Ada Breedveld - Acryl op doek: Holly tulp - 1991(Groot werk!)

Ada Breedveld - Acryl op doek: Holly tulp - 1991(Groot werk!) kopen? Bied vanaf 695!
Ada Breedveld - Acryl op doek: Holly tulp - 1991(Groot werk!) kopen? Bied vanaf 695!Ada Breedveld - Acryl op doek: Holly tulp - 1991(Groot werk!) kopen? Bied vanaf 695!Ada Breedveld - Acryl op doek: Holly tulp - 1991(Groot werk!) kopen? Bied vanaf 695!Ada Breedveld - Acryl op doek: Holly tulp - 1991(Groot werk!) kopen? Bied vanaf 695!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Ada Breedveld (1944)
TypeSchilderij
Jaartal1991
TechniekAcryl
DragerCanvas (Doek)
StijlModern
OnderwerpFiguren
IngelijstIngelijst
Afmetingen89.5 cm x 59.5 cm (h x b)
Incl. lijst103 cm x 72.5 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
Dit werk is onderdeel van de Schilderijen Special > 350 euro special.
Acryl op doek van Ada Breedveld. Titel: Holly tulp(achterop staat de titel). Jaar: 1991. Afmetingen incl lijst: H103 x b72.5cm. Afmetingen doek: H89.5 x b59.5cm. Het werk is rechts onder gesigneerd door de kunstenares. De authenticiteit van het aangeboden werk wordt volledig gegarandeerd. Een certificaat van echtheid kan, op aanvraag, worden gemaild.

Lijsten: Beschadigingen aan lijsten worden niet beschreven. Indien een werk achter glas is ingelijsten het glas is kapot, zal dit wel vermeld worden. Bij foto's van ingelijste werken kan spiegeling zichtbaar zijn.

Bij aankoop kan het werk worden opgehaald in 's-Gravenzande ( vlakbij Den Haag (Scheveningen), Rotterdam en Delft en 10 minuten van het strand). De termijn voor het ophalen, bij vooruitbetaling, is zeer ruim. M.a.w. de koper kan het werk weken of zelfs maanden later ophalen en het zo mogelijk combineren met een bezoek aan één van de bovengenoemde steden of het strand. We kunnen het werk ook verzenden via een kleine kunst koerier(Swift).

Ada Breedveld maakt kleurrijke schilderijen met als thema ‘de Vrouw als ultieme levensgenieter’.

Over Ada

Ada Breedveld (1944) beschouwt het leven als haar leerschool. Ze wilde al van jongs af aan kunstenares worden en zat niet op een academie of cursus. Werkend vanuit haar atelier in Amsterdam, brengt ze haar kunst de wereld in. Een fantasie- en kleurrijke verzameling van schilderijen met vrolijke afbeeldingen.

Over werk

In de jaren zeventig begon Ada Breedveld met exposeren. Het surrealisme boeide haar, een kunstrichting waarbij niet de zichtbare werkelijkheid, maar de fantasie vanuit ons diepste innerlijk het uitgangspunt voor kunst moet zijn. Gaandeweg vond ze haar eigen typerende stijl en thema: de imposante en aanwezige ‘Vrouw’. Die Vrouw, kleurrijk, dansend, met glas in de hand en vogeltjes om haar heen in de lucht, is de ultieme levensgenieter. Deze Vrouw vormt het centrale punt in veel van haar kunstwerken en het maakt Breedvelds kunst zeer herkenbaar. Haar kunstwerken laten iets onwerkelijks, een droom zien, vol gevoel en beleving.

Zelf zegt Ada Breedveld: ‘Schilderen doe ik al mijn hele leven. De kwast is het verlengstuk van mijn gevoelsleven. Daarmee kan ik mij uitdrukken op de meest optimale manier. Het materiaal geeft mij de uitdaging om zo een wereld te scheppen, die de illusie wekt van een werkelijkheid. Een werkelijkheid die niet echt bestaat, maar wel als zodanig wordt ervaren. Zoals in een droom, het onwerkelijke als werkelijk beleefd wordt.’ConditieZeer Goed
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie.

Ada Breedveld (1944)

Nederlands Nederlands Alle items van deze kunstenaar (14)

Geplaatst door  KiewitKunst
FA. (178)

Lid sinds 2011
5705 verkochte items
Alle items van deze verkoper (290)
72.5 cm
103 cm
59.5 cm
89.5 cm
Openingsbod € 695
Veilingkosten: 15%
Bied mee Bied mee
AfhalenJa is mogelijk
Objectlocatie's-Gravenzande,  Nederland
VerzendingAlleen per koerier
Veilinggegevens
Starttijd22-5-2023 om 15:25
Eindtijd5-6-2023 om 20:37
Let op: bij een bod in de laatste 5 minuten wordt de veilingduur met 5 minuten verlengd.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.