Valentin Bakardjiev - Valentin Bakardjiev: Olieverf met structuur op doek, Naakte man II - Vendu

AcheterValentin Bakardjiev - Valentin Bakardjiev: Olieverf met structuur op doek, Naakte man II? Enchérissez de 100!
Ce lot a été vendu Afficher le lot
Peintures

Connexion ou s'inscrire pour voir le rendement

Mettre un lot similaire en vente
AcheterValentin Bakardjiev - Valentin Bakardjiev: Olieverf met structuur op doek, Naakte man II? Enchérissez de 100!
AcheterValentin Bakardjiev - Valentin Bakardjiev: Olieverf met structuur op doek, Naakte man II? Enchérissez de 100!AcheterValentin Bakardjiev - Valentin Bakardjiev: Olieverf met structuur op doek, Naakte man II? Enchérissez de 100!
Mettre un lot similaire en vente
  • Description
  • Valentin Bakardjiev (1970)
TypePeintures
Année2009
TechniquePeinture à l'huile
SupportToile
EncadréNon encadré
Dimensions50 x 35 cm (h x l)
SignéSigné à la main
Traduit avec Google Translate. Texte original afficher .

Titel: Naakte man II
Jaartal: 2009
Afmetingen doek: 50 cm x 35 cm
Gesigneerd: Ja, handgeschreven met inkt (rechtsonder)
Materiaal: Olieverf met structuur op doek
Ingelijst: Nee, doek gespannen op houten spieraam
Conditie kunstwerk: In zeer goede staat. Aan de linkerzijde zitten enkele hele lichte vagen plekjes. 
 

 

Bij foto´s van ingelijste werken kan spiegeling zichtbaar zijn. Het oplagenummer op de foto(‘s) kan afwijken van het hierboven genoemde correcte oplagenummer.

 

LET OP: Dit item wordt geveild door Kunstveiling.nl in opdracht van de inbrenger. Voor items aangeboden door Kunstveiling.nl zelf gelden de volgende speciale voorwaarden.

 

Toeslag: Op deze werken zit een toeslag voor de koper van 10 euro per gewonnen item. Deze toeslag is noodzakelijk om dit soort partijen te kunnen veilen. Deze toeslag geldt ALLEEN voor werken aangeboden door Kunstveiling.nl zelf. (Zie ook www.kunstveiling.nl/toeslag)

 

BTW: Alle genoemde bedragen en het bedrag dat u biedt zijn incl. BTW. (Er komt dus niet nog BTW bij.)

Voor zakelijke kopers is de BTW eventueel aftrekbaar over de gehele factuur (eindprijs, toeslag en verzend-/bezorgkosten).

 

Passe-partout/lijsten: Beschadigingen aan lijsten worden niet beschreven. Indien een werk achter glas is ingelijst en het glas kapot is, zal dit wel vermeld worden. Passe-partouts worden op geen enkele manier gegarandeerd en ook niet altijd meegezonden. Alleen als een werk niet uit het passe-partout te halen is, zal dit vermeld worden.

 

Afhandeling: Wanneer u de hoogste bieder bent, ontvangt u na afloop van de veiling per e-mail van ons een factuur voor de aangekochte werken. Hierin vindt u de details m.b.t. de betaling.Werken kunnen tijdens kantooruren worden afgehaald op het kantoor van Kunstveiling.nl in Amsterdam. Als u uw aankoop/aankopen afhaalt, betaalt u geen extra kosten.

 

Bezichtigen: Het is mogelijk om dit werk vooraf te bezichtigen. Ondanks dat u een aankoopgarantie heeft, kunt u het werk bekijken voordat u een bod uitbrengt. Bezichtigen kan op het kantoor van Kunstveiling.nl in Amsterdam tijdens kantooruren, tenzij anders staat aangegeven.

 

Vragen: Wij streven ernaar zo veel mogelijk informatie te geven in de veilingomschrijving. Heeft u echter nog vragen, gebruik dan de button ‘Stel de verkoper een vraag’ om contact met ons op te nemen. Andere items die wij aanbieden kunt u bekijken door op de button ‘Alle items van deze verkoper’ te klikken.

 

 

Administratieve code:
QQBS

État
ÉtatTrès bon
Expédition
Retrait sur place L'œuvre peut être récupérée sur place. En tant qu'acheteur, vous devez apporter vos propres matériaux d'emballage. L'emplacement est : Amsterdam, Les Pays-Bas
EnvoiColis postal
PrixJusqu'à 2 kg.
A l'intérieur de : Les Pays-Bas 11,50 €
Au sein de l'Europe 17,50 €
Vers le monde entier 29,50 €

Garantie
GarantieEn mettant le lot en vente, j'accepte les conditions de garantie telles qu'elles s'appliquent sur Kunstveiling en ce qui concerne l'exactitude de la description du lot mis aux enchères
Connexion ou s'inscrire pour voir le rendement

Retrait sur placeOui, c'est possible
Le lot se trouve àAmsterdam,  Les Pays-Bas
Détails de la vente
Heure de début25-6-2018 à 14:40
Heure de fin8-7-2018 à 10:28
Enchères (4)
Connexion ou s'inscrire pour afficher l'historique des enchères