Jan Wiegers - Groninger landschap met gezicht op een boerderij - Vendu

AcheterJan Wiegers - Groninger landschap met gezicht op een boerderij? Enchérissez de 1!
Ce lot a été vendu Afficher le lot
Estampes et éditions

Connexion ou s'inscrire pour voir le rendement

Mettre un lot similaire en vente
AcheterJan Wiegers - Groninger landschap met gezicht op een boerderij? Enchérissez de 1!
AcheterJan Wiegers - Groninger landschap met gezicht op een boerderij? Enchérissez de 1!AcheterJan Wiegers - Groninger landschap met gezicht op een boerderij? Enchérissez de 1!AcheterJan Wiegers - Groninger landschap met gezicht op een boerderij? Enchérissez de 1!AcheterJan Wiegers - Groninger landschap met gezicht op een boerderij? Enchérissez de 1!AcheterJan Wiegers - Groninger landschap met gezicht op een boerderij? Enchérissez de 1!AcheterJan Wiegers - Groninger landschap met gezicht op een boerderij? Enchérissez de 1!
Mettre un lot similaire en vente
  • Description
  • Jan Wiegers (1893-1959)
Type d'œuvre d'artEstampes et éditions
Année1960
TechniqueVaria
StyleExpressionniste
SujetPaysage
Dimensions39 x 50 cm (h x l)
SignéNon signé/Signature imprimée
Tirage1/100
Traduit avec Google Translate. Texte original afficher .
Mooie postume druk van het expressionistisch weergegeven Groninger landschap .
Jan Wiegers een belangrijk Ploeglid en medeoprichter van deze beroemde Groningse kunstenaarsbeweging, heeft een prachtig oeuvre van schilderijen en experimentele etsen nagelaten. 
Wiegers was goed bevriend met de Duits Expressionist, Ernst Ludwig Kirchner, door wie hij in zijn werk sterk werd beïnvloed maar waar later toch' een geheel eigen geluid uit voortvloeide. 

État
ÉtatTrès bon
Het is een mooie heldere (niet verkleurde) ets met ruime marges. De afbeeldingsgrootte: 30x39,5cm, het blad meet, 39x50cm. Met potlood genummerd: 1/100 Signatuur: atelierstempel De ets wordt geleverd zonder lijst.
Expédition
EnvoiColis postal
PrixJusqu'à 2 kg.
A l'intérieur de : Les Pays-Bas 8,70 €
Vers la Belgique 13,00 €

Garantie
GarantieEn mettant le lot en vente, j'accepte les conditions de garantie telles qu'elles s'appliquent sur Kunstveiling en ce qui concerne l'exactitude de la description du lot mis aux enchères

Le vendeur assume l'entière responsabilité de ce lot. Kunstveiling ne fait que fournir la plate-forme pour cette transaction, à finaliser directement avec le vendeur. Plus d'informations .