Pierre Alechinsky - Litho - Vendu

AcheterPierre Alechinsky - Litho? Enchérissez de 75!
AcheterPierre Alechinsky - Litho? Enchérissez de 75!AcheterPierre Alechinsky - Litho? Enchérissez de 75!AcheterPierre Alechinsky - Litho? Enchérissez de 75!
Mettre un lot similaire en vente
  • Pierre Alechinsky (1927)
TypeEstampes et éditions
Période1945 à 1999
TechniqueLithographie
StyleModerne
EncadréPasse-partout uniquement
Dimensions26 cm x 21 cm (h x b)
Passe-partout39.5 cm x 29 cm (h x b)
SignéNon signé/Signature imprimée
Traduit avec Google Translate. Texte original afficher .
Litho van Pierre Alechinsky. Afmetingen incl passe-partout: H39.5 x b29cm. Afmetingen voorstelling: H26 x b21cm. Het werk is in de druk gesigneerd door de kunstenaar. Het werk komt uit Derrière le  Miroir.


Bij aankoop kan het werk worden opgehaald in 's-Gravenzande ( vlakbij Den Haag (Scheveningen), Rotterdam en Delft en 5 minuten van het strand). De termijn voor het ophalen , bij vooruitbetaling, is zeer ruim, m.a.w. de koper kan het werk weken of zelfs maanden later ophalen en het zo mogelijk combineren met een bezoek aan één van de bovengenoemde steden of het strand. We kunnen het werk ook verzenden via Postnl. Onze verzenddagen zijn dinsdag en donderdag.

Pierre Alechinsky (Brussel, 19 oktober 1927) is een Belgisch kunstschilder en grafisch kunstenaar.
Alechinsky combineerde meerdere technieken in zijn werk. Zo combineerde hij aquarel en schetsen. Zijn werk werd in de tweede helft van de jaren 50 trouwens meer bewogen. Hij bracht zijn verf ook steeds dikker op het doek aan. Zijn doeken werden bedekt met massa's verf in groene, blauwe, witte en grijze tinten. Zo bereikte zijn werk in de laten jaren 50 een grotere vrijheid (zowel in vorm als in kleur) en verschijnen er ook fabelwezens in zijn werken.

ÉtatTrès bon

GarantieEn mettant le lot en vente, j'accepte les conditions de garantie telles qu'elles s'appliquent sur Kunstveiling en ce qui concerne l'exactitude de la description du lot mis aux enchères

Le vendeur assume l'entière responsabilité de ce lot. Kunstveiling ne fait que fournir la plate-forme pour cette transaction, à finaliser directement avec le vendeur. Plus d'informations.

Connexion ou s'inscrire pour voir le rendement

Retrait sur placeOui, c'est possible
Le lot se trouve à's-Gravenzande,  Les Pays-Bas
EnvoiVers le monde entier
Détails de la vente
Heure de début20-1-2023 à 16:32
Heure de fin29-1-2023 à 20:56
Enchères (1)
Connexion ou s'inscrire pour afficher l'historique des enchères
Pas encore enregistré(e) ?
En créant un compte gratuit, vous pouvez enchérir sur {{numberOfItems}} lots ou mettre vous-même un lot en vente aux enchères.