Aldert Mantje - Aldert Mantje: Olieverf op doek, Mother's little helper (Groot) - Verkocht

Aldert Mantje: Olieverf op doek, Mother's little helper (Groot) kopen? Bied vanaf 200!
Dit item is verkocht Toon item
Schilderij

Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

Vergelijkbaar item plaatsen
Aldert Mantje: Olieverf op doek, Mother's little helper (Groot) kopen? Bied vanaf 200!
Aldert Mantje: Olieverf op doek, Mother's little helper (Groot) kopen? Bied vanaf 200!Aldert Mantje: Olieverf op doek, Mother's little helper (Groot) kopen? Bied vanaf 200!Aldert Mantje: Olieverf op doek, Mother's little helper (Groot) kopen? Bied vanaf 200!Aldert Mantje: Olieverf op doek, Mother's little helper (Groot) kopen? Bied vanaf 200!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Aldert Mantje (1954)
TypeSchilderij
Periode1945 t/m 1999

Titel: Mother's little helper
Jaartal: 1989
Afmetingen doek: 100 cm x 75 cm 
Gesigneerd: Nee
Materiaal: Olieverf op doek
Ingelijst: Bevestigd op spieraam
Conditie: In zeer goede staat

Bij foto´s van ingelijste werken kan spiegeling zichtbaar zijn. Het oplagenummer op de foto(s) kan afwijken van het hierboven genoemde correcte oplagenummer.

 

Let op: Dit item wordt geveild door Kunstveiling.nl in opdracht van de inbrenger. Voor items aangeboden door Kunstveiling.nl zelf gelden de volgende speciale voorwaarden:

Toeslag van 10 euro per gewonnen item: 
Op deze werken zit een toeslag voor de koper van 10 euro per gewonnen item. Deze toeslag geldt voor items die door de Veilingmeester in opdracht worden aangeboden. (Zie www.kunstveiling.nl/toeslag).

 

Passe-partout/Lijsten: 
Kleine beschadigingen aan lijsten worden niet beschreven! Bij ingelijste werken achter glas vermelden wij altijd glasschade. Passe-partouts worden op geen enkele manier gegarandeerd en ook niet altijd meegezonden. Alleen als een werk niet uit het passe-partout te halen is, zal dit vermeld worden.


Afhandeling:
Wanneer u de hoogste bieder bent ontvangt u na afloop van de veiling van ons een factuur voor de aangekochte werken. Hierin vindt u de details m.b.t. de betaling. Werken kunnen worden afgehaald tijdens kantooruren in Amsterdam bij Kunstveiling.nl. U betaalt bij afhalen geen extra kosten.

Bezorgkosten met de koerier (incl. BTW):

Meerdere aankopen bij de Veilingmeester of Veilingmeester_Collecties kunnen worden gecombineerd tot maximaal 5 ingelijste werken. (Bij bezorging van meer dan 5 werken, zal een toeslag van €4,00 per extra item worden gerekend).

Let op voor de berekening van het formaat dienen beiden zijden binnen het aangegeven formaat te zijn. Als 1 van beiden zijden groter is, dan wordt het bustarief gerekend.

Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden):
Maximaal formaat 1.50m x 1.20m:  € 41,50 tot 5 ingelijste werken/doeken
Groter dan 1.50m x 1.20m: € 76,50 tot 5 ingelijste werken/doeken (bustarief)

Vlaanderen (bezorging op dinsdag&donderdag)
Maximaal formaat 1.50m x 1.20m:  € 78,50 tot 5 ingelijste werken/doeken  
Groter dan 1.50m x 1.20m: € 145,50 tot 5 ingelijste werken/doeken (bustarief)

Wallonië (bezorging op dinsdag&donderdag)
Maximaal formaat 1.50m x 1.20m:  € 140,50 tot 5 ingelijste werken/doeken
Groter dan 1.50m x 1.20m: € 201,50 tot 5 ingelijste werken/doeken  (bustarief)


Verzenden zonder lijst:
Werken waarbij dit mogelijk is (grafiek/werk op papier) kunnen ook zonder lijst verzonden worden. U betaalt dan 12,50 euro verzendkosten binnen NL of € 20,00 binnen de EU.
Meerdere aankopen bij de Veilingmeester of Veilingmeester_Collecties kunnen gecombineerd worden indien de werken ook in één pakket gecombineerd kunnen worden.


Garantie:
Dit werk is volledig door Kunstveiling.nl gegarandeerd en afkomstig van professionele partijen. Mocht blijken dat het werk niet juist is omschreven, zowel m.b.t. de conditie als de authenticiteit, dan ontvangt u de volledige aankoop terug. De standaard garantie op werken is 3 weken, maar kan in overleg verlengd worden. Als u een werk afhaalt en heeft gecontroleerd, vervalt de garantie op de conditie. Vanzelfsprekend blijft de garantie op authenticiteit dan wel van kracht.

Bezichtigen:
Het is mogelijk om dit werk vooraf te bezichtigen. Ondanks dat u een aankoopgarantie heeft, kunt u het werk bekijken voordat u een bod uitbrengt. Bezichtigen kan in Amsterdam, tijdens kantooruren, tenzij anders staat aangegeven.

Vragen:
Wij streven er naar zo veel mogelijk informatie te geven in de veilingomschrijving. Heeft u echter nog vragen, gebruik dan de “Stel de verkoper een vraag” link om contact met ons op te nemen. Kijkt u verder bij onze andere items door op de button “Alle items van deze verkoper” te klikken.
 

 

Administratieve code:

QQKV

 

 

Transport
VerzendenDoor het formaat of de kwetsbaarheid is het niet mogelijk om dit item via reguliere post te verzenden

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item
Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

AfhalenJa is mogelijk
Objectlocatie Nederland
Verzending
Veilinggegevens
Starttijd27-1-2017 om 14:30
Eindtijd5-2-2017 om 14:30
Biedingen (1)
Log in of registreer om de biedgeschiedenis te bekijken
Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.