The Chemical Brothers - 12 inch - Come with Us - Verkocht

The Chemical Brothers - 12 inch - Come with Us kopen? Bied vanaf 6!
The Chemical Brothers - 12 inch - Come with Us kopen? Bied vanaf 6!The Chemical Brothers - 12 inch - Come with Us kopen? Bied vanaf 6!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • The Chemical Brothers (1989)
TypeVinyl
Jaartal1979
Type12 Inch/Maxi
StijlDance/House
UitgaveOverig

The Chemical Brothers ‎– Come With Us

Label:  Freestyle Dust ‎– CHEMST15 - Virgin ‎– 7243 5 46355 6 4

Herkomst:

Private collectie, Nederland.


Dit item wordt geveild door Kunstveiling in opdracht van de inbrenger.

Foto’s van hoezen zijn altijd van het aangeboden item. Het is voor ons ondoenlijk om iedere LP te luisteren. De conditie van het Vinyl wordt dus optisch beoordeeld.

Het serienummer van een LP wordt altijd vermeld. U dient zelf onderzoek te doen om welke persing het dus gaat. Houdt u er rekening mee dat u koopt bij een veiling en niet bij een speciaalzaak.

Wij streven ernaar zo veel mogelijk informatie te geven in de veilingomschrijving. Heeft u echter nog vragen, gebruik dan de button ‘Vraag de verkoper’ om contact met ons op te nemen. Andere items die wij aanbieden, kunt u bekijken door op de naam van de verkoper te klikken.

Afhandeling: Wanneer u de hoogste bieder bent, ontvangt u na afloop van de veiling per e-mail van ons een factuur voor de aangekochte werken. Hierin vindt u de details m.b.t. de betaling en de afhandeling. Werken kunnen op dinsdag t/m vrijdag tussen 11.00 - 17.15 uur op afspraak worden afgehaald op het kantoor van Kunstveiling in Amsterdam-Zuidoost. Bij het ophalen van uw aankoop betaalt u uiteraard geen bezorg- of verzendkosten.

Wilt u aankopen laten verzenden dan is het mogelijk om meerdere aankopen binnen 1 maand te combineren en deze kosten per item laag te houden.

Bezichtigen: Ondanks de aankoopgarantie van Kunstveiling waar uw aankoop onder valt, kunt u een album bekijken voordat u een bod uitbrengt. Bezichtigen kan uitsluitend op afspraak (ivm Corona) op de vestiging van Kunstveiling in Amsterdam op dinsdag t/m vrijdag tussen 11.00 - 17.15 uur. Neemt u hiervoor contact met ons op.ConditieNieuwstaat (M-/NM)

Album is in nagenoeg perfecte staat. Zowel de hoes als de plaat zelf is in onbeschadigde conditie en kent geen sporen van slijtage. Het geluid kent geen imperfecties als de plaat gespeeld wordt.

GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie.

The Chemical Brothers (1989)

Engels Engels

Geplaatst door  Veilingmeester-Vinyl
FA. (14)

Lid sinds 2020
732 verkochte items
Alle items van deze verkoper (28)
Pinterest
Dit item is verkocht voor 6,90 (Incl. 15% veilingkosten)
VEILINGGEGEVENS
Starttijd:09-12-2020 om 10:59
Eindtijd:19-12-2020 om 20:32
Biedingen (1)
Reinaert
10 dec. / 06:57
€ 6
Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.