Adriaan Engelman - Abstracte compositie, monotype - Verkocht

Adriaan Engelman - Abstracte compositie, monotype kopen? Bied vanaf 75!
Adriaan Engelman - Abstracte compositie, monotype kopen? Bied vanaf 75!Adriaan Engelman - Abstracte compositie, monotype kopen? Bied vanaf 75!Adriaan Engelman - Abstracte compositie, monotype kopen? Bied vanaf 75!Adriaan Engelman - Abstracte compositie, monotype kopen? Bied vanaf 75!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Adine Engelman (1937)
TypeGrafiek (handgesigneerd)
Periode1945 t/m 1999
GesigneerdHandgesigneerd

Krachtig abstract werk van (toen nog) Adriaan Engelman.  Monotype op dik papier, met potlood gesigneerd rechtsonder. In zeer goede conditie.  Afkomstig uit de nalatenschap van de kunstena(a)r(es).

 

Afmetingen: 80cm x 55cm

 

Werk moet bij aankoop het liefst worden opgehaald in Diemen (vlakbij het kantoor van Kunstveiling in Amsterdam Z-O), maar het kan eventueel ook goed verpakt en aangetekend verstuurd worden op kosten van de koper.

 

-------------------------------------------------

Adriaan/Adine Engelman (Rotterdam 1937 - Haarlem 2015)

 

Opgeleid aan de Academie voor Beeldende Kunsten in Rotterdam en Atelier ’63 in Haarlem.  In 1969 veranderde Adriaan zijn naam naar Adine Engelman.  Naast schilder was Engelman ook beeldhouwer van vooral abstracte beeldende kunst.  Engelman’s werk uit de jaren 60 en 70 toont verwantschappen met werk van Bram Bogart en Rob van Koningsbruggen.

GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie.

Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

AfhalenJa is mogelijk
ObjectlocatieDiemen,  Nederland
Verzending
Veilinggegevens
Starttijd19-10-2017 om 21:36
Eindtijd3-11-2017 om 19:36
Biedingen (1)
Log in of registreer om de biedgeschiedenis te bekijken
Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.