• Populair
  • 1e keer aangeboden
  • Aftersale
  • Laatste 24u geplaatst
  • Loopt vandaag af
  • Vanaf 1 euro
Deutsch
English
Français

Jos Jansen - Acryl op papier, Muzikanten - Verkocht

Jos Jansen - Acryl op papier, Muzikanten kopen? Bied vanaf 35!
Jos Jansen - Acryl op papier, Muzikanten kopen? Bied vanaf 35!Jos Jansen - Acryl op papier, Muzikanten kopen? Bied vanaf 35!Jos Jansen - Acryl op papier, Muzikanten kopen? Bied vanaf 35!Jos Jansen - Acryl op papier, Muzikanten kopen? Bied vanaf 35!Jos Jansen - Acryl op papier, Muzikanten kopen? Bied vanaf 35!Jos Jansen - Acryl op papier, Muzikanten kopen? Bied vanaf 35!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Jos Jansen (1933)
TypeSchilderij
Jaartal1965
TechniekAcryl
DragerPapier
IngelijstNiet Ingelijst
Afmetingen50 cm x 65 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd

LET OP: Dit item wordt geveild door Kunstveiling in opdracht van de inbrenger. Voor items aangeboden door de Veilingmeester of Veilingmeester_Collecties zelf, gelden de volgende speciale voorwaarden.

Toeslag: Op deze werken zit een toeslag voor de koper van 10,- euro per gewonnen item. Deze toeslag geldt alleen voor werken aangeboden door de Veilingmeester. Zie hiervoor ook onze veilingregels. 

Afhandeling: Wanneer u de hoogste bieder bent, ontvangt u na afloop van de veiling per e-mail van ons een factuur voor de aangekochte werken. Hierin vindt u de details m.b.t. de betaling. Werken kunnen op werkdagen tussen 09.15 - 17.15 uur worden afgehaald op het kantoor van Kunstveiling in Amsterdam-Zuidoost. Als u uw aankoop afhaalt, betaalt u geen extra kosten.

Bezichtigen: Het is ook mogelijk om dit werk vooraf te bezichtigen. Ondanks de aankoopgarantie van Kunstveiling waar uw werk onder valt, kunt u het werk bekijken voordat u een bod uitbrengt. Bezichtigen kan op de vestiging van Kunstveiling in Amsterdam-Zuidoost op werkdagen tussen 09.15 - 17.15 uur. 

Vragen: Wij streven ernaar zo veel mogelijk informatie te geven in de veilingomschrijving. Heeft u echter nog vragen, gebruik dan de button ‘Vraag de verkoper’ om contact met ons op te nemen. Andere items die wij aanbieden, kunt u bekijken door op de naam van de verkoper te klikken.


Administratieve code: 

QQRL 

ConditieRedelijk

Op enkele plekken in het werk is sprake van lichte craquelé / verfverlies (zie foto's). Langs de rand in de hoekjes zitten punaisegaatjes.

GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

Jos Jansen (1933)

Alle items van deze kunstenaar (0)
Geplaatst door  Veilingmeester
FA. (325)

Lid sinds 2010
45559 verkochte items
Alle items van deze verkoper (850)
Pinterest
65 cm
50 cm
Dit item is verkocht voor 35,00
VEILINGGEGEVENS
Starttijd:12-11-2018 om 12:05
Eindtijd:20-11-2018 om 19:49
Biedingen (1)
Braamberg
12 nov. / 21:07
€ 35
Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.