Jacob Kanbier - Acryl op papier: zonder titel - 2006 - Vendu

AcheterJacob Kanbier - Acryl op papier: zonder titel - 2006? Enchérissez de 85!
AcheterJacob Kanbier - Acryl op papier: zonder titel - 2006? Enchérissez de 85!AcheterJacob Kanbier - Acryl op papier: zonder titel - 2006? Enchérissez de 85!AcheterJacob Kanbier - Acryl op papier: zonder titel - 2006? Enchérissez de 85!
Mettre un lot similaire en vente
  • Jacob Kanbier (1949-2020)
TypePeintures
Année2006
TechniqueAcrylique
SupportPapier
StyleExpressionniste
SujetNu
EncadréNon encadré
Dimensions72 cm x 51 cm (h x b)
SignéSigné à la main
Traduit avec Google Translate. Texte original afficher .
Mooie gekleurd naakt op karton van Jacob Kanbier. Jaar: 2006. Afmetingen blad: H72 x b51cm. Het werk is rechts onderaan gesigneerd. De authenticiteit van het aangeboden werk wordt volledig gegarandeerd. Een certificaat van echtheid kan, op aanvraag, worden gemaild.

Bij aankoop kan het werk worden opgehaald in 's-Gravenzande ( vlakbij Den Haag (Scheveningen), Rotterdam en Delft en 5 minuten van het strand). De termijn voor het ophalen , bij vooruitbetaling, is zeer ruim, m.a.w. de koper kan het werk weken of zelfs maanden later ophalen en het zo mogelijk combineren met een bezoek aan één van de bovengenoemde steden of het strand. Het werk kan ook worden verstuurd. Onze verzenddagen zijn dinsdag en donderdag.


In 1985 begon Jacob Kanbier zijn opleiding aan de kunstacademie in Amsterdam, maar het kunstonderwijs sprak hem niet aan, zodat hij grotendeels autodidact is. Kanbier laat zich inspireren door vooral Willede Kooning en Jean-Michel Basquiat. In navolging van deze kunstenaars maakt hij vooral 'ruig' werk in een 'explosief' creatief proces, met de benaming 'live-action painting'. Hij rekent zichzelf tot de neosymbolisten. Hij werkte samen met verwante kunstenaars als Justus Donker en de After Nature-groep van Peter Klashorst.

In 1987 had Kanbier zijn eerste solo-expositie in Museum De Lakenhal in Leiden en trad hij op in een 'action-painting show' bij de Boulevard of Broken Dreams in Amsterdam. Daaraan namen ook Herman Brood, Jules Deelder en Simon Vinkenoog deel. In 1989 presenteerde hij in het Stedelijk Museum (Amsterdam) het Manifest van het Neosymbolisme.
Kanbier werkte, na periodes in Parijs, Praag en Friesland, in zijn geboortestad Leiden. Werk van hem maakt deel uit van de kunstcollecties van onder meer koningin Juliana, Prins Willem-Alexander, het Eerste Kamergebouw in Den Haag, Museum De Lakenhal, Wim Kok, Hedy d'Ancona en Felix Rottenberg.

ÉtatTrès bon

GarantieEn mettant le lot en vente, j'accepte les conditions de garantie telles qu'elles s'appliquent sur Kunstveiling en ce qui concerne l'exactitude de la description du lot mis aux enchères

Le vendeur assume l'entière responsabilité de ce lot. Kunstveiling ne fait que fournir la plate-forme pour cette transaction, à finaliser directement avec le vendeur. Plus d'informations.

Jacob Kanbier (1949-2020)

Néerlandais Néerlandais Tous les lots de cet artiste (5)

Mis en vente par  KiewitKunstonder100euro
FA. (35)

Membre depuis 2014
1016 lots vendus
Tous les lots de ce vendeur (340)
Pinterest
51 cm
72 cm
Ce lot a été vendu pour 97,75 (15% de frais de commission compris)
DÉTAILS DE LA VENTE
Heure de début:01-12-2022 à 16:21
Heure de fin:11-12-2022 à 19:10
Enchères (1)
Shrekky73
10 déc. / 20:59
€ 85
Pas encore enregistré(e) ?
En créant un compte gratuit, vous pouvez enchérir sur {{numberOfItems}} lots ou mettre vous-même un lot en vente aux enchères.