• Populair
  • Loopt vandaag af
  • 1e keer aangeboden
  • Vanaf 1 euro
  • Vandaag geplaatst
  • Laatste kans
  • Alleen aftersale
Deutsch

Aat Verhoog: Litho, Hommage à Caravaggio

Aat Verhoog: Litho, Hommage à Caravaggio kopen? Bied vanaf 50!

Dit item is verkocht Toon item

Aat Verhoog: Litho, Hommage à Caravaggio

Grafiek na 1900

Verkoopprijs: € 50,00

Vergelijkbaar item plaatsen

Andere items

Aat Verhoog: Litho, Hommage à Caravaggio kopen? Bied vanaf 50!
Aat Verhoog: Litho, Hommage à Caravaggio kopen? Bied vanaf 50!Aat Verhoog: Litho, Hommage à Caravaggio kopen? Bied vanaf 50!
Aat Verhoog: Litho, Hommage à Caravaggio kopen? Bied vanaf 50!Aat Verhoog: Litho, Hommage à Caravaggio kopen? Bied vanaf 50!
Vergelijkbaar item plaatsen

Verkoper

Geplaatst door  Veilingmeester
FA. (272)

Lid sinds 2010
36993 verkochte items
Alle items van deze verkoper (259)
  • Aat Verhoog (1933)
TypeGrafiek na 1900
Periode1945 t/m 1999
GesigneerdHandgesigneerd

Zeer mooie litho van Aat Verhoog

Titel: Hommage à Caravaggio
Jaartal: Onbekend
Afmetingen beeld: 42 cm x 56 cm (afmetingen blad: 53,5 cm x 78,5 cm)
Oplage: 17/20
Gesigneerd: Ja, handgeschreven met potlood (rechtsonder)
Ingelijst: Nee
Materiaal: Litho op geschept papier

Conditie:
In goede staat, maar met wat lichte kreuk aan de randen van het blad en een scheurtje in de rechter zijkant (buiten het beeld).  Het werk kan goed worden ingelijst, dan is dit niet/nauwelijks meer zichtbaar en eventueel eenvoudig te restaureren/strijken.

(Bij het fotograferen van werken op papier worden magneten gebruikt die op de foto zichtbaar kunnen zijn.)

Verzendkosten:
Dit werk kan worden verzonden zonder lijst voor 10 euro in pakket/koker. Afhalen in Amsterdam Z-O tijdens kantooruren (op afspraak) zonder extra kosten. Aankopen bij de Veilingmeester kunnen, indien mogelijk, gecombineerd worden om de verzendkosten te beperken.

Als u de hoogste bieder bent ontvangt u na afloop van de veiling van ons een factuur voor de aangekochte werken. Heeft u nog andere biedingen lopen dan wachten wij over het algemeen met het versturen van de factuur totdat al uw biedingen in die week zijn afgelopen, zodat de aankopen op 1 factuur gezet kunnen worden.

Garantie:
Dit werk is volledig door Kunstveiling.nl gegarandeerd.
Dit geldt voor alle werken aangeboden door de Veilingmeester op Kunstveiling.nl, tenzij nadrukkelijk anders is vermeld. Mocht blijken dat het werk niet juist is omschreven, zowel m.b.t. de conditie als de authenticiteit, dan ontvangt u de volledige aankoop terug.

De standaard garantie op werken is 3 weken, maar kan in overleg verlengd worden. Als u een werk afhaalt en heeft gecontroleerd, vervalt de garantie op de conditie. Vanzelfsprekend blijft de garantie op authenticiteit dan wel van kracht.

Bezichtigen:
Het is mogelijk om dit werk vooraf te bezichtigen. Ondanks dat u een aankoopgarantie heeft, kunt u het werk bekijken voordat u een bod uitbrengt. U kunt contact opnemen via de knop “Stel de verkoper een vraag” om een afspraak te maken. Bezichtigen kan in Amsterdam Z-O, tijdens kantooruren, maar alleen op afspraak.

Wij streven er naar zo veel mogelijk informatie te geven in de veilingomschrijving. Heeft u echter nog vragen, gebruik dan de “Stel de verkoper een vraag” link om contact met ons op te nemen. Kijkt u verder bij onze andere items door op de button “Alle items van deze verkoper” te klikken.

Verzending

Garantie

GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

Dit item is verkocht voor 50,00

VEILINGGEGEVENS

Starttijd:11-12-2013 om 11:00
Eindtijd:23-12-2013 om 11:00

Biedingen (1):

Paul020nl
11 dec. / 15:26
€ 50
Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.