Maatschap Gubbels en Kerkhofs - Maatschap Gubbels en Kerkhofs: Houtsnede, Kubus VI - Vendu

AcheterMaatschap Gubbels en Kerkhofs: Houtsnede, Kubus VI? Enchérissez de 1!
Ce lot a été vendu Afficher le lot
Estampes (Signé à la main)

Connexion ou s'inscrire pour voir le rendement

Mettre un lot similaire en vente
AcheterMaatschap Gubbels en Kerkhofs: Houtsnede, Kubus VI? Enchérissez de 1!
AcheterMaatschap Gubbels en Kerkhofs: Houtsnede, Kubus VI? Enchérissez de 1!AcheterMaatschap Gubbels en Kerkhofs: Houtsnede, Kubus VI? Enchérissez de 1!AcheterMaatschap Gubbels en Kerkhofs: Houtsnede, Kubus VI? Enchérissez de 1!
Mettre un lot similaire en vente
  • Description
  • Maatschap Gubbels en Kerkhofs
TypeEstampes (Signé à la main)
Période1945 à 1999
SignéSigné à la main
Traduit avec Google Translate. Texte original afficher .

Klaas Gubbels en Gerard Kerkhofs

 

Titel: Kubus VI (?)
Jaartal: 1990
Afmetingen blad:  88,5 cm x 61 cm
Oplage: 9/50 E.D.
Gesigneerd: Ja, monogram handgeschreven met potlood (rechtsonder)
Materiaal: Houtsnede op papier
Ingelijst: Nee
Conditie: In goede staat, maar met een licht kreuklijntje in de hoek rechtsboven, ingelijst niet of nauwelijks zichtbaar. (De kleuren van het werk zijn in het echter krachtiger dan ze op de foto's lijken)

 

 

 

Let op: Dit item wordt geveild door Kunstveiling.nl in opdracht van de inbrenger. Voor items aangeboden door Kunstveiling.nl zelf gelden de volgende speciale voorwaarden:

Toeslag van 10 euro per gewonnen item: 
Op deze werken zit een toeslag voor de koper van 10 euro per gewonnen item. Deze toeslag geldt voor items die door de Veilingmeester in opdracht worden aangeboden. (Zie www.kunstveiling.nl/toeslag)

 

Passe-partout/Lijsten: 
Kleine beschadigingen aan lijsten worden niet beschreven! Bij ingelijste werken achter glas vermelden wij altijd glasschade. Passe-partouts worden op geen enkele manier gegarandeerd en ook niet altijd meegezonden. Alleen als een werk niet uit het passe-partout te halen is, zal dit vermeld worden.


Afhandeling:
Wanneer u de hoogste bieder bent ontvangt u na afloop van de veiling van ons een factuur voor de aangekochte werken. Hierin vindt u de details m.b.t. de betaling. Werken kunnen worden afgehaald tijdens kantooruren in Amsterdam bij Kunstveiling.nl. U betaalt bij afhalen geen extra kosten. Verzending is ook mogelijk.

Verzendkosten:

Nederland: € 12,50
België: € 20,00

Werken die in een enveloppe passen (max. 26 cm x 37 cm), kunnen eventueel op eigen risico tegen een lager tarief verzonden worden. Meerdere aankopen bij de Veilingmeester of Veilingmeester_Collecties kunnen gecombineerd worden verzonden indien de werken ook in één pakket gecombineerd kunnen worden.

Garantie:
Dit werk is volledig door Kunstveiling.nl gegarandeerd en afkomstig van professionele partijen. Mocht blijken dat het werk niet juist is omschreven, zowel m.b.t. de conditie als de authenticiteit, dan ontvangt u de volledige aankoop terug. De standaard garantie op werken is 3 weken, maar kan in overleg verlengd worden. Als u een werk afhaalt en heeft gecontroleerd, vervalt de garantie op de conditie. Vanzelfsprekend blijft de garantie op authenticiteit dan wel van kracht.

Bezichtigen:
Het is mogelijk om dit werk vooraf te bezichtigen. Ondanks dat u een aankoopgarantie heeft, kunt u het werk bekijken voordat u een bod uitbrengt. Bezichtigen kan in Amsterdam, tijdens kantooruren, tenzij anders staat aangegeven.

Vragen:
Wij streven er naar zo veel mogelijk informatie te geven in de veilingomschrijving. Heeft u echter nog vragen, gebruik dan de “Stel de verkoper een vraag” link om contact met ons op te nemen. Kijkt u verder bij onze andere items door op de button “Alle items van deze verkoper” te klikken.
 

 

 

Administratieve code:

QQshop

 

 

 

Expédition
Retrait sur place L'œuvre peut être récupérée sur place. En tant qu'acheteur, vous devez apporter vos propres matériaux d'emballage. L'emplacement est : Amsterdam, Les Pays-Bas
EnvoiEn raison de sa taille ou de sa fragilité, il n'est pas possible d'envoyer cet article par courrier ordinaire.

Garantie
GarantieEn mettant le lot en vente, j'accepte les conditions de garantie telles qu'elles s'appliquent sur Kunstveiling en ce qui concerne l'exactitude de la description du lot mis aux enchères

Maatschap Gubbels en Kerkhofs

Néerlandais Néerlandais

Mis en vente par  veilingmeester
Membre depuis 2010
52080 lots vendus
Tous les lots de ce vendeur (121)
Connexion ou s'inscrire pour voir le rendement

Retrait sur placeOui, c'est possible
Le lot se trouve àAmsterdam,  Les Pays-Bas
Détails de la vente
Heure de début15-12-2016 à 10:40
Heure de fin26-12-2016 à 10:40
Enchères (7)
Connexion ou s'inscrire pour afficher l'historique des enchères