Milvia Maglione - litho - 1975

AcheterMilvia Maglione - litho - 1975? Enchérissez de 35!
AcheterMilvia Maglione - litho - 1975? Enchérissez de 35!AcheterMilvia Maglione - litho - 1975? Enchérissez de 35!AcheterMilvia Maglione - litho - 1975? Enchérissez de 35!AcheterMilvia Maglione - litho - 1975? Enchérissez de 35!
Mettre un lot similaire en vente
  • Milvia Maglione (1934)
TypeEstampes (Signé à la main)
Année1975
TechniqueLithographie
SupportPapier
EncadréNon encadré
Dimensions55 cm x 75 cm (h x b)
SignéSigné à la main
Tirage103/190
Traduit avec Google Translate. Texte original afficher .
Litho van Milvia Maglione. Nummer: 103/190. Jaar: 1975. Afmetingen werk: H55x b75 cm. Afmetingen voorstelling: H50 x b58cm. Uitgegeven door Prent 190. Het werk is rechtsonder gesigneerd door de kunstenares en gedrukt op arches papier.  De authenticiteit van dit werk wordt volledig gegarandeerd. Een certificaat van echtheid kan, op aanvraag, worden gemaild.

Bij aankoop kan het werk worden opgehaald in 's-Gravenzande ( vlakbij Den Haag (Scheveningen), Rotterdam en Delft en 5 minuten van het strand). De termijn voor het ophalen , bij vooruitbetaling, is zeer ruim, m.a.w. de koper kan het werk weken of zelfs maanden later ophalen en het zo mogelijk combineren met een bezoek aan één van de bovengenoemde steden of het strand. We kunnen het werk ook verzenden. Onze verzenddagen zijn dinsdag en donderdag.

Frans schilder, grafisch ontwerper en decorateur.

Milvia Maglione di Melasso, van Italiaanse afkomst, combineert de verkenning van dromen en het onbewuste dat het surrealisme dierbaar is met de valorisatie van het banale en het alledaagse dat door de pop-art is ingesteld. Ze studeerde gravure en fotografie in Italië, Zwitserland en Frankrijk, waar ze eind jaren zestig werd opgemerkt op de Salon de la Jeune Peinture (1966) en op de 5e Biennale de Paris (1967). Na een tentoonstelling over La Joconde ter ere van Marcel Duchamp te hebben georganiseerd, nam ze begin jaren 70 deel aan Atelier A, gecoördineerd door kunstcriticus Pierre Restany. Uit zijn experimenten ontstond een neonlamp in de vorm van een wolk, een zeer terugkerend motief in zijn plastische repertoire dat zowel maan- als overdag is, metaforisch en fabelachtig. In een werk met meerdere vormen (textielkunst, plastische kunst, uitgeverij), gebruikt de heer Maglione penseel en stencil, evenals beitel en naald om landschappen te creëren die lijken op theaterdecors of kinderverhalen, bewoond door figuren en objecten die zijn bevrijd van de zwaartekracht, vergelijkbaar met speelgoed zoals in Autoportrait (olieverfschilderij, 1976) of gekoppeld aan het vrouwelijke universum.
ÉtatBon

Condition : la représentation est en bon état. Il y a quelques plis le long du bord blanc gauche.

GarantieEn mettant le lot en vente, j'accepte les conditions de garantie telles qu'elles s'appliquent sur Kunstveiling en ce qui concerne l'exactitude de la description du lot mis aux enchères

Le vendeur assume l'entière responsabilité de ce lot. Kunstveiling ne fait que fournir la plate-forme pour cette transaction, à finaliser directement avec le vendeur. Plus d'informations.

Milvia Maglione (1934)

Italien Italien Tous les lots de cet artiste (4)

Mis en vente par  KiewitKunstonder100euro
FA. (35)

Membre depuis 2014
1021 lots vendus
Tous les lots de ce vendeur (345)
Pinterest
75 cm
55 cm
La vente s'est clôturée
DÉTAILS DE LA VENTE
Heure de début:18-08-2022 à 15:49
Heure de fin:30-08-2022 à 19:02
Mise à prix € 35
Frais de commission: 15%
Retrait sur placeOui, c'est possible
Le lot se trouve à'S-GRAVENZANDE,  Les Pays-Bas
EnvoiVers le monde entier

Pas encore enregistré(e) ?
En créant un compte gratuit, vous pouvez enchérir sur {{numberOfItems}} lots ou mettre vous-même un lot en vente aux enchères.