• Populair
  • Loopt vandaag af
  • 1e keer aangeboden
  • Vanaf 1 euro
  • Vandaag geplaatst
  • Laatste kans
  • Alleen aftersale
Deutsch
English
Français
FA. (1)

14 kt. gouden slagring bezet met twee cushion shape diamanten

14 kt. gouden slagring bezet met twee cushion shape diamanten kopen? Bied vanaf 350!
14 kt. gouden slagring bezet met twee cushion shape diamanten kopen? Bied vanaf 350!14 kt. gouden slagring bezet met twee cushion shape diamanten kopen? Bied vanaf 350!14 kt. gouden slagring bezet met twee cushion shape diamanten kopen? Bied vanaf 350!14 kt. gouden slagring bezet met twee cushion shape diamanten kopen? Bied vanaf 350!14 kt. gouden slagring bezet met twee cushion shape diamanten kopen? Bied vanaf 350!
Vergelijkbaar item plaatsen
Verkoper

Geplaatst door  Veilingmeester
FA. (318)

Lid sinds 2010
44051 verkochte items
Alle items van deze verkoper (408)
  • Sieraden
TypeSieraden
Periode1945 t/m 1999
TechniekGoud
OnderwerpRing (dames)
Afmetingen2.4 cm x 2.2 cm x 1.1 cm (h x b x d)
Gewicht3.4 gram
GemerktBuitenlands keur
14 kt. intens warmgele slagring uit ca. eerste helft 20ste eeuw, bezet met twee cushion shape diamanten, geschat 0.30 ct. per stuk. 

Keurtekens: Onleesbaar keur
Kleur: E-F
Zuiverheid: Piqué 1-2
Ringmaat: 19,25mm/61
Brutogewicht: 3.4 gr.

Alle (diamant)gewichten, kleurgradaties, helderheid en andere specificaties zijn bij benadering, de stenen zijn gezet beoordeeld om de integriteit van de zetting te behouden en verbetering van helderheid of kleur kan zijn toegepast. Hierop is niet getest.

Dit item wordt geveild door Kunstveiling in opdracht van de inbrenger. Voor items aangeboden door de Veilingmeester of Veilingmeester_Collecties zelf, gelden de volgende voorwaarden:

Afhandeling: Wanneer u de hoogste bieder bent, ontvangt u na afloop van de veiling per e-mail van ons een factuur voor de aangekochte werken. Hierin vindt u de details m.b.t. de betaling en de afhandeling.

Bezichtigen: De aankoop valt onder de aankoopgarantie van Kunstveiling. Wilt u toch een werk bezichtigen voordat u een bod uitbrengt, dan is dat mogelijk op afspraak op de vestiging van Kunstveiling in Amstelveen (Dinsdag t/m vrijdag tussen 11.00 - 17.15 uur). Neemt u hiervoor contact met ons op.

Vragen: Wij streven ernaar zo veel mogelijk informatie te geven in de veilingomschrijving. Heeft u echter nog vragen, gebruik dan de button ‘Vraag de verkoper’ om contact met ons op te nemen. Andere items die wij aanbieden, kunt u bekijken door op de naam van de verkoper te klikken.

Volgrecht: Voor werken met een totale prijs (inclusief veilingkosten maar exclusief BTW) boven de 3000,- euro, is het wettelijk Volgrecht van maximaal 4% van toepassing. Het volgrecht dient betaald te worden door de koper. Kunstveiling zal zorg dragen voor de financiële afwikkeling van de Volgrecht-vergoeding volgens de vastgelegde bepalingen.

Voor internationale kopers: Dit item wordt aangeboden door Kunstveiling.nl. Indien u het item wint, ontvangt u een Nederlandse aankoopfactuur van Kunstveiling.nl.

Dit item valt onder de margeregeling
ConditieGoed

Klein breukje in de zetting aan de binnenzijde van de ring.

GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

Sieraden

Alle sieraden(271)
Geplaatst door  Veilingmeester
FA. (318)

Lid sinds 2010
44051 verkochte items
Alle items van deze verkoper (408)
Pinterest
2.2
2.4
1.1
Sluit over 5d 20u 8m 18s
Openingsbod€ 350
Veilingkosten: 15%
AfhalenJa is mogelijk
ObjectlocatieAmstelveen, Nederland
VerzendingWereldwijd
VEILINGGEGEVENS
Starttijd:27-06-2022 om 11:55
Eindtijd:09-07-2022 om 19:13
Let op: bij een bod in de laatste 5 minuten wordt de veilingduur met 5 minuten verlengd.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.