Lau Heidendael - Belle aquarelle impressionniste "Nature morte à la coupe de fruits" 1984 - signée

AcheterLau Heidendael - Fraai impressionistisch Aquarel "stilleven met fruitschaal" 1984 - gesigneerd? Enchérissez de 48!
AcheterLau Heidendael - Fraai impressionistisch Aquarel "stilleven met fruitschaal" 1984 - gesigneerd? Enchérissez de 48!AcheterLau Heidendael - Fraai impressionistisch Aquarel "stilleven met fruitschaal" 1984 - gesigneerd? Enchérissez de 48!AcheterLau Heidendael - Fraai impressionistisch Aquarel "stilleven met fruitschaal" 1984 - gesigneerd? Enchérissez de 48!AcheterLau Heidendael - Fraai impressionistisch Aquarel "stilleven met fruitschaal" 1984 - gesigneerd? Enchérissez de 48!AcheterLau Heidendael - Fraai impressionistisch Aquarel "stilleven met fruitschaal" 1984 - gesigneerd? Enchérissez de 48!AcheterLau Heidendael - Fraai impressionistisch Aquarel "stilleven met fruitschaal" 1984 - gesigneerd? Enchérissez de 48!
Mettre un lot similaire en vente
  • Description
  • Lau Heidendael (1946)
Type d'œuvre d'artDessins / Aquarelles
Année1984
TechniqueAquarelle
SupportPapier
EncadréNon encadré
Dimensions67 x 77 cm (h x l)
SignéSigné à la main
Traduit avec Google Translate. Texte original afficher .
  • LAU HEIDENDAEL

Met zijn aquarellen heeft Lau Heidendael grote bekendheid verworven. Hij brengt een paar toetsen aan en laat het wit van het papier een grote rol spelen, de klassieke vrije wijze van aquarelleren.
Het is onmogelijk een allesomvattende kennis en een afdoende uitdrukkingsvorm van onze werkelijkheid te hebben. De mens heeft het besef van een verlangen naar een grotere wereld dan zijn subjectieve. Dit verlangen wordt versterkt door de wetenschap dat het onmogelijk is dit subjectieve volmaakt tot uitdrukking te brengen. Dit verlangen en die machteloosheid doet de poëzie ontstaan.
Het afzonderlijke werk krijgt zijn waarde door het besef van het totaal op te roepen. Ieder apart werk is een organisch onderdeel van het geheel. Het maken van een schilderij is een poging om het vermoeden van het grote geheel zichtbaar te maken. Een thema is van belang als het onbewust genoeg aantrekkingskracht heeft en voldoende gevoeligheden raakt. Deze aantrekkingskracht en gevoeligheden behoren tot het intuïtieve denken. Door dit te gebruiken is een diepgang voorbij het gezonde verstand mogelijk.
(bron: Kunstzaal van Heijningen) 



État
ÉtatBon
Expédition
Retrait sur place L'œuvre peut être récupérée sur place. En tant qu'acheteur, vous devez apporter vos propres matériaux d'emballage. L'emplacement est : Purmerend, Les Pays-Bas
EnvoiColis postal
Prix> 10KG ou plus grand que 1.00 x 0.50 mètre
A l'intérieur de : Les Pays-Bas 17,00 €
Vers la Belgique 15,00 €
Vers l'Allemagne 40,00 €
Au sein de l'Europe 40,00 €
Vers le monde entier 75,00 €

Garantie
GarantieEn mettant le lot en vente, j'accepte les conditions de garantie telles qu'elles s'appliquent sur Kunstveiling en ce qui concerne l'exactitude de la description du lot mis aux enchères

Le vendeur assume l'entière responsabilité de ce lot. Kunstveiling ne fait que fournir la plate-forme pour cette transaction, à finaliser directement avec le vendeur. Plus d'informations.

Lau Heidendael (1946) 

Néerlandais Néerlandais Tous les lots de cet artiste (1)

Mis en vente par  Artpointamsterdam
Membre depuis 2013
3896 lots vendus
Tous les lots de ce vendeur (111)
77 cm
67 cm