• Populair
  • 1e keer aangeboden
  • Aftersale
  • Laatste 24u geplaatst
  • Loopt vandaag af
  • Vanaf 1 euro
Deutsch
English
Français

Aart van Dobbenburgh: Litho, Hond - Verkocht

Aart van Dobbenburgh: Litho, Hond kopen? Bied vanaf 1!
Aart van Dobbenburgh: Litho, Hond kopen? Bied vanaf 1!Aart van Dobbenburgh: Litho, Hond kopen? Bied vanaf 1!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Aart van Dobbenburgh (1899-1988)
TypeGrafiek (handgesigneerd)
Periode1945 t/m 1999
GesigneerdHandgesigneerd

Litho van Aart van Dobbenburgh

Titel: Hond
Jaartal: 1985
Afmetingen beeld: 29 cm x 39 cm (afmetingen blad: 45 cm x 65 cm)
Oplage: Onbekend
Gesigneerd: Ja, handgeschreven met potlood (rechtsonder)
Ingelijst: Nee
Materiaal: Litho op geschept wit papier

Conditie:
In goede staat, maar met wat lichte kreuk aan de randen van het blad. Ingelijst nauwelijks zichtbaar en eventueel eenvoudig te restaureren/strijken.
(Bij het fotograferen van werken op papier worden magneten gebruikt die op de foto zichtbaar kunnen zijn.)

Verzendkosten:
Dit werk kan worden verzonden zonder lijst voor 10 euro in pakket/koker. Afhalen in Amsterdam Z-O tijdens kantooruren (op afspraak) zonder extra kosten. Aankopen bij de Veilingmeester kunnen, indien mogelijk, gecombineerd worden om de verzendkosten te beperken.

Als u de hoogste bieder bent ontvangt u na afloop van de veiling van ons een factuur voor de aangekochte werken. Heeft u nog andere biedingen lopen dan wachten wij over het algemeen met het versturen van de factuur totdat al uw biedingen in die week zijn afgelopen, zodat de aankopen op 1 factuur gezet kunnen worden.

Garantie:
Dit werk is volledig door Kunstveiling.nl gegarandeerd.
Dit geldt voor alle werken aangeboden door de Veilingmeester op Kunstveiling.nl, tenzij nadrukkelijk anders is vermeld. Mocht blijken dat het werk niet juist is omschreven, zowel m.b.t. de conditie als de authenticiteit, dan ontvangt u de volledige aankoop terug.

De standaard garantie op werken is 3 weken, maar kan in overleg verlengd worden. Als u een werk afhaalt en heeft gecontroleerd, vervalt de garantie op de conditie. Vanzelfsprekend blijft de garantie op authenticiteit dan wel van kracht.

Bezichtigen:
Het is mogelijk om dit werk vooraf te bezichtigen. Ondanks dat u een aankoopgarantie heeft, kunt u het werk bekijken voordat u een bod uitbrengt. U kunt contact opnemen via de knop “Stel de verkoper een vraag” om een afspraak te maken. Bezichtigen kan in Amsterdam Z-O, tijdens kantooruren, maar alleen op afspraak.

Wij streven er naar zo veel mogelijk informatie te geven in de veilingomschrijving. Heeft u echter nog vragen, gebruik dan de “Stel de verkoper een vraag” link om contact met ons op te nemen. Kijkt u verder bij onze andere items door op de button “Alle items van deze verkoper” te klikken.

 

GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item
Dit item is verkocht voor 15,00
VEILINGGEGEVENS
Starttijd:12-12-2013 om 17:16
Eindtijd:23-12-2013 om 17:16
Biedingen (4)
OWK
23 dec. / 10:12
€ 15
Ferre
22 dec. / 21:06
€ 10
char
22 dec. / 11:35
€ 5
Ferre
12 dec. / 21:29
€ 1
Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.