Sam Middleton - Zeefdruk: 1997

AcheterSam Middleton - Zeefdruk: 1997? Enchérissez de 79!
AcheterSam Middleton - Zeefdruk: 1997? Enchérissez de 79!AcheterSam Middleton - Zeefdruk: 1997? Enchérissez de 79!AcheterSam Middleton - Zeefdruk: 1997? Enchérissez de 79!AcheterSam Middleton - Zeefdruk: 1997? Enchérissez de 79!
Mettre un lot similaire en vente
  • Sam Middleton (1927-2015)
TypeEstampes (Signé à la main)
Année1997
TechniqueSérigraphie
SupportPapier
StyleModerne
SujetAbstrait
EncadréNon encadré
Dimensions37 cm x 45 cm (h x b)
SignéSigné à la main
Tirage55/100
Traduit avec Google Translate. Texte original afficher .
Zeefdruk van Sam Middleton.  Jaar: 1997. Oplage: 55/100. Afmetingen blad: H37 x b45cm. Afmetingen voorstelling: H24  x b31cm. Het werk is rechts onderaan, met potlood, gesigneerd door de kunstenaar. De authenticiteit van het aangeboden werk wordt volledig gegarandeerd. Een certificaat van echtheid kan, op aanvraag, worden gemaild.

Bij aankoop kan het werk worden opgehaald in 's-Gravenzande ( vlakbij Den Haag (Scheveningen), Rotterdam en Delft en 5 minuten van het strand). De termijn voor het ophalen , bij vooruitbetaling, is zeer ruim, m.a.w. de koper kan het werk weken of zelfs maanden later ophalen en het zo mogelijk combineren met een bezoek aan één van de bovengenoemde steden of het strand. Het werk kan ook worden verstuurd. Onze verzenddagen zijn dinsdag en donderdag.

Sam Middleton (2 april 1927 - 19 juli 2015) was een mixed-media kunstenaar uit New York City. Hij reisde de hele wereld over met de Amerikaanse koopvaardij, woonde in Mexico en Zweden en vestigde zich uiteindelijk in Nederland waar hij "deel uitmaakte van de aanzienlijke onvoorziene aanwezigheid van expatriate Afro-Amerikaanse kunstenaars". Toen hij zich in 1961 in Nederland vestigde, vestigde hij zich als een van de belangrijkste kunstenaars van Nederland. Zijn werk maakt deel uit van de permanente collectie van het Whitney Museum, die hem in 1962 opnam in de tentoonstelling 40 Artists Under 40  en was opgenomen in de inaugurele tentoonstelling van 2015 voor het nieuwe gebouw van het museum aan de High Line.

Middleton werd geboren in New York City en groeide op in de wijk Harlem van de stad. Middleton staat bekend om zijn persoonlijke stijl en gebruikte graag abstract expressionisme in zijn werk, waarbij hij zijn kleur, lijnen en composities baseerde op geluid en harmonie. Middleton specialiseerde zich in het werken met collage.
ÉtatTrès bon

GarantieEn mettant le lot en vente, j'accepte les conditions de garantie telles qu'elles s'appliquent sur Kunstveiling en ce qui concerne l'exactitude de la description du lot mis aux enchères

Le vendeur assume l'entière responsabilité de ce lot. Kunstveiling ne fait que fournir la plate-forme pour cette transaction, à finaliser directement avec le vendeur. Plus d'informations.

La vente s'est clôturée
DÉTAILS DE LA VENTE
Heure de début:11-12-2022 à 21:22
Heure de fin:18-12-2022 à 20:09
Mise à prix € 79
Frais de commission: 15%
Retrait sur placeOui, c'est possible
Le lot se trouve à'S-GRAVENZANDE,  Les Pays-Bas
EnvoiVers le monde entier

Pas encore enregistré(e) ?
En créant un compte gratuit, vous pouvez enchérir sur {{numberOfItems}} lots ou mettre vous-même un lot en vente aux enchères.