Stephen Eastaugh - Acryl op zeil, Derailed - Ingelijst (Groot) - Verkocht

Stephen Eastaugh - Acryl op zeil, Derailed - Ingelijst (Groot) kopen? Bied vanaf 200!
Stephen Eastaugh - Acryl op zeil, Derailed - Ingelijst (Groot) kopen? Bied vanaf 200!Stephen Eastaugh - Acryl op zeil, Derailed - Ingelijst (Groot) kopen? Bied vanaf 200!Stephen Eastaugh - Acryl op zeil, Derailed - Ingelijst (Groot) kopen? Bied vanaf 200!Stephen Eastaugh - Acryl op zeil, Derailed - Ingelijst (Groot) kopen? Bied vanaf 200!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Stephen Eastaugh (1960)
TypeSchilderij
Jaartal1998
TechniekAcryl
DragerKunststof
IngelijstIngelijst
Afmetingen95 cm x 100 cm (h x b)
Lijst104 cm x 109 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd

Het werk is ingelijst achter glas. Aan de achterzijde van het werk zit een plexiglazen plaat, welke transparant is. Het zwart wat u ziet tussen het werk en de lijst is de muur. Het zeil zweeft als het ware in de lijst.


In het zeil zitten wat witte plekken, dit is glans van het zeil en schijn van de lampen.


LET OP: Dit item wordt geveild door Kunstveiling in opdracht van de inbrenger. Voor items aangeboden door de Veilingmeester of Veilingmeester_Collecties zelf, gelden de volgende speciale voorwaarden.

 

Passe-partout/lijsten: Beschadigingen aan lijsten worden niet beschreven. Indien een werk achter glas is ingelijst en het glas kapot is, zal dit wel vermeld worden. Passe-partouts worden op geen enkele manier gegarandeerd en ook niet altijd meegezonden. Alleen als een werk niet uit het passe-partout te halen is, zal dit vermeld worden.

Afhandeling: Wanneer u de hoogste bieder bent, ontvangt u na afloop van de veiling per e-mail van ons een factuur voor de aangekochte werken. Hierin vindt u de details m.b.t. de betaling. Werken kunnen op dinsdag t/m vrijdag tussen 11.00 - 17.15 uur worden afgehaald op het kantoor van Kunstveiling in Amsterdam-Zuidoost. Als u uw aankoop afhaalt, betaalt u geen extra kosten.

Bezichtigen: Het is ook mogelijk om dit werk vooraf te bezichtigen. Ondanks de aankoopgarantie van Kunstveiling waar uw werk onder valt, kunt u het werk bekijken voordat u een bod uitbrengt. Bezichtigen kan op de vestiging van Kunstveiling in Amsterdam-Zuidoost op dinsdag t/m vrijdag tussen 11.00 - 17.15 uur.

Vragen: Wij streven ernaar zo veel mogelijk informatie te geven in de veilingomschrijving. Heeft u echter nog vragen, gebruik dan de button ‘Vraag de verkoper’ om contact met ons op te nemen. Andere items die wij aanbieden, kunt u bekijken door op de naam van de verkoper te klikken.

ConditieZeer Goed
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

Stephen Eastaugh (1960)

AustralischAustralischAlle items van deze kunstenaar (0)
Geplaatst door  Veilingmeester
FA. (330 )

Lid sinds 2010
46960 verkochte items
Alle items van deze verkoper (684)
Pinterest
109 cm
104 cm
100 cm
95 cm
Dit item is verkocht voor 230,00 (Incl. 15% veilingkosten)
VEILINGGEGEVENS
Starttijd:19-02-2020 om 09:53
Eindtijd:01-03-2020 om 19:07
Biedingen (1)
PierreLeonard
01 mrt. / 18:06
€ 200
Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.