Marian Schutte - Marian Schutte: Litho, Uilenburger park II - Vendu

AcheterMarian Schutte: Litho, Uilenburger park II? Enchérissez de 1!
Ce lot a été vendu Afficher le lot
Estampes (Signé à la main)

Connexion ou s'inscrire pour voir le rendement

Mettre un lot similaire en vente
AcheterMarian Schutte: Litho, Uilenburger park II? Enchérissez de 1!
AcheterMarian Schutte: Litho, Uilenburger park II? Enchérissez de 1!AcheterMarian Schutte: Litho, Uilenburger park II? Enchérissez de 1!
Mettre un lot similaire en vente
  • Description
  • Marian Schutte (1953-1999)
Type d'œuvre d'artEstampes (Signé à la main)
Période1945 à 1999
SignéSigné à la main
Traduit avec Google Translate. Texte original afficher .

Titel: Uilenburgerpark II
Jaartal: 1980
Afmetingen blad: 48 cm x 56,5 cm (Beeld:  29 cm x 33 cm)
Oplage: 20/25 
Gesigneerd: Ja, handgeschreven met potlood (rechtsonder)
Materiaal: Litho op papier
Ingelijst: Nee
Conditie: Beeld in goede staat, rondom het beeld een zeer licht kader. In de witrand wat vuil en enkele beschadigingen (ingelijst achter passe-partout niet zichtbaar)


 

LET OP: Dit item wordt geveild door Kunstveiling.nl in opdracht van de inbrenger. Voor items aangeboden door Kunstveiling.nl zelf gelden de volgende speciale voorwaarden:

Toeslag: Op deze werken zit een toeslag voor de koper van 10 euro per gewonnen item. Deze toeslag geldt ALLEEN voor werken aangeboden door Kunstveiling.nl zelf. (Zie ook www.kunstveiling.nl/toeslag).

 

Passe-partout: Passe-partouts worden op geen enkele manier gegarandeerd en ook niet altijd meegezonden. Alleen als een werk niet uit het passe-partout te halen is, zal dit vermeld worden.


Afhandeling: Wanneer u de hoogste bieder bent, ontvangt u na afloop van de veiling per e-mail van ons een factuur voor de aangekochte werken. Hierin vindt u de details m.b.t. de betaling. Werken kunnen tijdens kantooruren worden afgehaald op het kantoor van Kunstveiling.nl in Amsterdam. Als u uw aankoop/aankopen afhaalt, betaalt u geen extra kosten.

 

Bezichtigen: Het is mogelijk om dit werk vooraf te bezichtigen. Ondanks dat u een aankoopgarantie heeft, kunt u het werk bekijken voordat u een bod uitbrengt. Bezichtigen kan op het kantoor van Kunstveiling.nl in Amsterdam tijdens kantooruren, tenzij anders staat aangegeven.

 

Vragen: Wij streven ernaar zo veel mogelijk informatie te geven in de veilingomschrijving. Heeft u echter nog vragen, gebruik dan de button ‘Stel de verkoper een vraag’ om contact met ons op te nemen. Andere items die wij aanbieden kunt u bekijken door op de button ‘Alle items van deze verkoper’ te klikken.

 

 

Administratieve code:

QQAA

Expédition
Retrait sur place L'œuvre peut être récupérée sur place. En tant qu'acheteur, vous devez apporter vos propres matériaux d'emballage. L'emplacement est : Amsterdam, Les Pays-Bas
EnvoiEn raison de sa taille ou de sa fragilité, il n'est pas possible d'envoyer cet article par courrier ordinaire.

Garantie
GarantieEn mettant le lot en vente, j'accepte les conditions de garantie telles qu'elles s'appliquent sur Kunstveiling en ce qui concerne l'exactitude de la description du lot mis aux enchères

Marian Schutte (1953-1999) 

Néerlandais Néerlandais

Mis en vente par  veilingmeester
Membre depuis 2010
52205 lots vendus
Tous les lots de ce vendeur (0)
Connexion ou s'inscrire pour voir le rendement

Retrait sur placeOui, c'est possible
Le lot se trouve àAmsterdam,  Les Pays-Bas
Détails de la vente
Heure de début2-5-2018 à 17:23
Heure de fin13-5-2018 à 17:28
Enchères (2)
Connexion ou s'inscrire pour afficher l'historique des enchères