Adriaan Vermunt - Winterlandschap in expressionistische stijl

Adriaan Vermunt - Winterlandschap in expressionistische stijl kopen? Bied vanaf 115!
Adriaan Vermunt - Winterlandschap in expressionistische stijl kopen? Bied vanaf 115!Adriaan Vermunt - Winterlandschap in expressionistische stijl kopen? Bied vanaf 115!Adriaan Vermunt - Winterlandschap in expressionistische stijl kopen? Bied vanaf 115!Adriaan Vermunt - Winterlandschap in expressionistische stijl kopen? Bied vanaf 115!Adriaan Vermunt - Winterlandschap in expressionistische stijl kopen? Bied vanaf 115!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Adriaan Vermunt (1907-1993)
TypeSchilderij
Periode1900 t/m 1944
TechniekOlieverf
DragerPaneel
StijlImpressionistisch
OnderwerpLandschap
IngelijstIngelijst
Afmetingen9.5 cm x 15 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
Adriaan Vermunt (1907-1993) was schilder, restaurator en kopiist. Hij had een opleiding voltooid aan de Haagse Akademie van Beeldende Kunsten en specialiseerde zich gaandeweg in stadsgezichten en marines. Maar hij schilderde ook fraaie wintergezichten, zoals deze miniatuur die gebaseerd is op een werk van de 19e eeuwse schilder Kruseman. De versie van Vermunt is, anders dan de oorspronkelijk schilderij dat geheel in lijn is met de Romantiek,  in expressionistische stijl geschilderd.

Ca. 1930-1940 geschilderd.
ConditieZeer Goed
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie.

Veilinggegevens
Starttijd23-5-2023 om 12:01
Eindtijd1-6-2023 om 22:48
Openingsbod € 115
Veilingkosten: 15%
AfhalenJa is mogelijk
ObjectlocatieZuidlaren Nederland,  Nederland
VerzendingWereldwijd

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.