Aart Roos - Potloodtekening, Zonder titel - Ingelijst - Verkocht

Aart Roos - Potloodtekening, Zonder titel - Ingelijst kopen? Bied vanaf 1!
Dit item is verkocht Toon item
Tekening / Aquarel

Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

Vergelijkbaar item plaatsen
Aart Roos - Potloodtekening, Zonder titel - Ingelijst kopen? Bied vanaf 1!
Aart Roos - Potloodtekening, Zonder titel - Ingelijst kopen? Bied vanaf 1!Aart Roos - Potloodtekening, Zonder titel - Ingelijst kopen? Bied vanaf 1!Aart Roos - Potloodtekening, Zonder titel - Ingelijst kopen? Bied vanaf 1!Aart Roos - Potloodtekening, Zonder titel - Ingelijst kopen? Bied vanaf 1!Aart Roos - Potloodtekening, Zonder titel - Ingelijst kopen? Bied vanaf 1!Aart Roos - Potloodtekening, Zonder titel - Ingelijst kopen? Bied vanaf 1!Aart Roos - Potloodtekening, Zonder titel - Ingelijst kopen? Bied vanaf 1!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Aart Roos (1919-2009)
TypeTekening / Aquarel
Periode1945 t/m 1999
TechniekPotlood
DragerPapier
OnderwerpFiguren
IngelijstIngelijst
Afmetingen27 cm x 36.5 cm (h x b)
Incl. lijst46 cm x 52 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
Potloodtekening van Aart Roos.
Het werk is ingelijst in een cliplijst.
Het werk wordt geleverd met een monografie van de kunstenaar, zie foto's. 
Dit item wordt geveild door Kunstveiling in opdracht van de inbrenger. Voor items aangeboden door de Veilingmeester of Veilingmeestercollecties zelf, gelden de volgende voorwaarden:

Passe-partout/lijsten: Beschadigingen aan lijsten worden niet beschreven. Indien een werk achter glas is ingelijst en het glas kapot is, zal dit wel vermeld worden. Passe-partouts worden op geen enkele manier gegarandeerd en ook niet altijd meegezonden.

Oplage: Het oplagenummer op de foto kan afwijken van het hierboven genoemde correcte oplagenummer. Als wij meerdere exemplaren hebben in gelijke conditie, maken wij niet voor elk blad een nieuwe foto.

Afhandeling: Wanneer u de hoogste bieder bent, ontvangt u na afloop van de veiling per e-mail van ons een factuur voor de aangekochte werken. Hierin vindt u de details m.b.t. de betaling en de afhandeling.

Bezichtigen: De aankoop valt onder de aankoopgarantie van Kunstveiling. Wilt u toch een werk bezichtigen voordat u een bod uitbrengt, dan is dat mogelijk op afspraak op de vestiging van Kunstveiling in Amstelveen (Dinsdag t/m vrijdag tussen 11.00 - 17.15 uur). Neemt u hiervoor contact met ons op.

Vragen: Wij streven ernaar zo veel mogelijk informatie te geven in de veilingomschrijving. Heeft u echter nog vragen, gebruik dan de button ‘Vraag de verkoper’ om contact met ons op te nemen. Andere items die wij aanbieden, kunt u bekijken door op de naam van de verkoper te klikken.

Volgrecht: Voor werken met een totale prijs (inclusief veilingkosten maar exclusief BTW) boven de 3000,- euro, is het wettelijk Volgrecht van maximaal 4% van toepassing. (Dit geldt niet voor kunst van kunstenaars die langer dan 70 jaar geleden zijn overleden).  Het volgrecht dient betaald te worden door de koper. Kunstveiling zal zorg dragen voor de financiële afwikkeling van de Volgrecht-vergoeding volgens de vastgelegde bepalingen.

Voor internationale kopers: Dit item wordt aangeboden door Kunstveiling.nl. Indien u het item wint, ontvangt u een Nederlandse aankoopfactuur van Kunstveiling.nl.
Conditie
ConditieGoed
Het werk is in goede staat. Echter zijn er onder de glasplaat enkele stofjes en andere vuiltjes zichtbaar. Dit kan verholpen worden door de glasplaat goed schoon te maken. Zie de detailfoto's voor een indruk van de huidige staat van het werk.   
Transport
Afhalen Het werk is af te halen op locatie. Als koper dient u zelf verpakkingsmateriaal mee te nemen. De locatie is: Amstelveen, Nederland
koeriersdienstBen u niet in staat om een werk zelf af te halen, dan kunt u een koeriersdienst inschakelen om het werk te laten afhalen. Klik hier voor meer informatie over hoe dit werkt en bekijk de tarieven.
VerzendenDoor het formaat of de kwetsbaarheid is het niet mogelijk om dit item via reguliere post te verzenden

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item
Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

AfhalenJa is mogelijk
ObjectlocatieAmstelveen,  Nederland
VerzendingAlleen per koerier
Veilinggegevens
Starttijd5-8-2023 om 22:47
Eindtijd21-8-2023 om 22:38
Biedingen (5)
Log in of registreer om de biedgeschiedenis te bekijken
Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.