Pieter Bijwaard - Zeefdruk - 1993

AcheterPieter Bijwaard - Zeefdruk - 1993? Enchérissez de 55!
AcheterPieter Bijwaard - Zeefdruk - 1993? Enchérissez de 55!AcheterPieter Bijwaard - Zeefdruk - 1993? Enchérissez de 55!AcheterPieter Bijwaard - Zeefdruk - 1993? Enchérissez de 55!AcheterPieter Bijwaard - Zeefdruk - 1993? Enchérissez de 55!
Mettre un lot similaire en vente
  • Pieter Bijwaard (1955)
TypeEstampes (Signé à la main)
Année1993
TechniqueSérigraphie
SupportPapier
StyleModerne
SujetPaysage
EncadréNon encadré
Dimensions66 cm x 50 cm (h x b)
SignéSigné à la main
Tirage83/125
Traduit avec Google Translate. Texte original afficher .
Zeefdruk van Pieter Bijwaard. Jaar: 1993. Oplage: 83/125.   Afmetingen blad: H50 x b66cm. Afmetingen voorstelling: H18 x b13cm. Het werk is rechts onderaan, gemonogrammeerd door de kunstenaar. De authenticiteit van dit werk wordt volledig gegarandeerd. Een certificaat van echtheid kan, op aanvraag, worden gemaild.


Bij aankoop kan het werk worden opgehaald in 's-Gravenzande ( vlakbij Den Haag (Scheveningen), Rotterdam en Delft en 5 minuten van het strand). De termijn voor het ophalen , bij vooruitbetaling, is zeer ruim, m.a.w. de koper kan het werk weken of zelfs maanden later ophalen en het zo mogelijk combineren met een bezoek aan één van de bovengenoemde steden of het strand. We kunnen het werk ook verzenden via Postnl. Onze verzenddagen zijn dinsdag en donderdag.


Pieter Bijwaard (1955) tekent op een klein formaat een intieme werkelijkheid die zich niet direct blootgeeft.
Zijn werk, waarvoor hij in 2012 de Rabobank Cultuurprijs kreeg, is geheimzinnig en intens; sober, subtiel en tegelijk complex en doorwerkt.
* De installatie ‘Frequenties’ is van een ongewone grootte. Zeker voor Pieter Bijwaard die liefst niet anders werkt dan op een tekenblad van 32,5 x 25 cm. En nu een installatie die uit 5 panelen bestaat en overweldigt door zijn omvang en het vloeiende ritme van zijn kleuren. Een abstract beeld dat berust op subtiele variatie en herhaling. Alsof aan het kijken geen einde kan komen.

ÉtatTrès bon

GarantieEn mettant le lot en vente, j'accepte les conditions de garantie telles qu'elles s'appliquent sur Kunstveiling en ce qui concerne l'exactitude de la description du lot mis aux enchères

Le vendeur assume l'entière responsabilité de ce lot. Kunstveiling ne fait que fournir la plate-forme pour cette transaction, à finaliser directement avec le vendeur. Plus d'informations.

Se clôture dans 9j 16h 34m 23s
Mise à prix€ 55
Frais de commission : 15%
Enchérir Enchérir
Retrait sur placeOui, c'est possible
Le lot se trouve à's-Gravenzande,  Les Pays-Bas
EnvoiUniquement en Europe
Détails de la vente
Heure de début21-3-2023 à 16:52
Heure de fin2-4-2023 à 19:00
Attention : si une enchère est placée dans les 5 dernières minutes, la vente sera prolongée de 5 minutes.

Pas encore enregistré(e) ?
En créant un compte gratuit, vous pouvez enchérir sur {{numberOfItems}} lots ou mettre vous-même un lot en vente aux enchères.