Piet van Stuivenberg - Litho: Abstracte compositie - 1960

AcheterPiet van Stuivenberg - Litho: Abstracte compositie - 1960? Enchérissez de 39!
AcheterPiet van Stuivenberg - Litho: Abstracte compositie - 1960? Enchérissez de 39!AcheterPiet van Stuivenberg - Litho: Abstracte compositie - 1960? Enchérissez de 39!AcheterPiet van Stuivenberg - Litho: Abstracte compositie - 1960? Enchérissez de 39!AcheterPiet van Stuivenberg - Litho: Abstracte compositie - 1960? Enchérissez de 39!
Mettre un lot similaire en vente
  • Piet van Stuivenberg (1901-1988)
TypeEstampes (Signé à la main)
Année1960
TechniqueLithographie
SupportPapier
StyleModerne
SujetAbstrait
EncadréNon encadré
Dimensions56 cm x 76 cm (h x b)
SignéSigné à la main
Tirage1/5, eigen druk
Traduit avec Google Translate. Texte original afficher .
Abstracte compositie uit 1960 van Piet van Stuivenberg. Nummer: 1/5, eigen druk.  Afmetingen blad: H56  x B76cm. Afmetingen voorstelling: H34 x B50cm. Het werk is rechts onderaan-en op de achterkant gesigneerd-en gedateerd door de kunstenaar.  De authenticiteit van dit werk wordt volledig gegarandeerd. Een certificaat van echtheid kan, op verzoek, worden gemaild.

Bij aankoop kan het werk worden opgehaald in 's-Gravenzande ( vlakbij Den Haag (Scheveningen), Rotterdam en Delft en 5 minuten van het strand). De termijn voor het ophalen , bij vooruitbetaling, is zeer ruim, m.a.w. de koper kan het werk weken of zelfs maanden later ophalen en het zo mogelijk combineren met een bezoek aan één van de bovengenoemde steden of het strand. Het werk kan ook worden verstuurd. Onze verzenddagen zijn dinsdag en donderdag.

Pieter Antonie van Stuivenberg werd geboren in Schiedam en ontving van 1921 tot 1927 zijn opleiding aan de Rotterdamse Academie van Beeldende Kunsten en Technische Wetenschappen. Hij startte zijn beeldhouw carrière als steenhouwer, eerst beïnvloed door het expressionisme en later meer abstract werkend, met geometrische en strakkere vormen.
Piet is lid geweest van de Rotterdamse kring van beeldende kunstenaars R 33.
Hij maakte studiereizen naar Brussel, Londen en Parijs en sloot zich achtereenvolgens aan bij de kunstenaarsgroeperingen Vrij Beelden (met de Rotterdammers Koos van Vlijmen en Wout van Heusden), Creatie en Nieuwe Ploeg in Voorburg. In 1950 was hij met werk vertegenwoordigd op de vijfde Salon des réalités nouvelles in Parijs.
In 1967 ontving Van Stuivenberg de Hendrik Chabot Prijs en in 1981 werd een overzichtstentoonstelling aan zijn werk gewijd door het Stedelijk Museum Schiedam. Werk van hem bevindt zich in de collecties van het Stedelijk Museum Amsterdam, Museum Boijmans Van Beuningen in Rotterdam en het Schiedamse Stedelijk Museum.
ÉtatBon

Le spectacle est en bon état. La bordure blanche autour de l'œuvre est quelque peu décolorée.

GarantieEn mettant le lot en vente, j'accepte les conditions de garantie telles qu'elles s'appliquent sur Kunstveiling en ce qui concerne l'exactitude de la description du lot mis aux enchères

Le vendeur assume l'entière responsabilité de ce lot. Kunstveiling ne fait que fournir la plate-forme pour cette transaction, à finaliser directement avec le vendeur. Plus d'informations.

La vente s'est clôturée
DÉTAILS DE LA VENTE
Heure de début:25-05-2022 à 23:17
Heure de fin:02-06-2022 à 19:48
Mise à prix € 39
Frais de commission: 15%
Retrait sur placeOui, c'est possible
Le lot se trouve à's-Gravenzande,  Les Pays-Bas
EnvoiVers le monde entier

Pas encore enregistré(e) ?
En créant un compte gratuit, vous pouvez enchérir sur {{numberOfItems}} lots ou mettre vous-même un lot en vente aux enchères.