Jacob Kanbier - Acryl op papier: zonder titel - 2006 - Vendu

AcheterJacob Kanbier - Acryl op papier: zonder titel - 2006? Enchérissez de 85!
Ce lot a été vendu Afficher le lot
Peintures

Connexion ou s'inscrire pour voir le rendement

Mettre un lot similaire en vente
AcheterJacob Kanbier - Acryl op papier: zonder titel - 2006? Enchérissez de 85!
AcheterJacob Kanbier - Acryl op papier: zonder titel - 2006? Enchérissez de 85!AcheterJacob Kanbier - Acryl op papier: zonder titel - 2006? Enchérissez de 85!AcheterJacob Kanbier - Acryl op papier: zonder titel - 2006? Enchérissez de 85!
Mettre un lot similaire en vente
  • Description
  • Jacob Kanbier (1949-2020)
Type d'œuvre d'artPeintures
Année2006
TechniqueAcrylique
SupportPapier
StyleExpressionniste
SujetNu
EncadréNon encadré
Dimensions72 x 51 cm (h x l)
SignéSigné à la main
Traduit avec Google Translate. Texte original afficher .
Mooie gekleurd naakt op karton van Jacob Kanbier. Jaar: 2006. Afmetingen blad: H72 x b51cm. Het werk is rechts onderaan gesigneerd. De authenticiteit van het aangeboden werk wordt volledig gegarandeerd. Een certificaat van echtheid kan, op aanvraag, worden gemaild.

Bij aankoop kan het werk worden opgehaald in 's-Gravenzande ( vlakbij Den Haag (Scheveningen), Rotterdam en Delft en 5 minuten van het strand). De termijn voor het ophalen , bij vooruitbetaling, is zeer ruim, m.a.w. de koper kan het werk weken of zelfs maanden later ophalen en het zo mogelijk combineren met een bezoek aan één van de bovengenoemde steden of het strand. Het werk kan ook worden verstuurd. Onze verzenddagen zijn dinsdag en donderdag.


In 1985 begon Jacob Kanbier zijn opleiding aan de kunstacademie in Amsterdam, maar het kunstonderwijs sprak hem niet aan, zodat hij grotendeels autodidact is. Kanbier laat zich inspireren door vooral Willede Kooning en Jean-Michel Basquiat. In navolging van deze kunstenaars maakt hij vooral 'ruig' werk in een 'explosief' creatief proces, met de benaming 'live-action painting'. Hij rekent zichzelf tot de neosymbolisten. Hij werkte samen met verwante kunstenaars als Justus Donker en de After Nature-groep van Peter Klashorst.

In 1987 had Kanbier zijn eerste solo-expositie in Museum De Lakenhal in Leiden en trad hij op in een 'action-painting show' bij de Boulevard of Broken Dreams in Amsterdam. Daaraan namen ook Herman Brood, Jules Deelder en Simon Vinkenoog deel. In 1989 presenteerde hij in het Stedelijk Museum (Amsterdam) het Manifest van het Neosymbolisme.
Kanbier werkte, na periodes in Parijs, Praag en Friesland, in zijn geboortestad Leiden. Werk van hem maakt deel uit van de kunstcollecties van onder meer koningin Juliana, Prins Willem-Alexander, het Eerste Kamergebouw in Den Haag, Museum De Lakenhal, Wim Kok, Hedy d'Ancona en Felix Rottenberg.

État
ÉtatTrès bon
Expédition
Retrait sur place L'œuvre peut être récupérée sur place. En tant qu'acheteur, vous devez apporter vos propres matériaux d'emballage. L'emplacement est : 's-gravenzande, Les Pays-Bas
EnvoiColis postal
PrixJusqu'à 10 kg.
A l'intérieur de : Les Pays-Bas 13,50 €
Vers la Belgique 21,95 €
Vers l'Allemagne 21,95 €
Au sein de l'Europe 21,95 €
ExtraEn cas d'un prix d'achat supérieur à € 500,-, vous devrez payer un supplément de € 7,50 (maximum) pour une assurance supplémentaire

Garantie
GarantieEn mettant le lot en vente, j'accepte les conditions de garantie telles qu'elles s'appliquent sur Kunstveiling en ce qui concerne l'exactitude de la description du lot mis aux enchères

Le vendeur assume l'entière responsabilité de ce lot. Kunstveiling ne fait que fournir la plate-forme pour cette transaction, à finaliser directement avec le vendeur. Plus d'informations.

Jacob Kanbier (1949-2020) 

Néerlandais Néerlandais Tous les lots de cet artiste (3)

Mis en vente par  KiewitKunstplus
Membre depuis 2014
1225 lots vendus
Tous les lots de ce vendeur (71)
51 cm
72 cm
Connexion ou s'inscrire pour voir le rendement

Retrait sur placeOui, c'est possible
Le lot se trouve à'S-GRAVENZANDE,  Les Pays-Bas
Détails de la vente
Heure de début1-12-2022 à 16:21
Heure de fin11-12-2022 à 19:10
Enchères (1)
Connexion ou s'inscrire pour afficher l'historique des enchères