Ronald Boonacker - Zeefdruk, Bonaire - Vendu

AcheterRonald Boonacker - Zeefdruk, Bonaire? Enchérissez de 1!
Ce lot a été vendu Afficher le lot
Estampes (Signé à la main)

Connexion ou s'inscrire pour voir le rendement

Mettre un lot similaire en vente
AcheterRonald Boonacker - Zeefdruk, Bonaire? Enchérissez de 1!
AcheterRonald Boonacker - Zeefdruk, Bonaire? Enchérissez de 1!AcheterRonald Boonacker - Zeefdruk, Bonaire? Enchérissez de 1!AcheterRonald Boonacker - Zeefdruk, Bonaire? Enchérissez de 1!
Mettre un lot similaire en vente
  • Description
  • Ronald Boonacker (1955)
Type d'œuvre d'artEstampes (Signé à la main)
Période1945 à 1999
TechniqueSérigraphie
SupportPapier
EncadréNon encadré
Dimensions40 x 100 cm (h x l)
SignéSigné à la main
Tirage33/125
Traduit avec Google Translate. Texte original afficher .

Oorspronkelijke galerieprijs: € 650


Afmetingen beeld: 32 x 91 cm.

Het werk is bevestigd op een stevig onderblad.


LET OP: Dit item wordt geveild door Kunstveiling in opdracht van de inbrenger. Voor items aangeboden door de Veilingmeester of Veilingmeester_Collecties zelf, gelden de volgende speciale voorwaarden.

Toeslag: Op deze werken zit een toeslag voor de koper van 10,- euro per gewonnen item. Deze toeslag geldt alleen voor werken aangeboden door de Veilingmeester. Zie hiervoor ook onze veilingregels. 


BTW: Alle genoemde bedragen en het bedrag dat u biedt zijn inclusief BTW. Voor zakelijke kopers is de BTW eventueel 

aftrekbaar over de gehele factuur (eindprijs, toeslag en verzend-/bezorgkosten).


Passe-partout/lijsten: Beschadigingen aan lijsten worden niet beschreven. Indien een werk achter glas is ingelijst en het glas kapot is, zal dit wel vermeld worden. Passe-partouts worden op geen enkele manier gegarandeerd en ook niet altijd meegezonden. Alleen als een werk niet uit het passe-partout te halen is, zal dit vermeld worden. 


Afhandeling: Wanneer u de hoogste bieder bent, ontvangt u na afloop van de veiling per e-mail van ons een factuur voor de aangekochte werken. Hierin vindt u de details m.b.t. de betaling. Werken kunnen op werkdagen tussen 09.15 - 17.15 uur worden afgehaald op het kantoor van Kunstveiling in Amsterdam-Zuidoost. Als u uw aankoop afhaalt, betaalt u geen extra kosten.


Bezichtigen: Het is ook mogelijk om dit werk vooraf te bezichtigen. Ondanks de aankoopgarantie van Kunstveiling waar uw werk onder valt, kunt u het werk bekijken voordat u een bod uitbrengt. Bezichtigen kan op de vestiging van Kunstveiling in Amsterdam-Zuidoost op werkdagen tussen 09.15 - 17.15 uur. 


Vragen: Wij streven ernaar zo veel mogelijk informatie te geven in de veilingomschrijving. Heeft u echter nog vragen, gebruik dan de button ‘Vraag de verkoper’ om contact met ons op te nemen. Andere items die wij aanbieden, kunt u bekijken door op de naam van de verkoper te klikken.


Administratieve code:                       


QQZW

État
ÉtatBon
Het werk is in goede staat. De randen van de drager zijn hier en daar beschadigd (ingescheurd, gedeukt of gekreukt). Dit is niet zichtbaar als het werk wordt ingelijst met een passe-partout.
Expédition
Retrait sur place L'œuvre peut être récupérée sur place. En tant qu'acheteur, vous devez apporter vos propres matériaux d'emballage. L'emplacement est : Amsterdam, Les Pays-Bas
EnvoiColis postal
PrixJusqu'à 2 kg.
A l'intérieur de : Les Pays-Bas 11,50 €

Garantie
GarantieEn mettant le lot en vente, j'accepte les conditions de garantie telles qu'elles s'appliquent sur Kunstveiling en ce qui concerne l'exactitude de la description du lot mis aux enchères

Ronald Boonacker (1955) 

Néerlandais Néerlandais Tous les lots de cet artiste (22)

Mis en vente par  KVcollecties
Membre depuis 2013
32298 lots vendus
Tous les lots de ce vendeur (399)
100 cm
40 cm