• Populair
  • Loopt vandaag af
  • 1e keer aangeboden
  • Vanaf 1 euro
  • Vandaag geplaatst
  • Laatste kans
  • Alleen aftersale
Deutsch
English
Français

F.H. Bobeldijk - Acryl op doek, Vierluik 'Zelfportret' - Ingelijst (Zeer groot) - Verkocht

F.H. Bobeldijk - Acryl op doek, Vierluik 'Zelfportret' - Ingelijst (Zeer groot) kopen? Bied vanaf 100!
Dit item is verkocht Toon item

Verkoopprijs: € 115,00 (Incl. 15% veilingkosten)

Vergelijkbaar item plaatsen
F.H. Bobeldijk - Acryl op doek, Vierluik 'Zelfportret' - Ingelijst (Zeer groot) kopen? Bied vanaf 100!
F.H. Bobeldijk - Acryl op doek, Vierluik 'Zelfportret' - Ingelijst (Zeer groot) kopen? Bied vanaf 100!F.H. Bobeldijk - Acryl op doek, Vierluik 'Zelfportret' - Ingelijst (Zeer groot) kopen? Bied vanaf 100!F.H. Bobeldijk - Acryl op doek, Vierluik 'Zelfportret' - Ingelijst (Zeer groot) kopen? Bied vanaf 100!F.H. Bobeldijk - Acryl op doek, Vierluik 'Zelfportret' - Ingelijst (Zeer groot) kopen? Bied vanaf 100!
Vergelijkbaar item plaatsen
Verkoper

Geplaatst door  Veilingmeester
FA. (318)

Lid sinds 2010
44004 verkochte items
Alle items van deze verkoper (448)
  • F.H. Bobeldijk
TypeSchilderij
Jaartal1981
TechniekAcryl
DragerCanvas (Doek)
IngelijstIngelijst
Afmetingen50 cm x 200 cm (h x b)
Lijst52 cm x 202 cm (h x b)
GesigneerdOngesigneerd

Op het spieraam staat de naam van de kunstenaar, het is onbekend of dit door de kunstenaar is gedaan en dus of het een signatuur is.


LET OP: Dit item wordt geveild door Kunstveiling in opdracht van de inbrenger. Voor items aangeboden door de Veilingmeester of Veilingmeester_Collecties zelf, gelden de volgende speciale voorwaarden.


BTW: Alle genoemde bedragen en het bedrag dat u biedt zijn inclusief BTW. Voor zakelijke kopers is de BTW eventueel aftrekbaar over de gehele factuur (eindprijs, commissie en verzend-/bezorgkosten). 

Passe-partout/lijsten: Beschadigingen aan lijsten worden niet beschreven. Indien een werk achter glas is ingelijst en het glas kapot is, zal dit wel vermeld worden. Passe-partouts worden op geen enkele manier gegarandeerd en ook niet altijd meegezonden. Alleen als een werk niet uit het passe-partout te halen is, zal dit vermeld worden.

Afhandeling: Wanneer u de hoogste bieder bent, ontvangt u na afloop van de veiling per e-mail van ons een factuur voor de aangekochte werken. Hierin vindt u de details m.b.t. de betaling. Werken kunnen op dinsdag t/m vrijdag tussen 11.00 - 17.15 uur worden afgehaald op het kantoor van Kunstveiling in Amsterdam-Zuidoost. Als u uw aankoop afhaalt, betaalt u geen extra kosten.

Bezichtigen: Het is ook mogelijk om dit werk vooraf te bezichtigen. Ondanks de aankoopgarantie van Kunstveiling waar uw werk onder valt, kunt u het werk bekijken voordat u een bod uitbrengt. Bezichtigen kan op de vestiging van Kunstveiling in Amsterdam-Zuidoost op dinsdag t/m vrijdag tussen 11.00 - 17.15 uur.

Vragen: Wij streven ernaar zo veel mogelijk informatie te geven in de veilingomschrijving. Heeft u echter nog vragen, gebruik dan de button ‘Vraag de verkoper’ om contact met ons op te nemen. Andere items die wij aanbieden, kunt u bekijken door op de naam van de verkoper te klikken.

ConditieRedelijk

Spieramen moeten opnieuw opgespannen worden, waardoor de doeken in de hoeken wat trekken. Meerdere zichtbare deuken/deukjes in de doeken. Wat slijtage langs de randen en hoeken.

GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

F.H. Bobeldijk

Alle items van deze kunstenaar
Geplaatst door  Veilingmeester
FA. (318)

Lid sinds 2010
44004 verkochte items
Alle items van deze verkoper (448)
Pinterest
202 cm
52 cm
200 cm
50 cm
Dit item is verkocht voor 115,00(Incl. 15% veilingkosten)
VEILINGGEGEVENS
Starttijd:14-01-2020 om 15:04
Eindtijd:26-01-2020 om 20:03
Biedingen (1)
paulvanamsterdam
17 jan. / 11:51
€ 100
Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.