Harry van Kruiningen - 8 gesigneerde litho's in map: Het lied van heer Halewijn

Harry van Kruiningen - 8 gesigneerde litho's in map: Het lied van heer Halewijn kopen? Bied vanaf 200!
Harry van Kruiningen - 8 gesigneerde litho's in map: Het lied van heer Halewijn kopen? Bied vanaf 200!Harry van Kruiningen - 8 gesigneerde litho's in map: Het lied van heer Halewijn kopen? Bied vanaf 200!Harry van Kruiningen - 8 gesigneerde litho's in map: Het lied van heer Halewijn kopen? Bied vanaf 200!Harry van Kruiningen - 8 gesigneerde litho's in map: Het lied van heer Halewijn kopen? Bied vanaf 200!Harry van Kruiningen - 8 gesigneerde litho's in map: Het lied van heer Halewijn kopen? Bied vanaf 200!Harry van Kruiningen - 8 gesigneerde litho's in map: Het lied van heer Halewijn kopen? Bied vanaf 200!Harry van Kruiningen - 8 gesigneerde litho's in map: Het lied van heer Halewijn kopen? Bied vanaf 200!Harry van Kruiningen - 8 gesigneerde litho's in map: Het lied van heer Halewijn kopen? Bied vanaf 200!Harry van Kruiningen - 8 gesigneerde litho's in map: Het lied van heer Halewijn kopen? Bied vanaf 200!Harry van Kruiningen - 8 gesigneerde litho's in map: Het lied van heer Halewijn kopen? Bied vanaf 200!Harry van Kruiningen - 8 gesigneerde litho's in map: Het lied van heer Halewijn kopen? Bied vanaf 200!Harry van Kruiningen - 8 gesigneerde litho's in map: Het lied van heer Halewijn kopen? Bied vanaf 200!Harry van Kruiningen - 8 gesigneerde litho's in map: Het lied van heer Halewijn kopen? Bied vanaf 200!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Harry van Kruiningen (1906-1996)
TypeGrafiek (handgesigneerd)
Jaartal1956
TechniekLitho
DragerPapier
IngelijstNiet Ingelijst
Afmetingen39 cm x 27 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
Oplage250
Kunstmap uit 1956  'het lied van Heer Halewijn', waarin de dicht tekst van het lied wordt vergezeld door 8 litho's van kunstenaar Harry van Kruiningen. Alle litho's zijn met de hand gesigneerd door Van Kruiningen en zitten in losse mapjes per versdeel in een soort passepartout. De map als geheel is nogmaals gesigneerd en genummerd. Dit is 223 van de oplage van 250. Het geheel verkeert in zeer nette staat zonder noemenswaardige gebreken. Zie voor een eigen beeld de vele bijgevoegde foto's.
ConditieZeer Goed

GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie.

Veiling is afgelopen
VEILINGGEGEVENS
Starttijd:28-07-2022 om 09:55
Eindtijd:11-08-2022 om 19:15
Openingsbod € 200
Veilingkosten: 15%
AfhalenJa is mogelijk
ObjectlocatieEzinge,  Nederland
VerzendingWereldwijd

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.