google Translate. Texte original afficher .
Litho van Henri Plaat. Nummer: 67/190. Afmetingen blad: H77 x b57cm. Afmetingen voorstelling: H50 x b37cm. Het werk is rechtsonder gesigneerd met potlood. De authenticiteit van het aangeboden werk wordt volledig gegarandeerd. Een certificaat van echtheid kan, op aanvraag, worden gemaild.

Bij aankoop kan het werk worden opgehaald in 's-Gravenzande ( vlakbij Den Haag (Scheveningen), Rotterdam en Delft en 5 minuten van het strand). De termijn voor het ophalen , bij vooruitbetaling, is zeer ruim, m.a.w. de koper kan het werk weken of zelfs maanden later ophalen en het zo mogelijk combineren met een bezoek aan één van de bovengenoemde steden of het strand. We kunnen het werk ook verzenden via Postnl. Onze verzenddagen zijn dinsdag en donderdag.Henri Plaat is een veelzijdig kunstenaar met een rijk oeuvre van meer dan drieduizend kunstwerken. Naast werken op papier zoals grafiek, tekeningen, gouaches en collages en een beperkt aantal schilderijen maakte hij geluidscollages, ettelijke films, cartoons en fotoseries. Zijn inspiratie is gebaseerd op het verleden. Hij put uit een veelheid van bronnen: desolate landschappen en vervallen oude steden, archeologie, oude geschriften (die aan de basis staan van zijn tekens), maar ook vooroorlogse films en filmdiva’s.
ÉtatBon

GarantieEn mettant le lot en vente, j'accepte les conditions de garantie telles qu'elles s'appliquent sur Kunstveiling en ce qui concerne l'exactitude de la description du lot mis aux enchères

Le vendeur assume l'entière responsabilité de ce lot. Kunstveiling ne fait que fournir la plate-forme pour cette transaction, à finaliser directement avec le vendeur. Plus d'informations.

La vente s'est clôturée
Détails de la vente
Heure de début21-3-2023 à 16:50
Heure de fin31-3-2023 à 19:47
Mise à prix € 49
Frais de commission: 15%
Retrait sur placeOui, c'est possible
Le lot se trouve à's-Gravenzande,  Les Pays-Bas
EnvoiUniquement en Europe

Pas encore enregistré(e) ?
En créant un compte gratuit, vous pouvez enchérir sur {{numberOfItems}} lots ou mettre vous-même un lot en vente aux enchères.