Aleid Mansholt - Het oude landschap is niet ver

Aleid Mansholt - Het oude landschap is niet ver kopen? Bied vanaf 75!
Aleid Mansholt - Het oude landschap is niet ver kopen? Bied vanaf 75!Aleid Mansholt - Het oude landschap is niet ver kopen? Bied vanaf 75!Aleid Mansholt - Het oude landschap is niet ver kopen? Bied vanaf 75!Aleid Mansholt - Het oude landschap is niet ver kopen? Bied vanaf 75!Aleid Mansholt - Het oude landschap is niet ver kopen? Bied vanaf 75!Aleid Mansholt - Het oude landschap is niet ver kopen? Bied vanaf 75!Aleid Mansholt - Het oude landschap is niet ver kopen? Bied vanaf 75!Aleid Mansholt - Het oude landschap is niet ver kopen? Bied vanaf 75!Aleid Mansholt - Het oude landschap is niet ver kopen? Bied vanaf 75!Aleid Mansholt - Het oude landschap is niet ver kopen? Bied vanaf 75!Aleid Mansholt - Het oude landschap is niet ver kopen? Bied vanaf 75!Aleid Mansholt - Het oude landschap is niet ver kopen? Bied vanaf 75!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Aleid Mansholt (1941)
TypeGrafiek (handgesigneerd)
Jaartal1967
TechniekEts
DragerGeschept Papier
StijlAbstract
OnderwerpLandschap
IngelijstNiet Ingelijst
Afmetingen65 cm x 50 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
Oplage6/10
Prachtige ets met een persoonlijke inhoud: het onderwerp is hoe wij omgaan met ons landschap. De ets heeft een wat donkere tint, die wellicht de zorg om het landschap uitdrukt Prachtige details waarin mooie persoonlijke getekende fragmenten afwisselen met wat lijkt op geabstraheerde fotoos of bestaande plantekeningen.
ConditieZeer Goed
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie.

Aleid Mansholt (1941)

Nederlands Nederlands

Geplaatst door  kalf225
FA. (1)

Lid sinds 2018
0 verkochte items
Alle items van deze verkoper (0)
50 cm
65 cm
Veilinggegevens
Starttijd10-3-2019 om 19:50
Eindtijd24-3-2019 om 21:24
Openingsbod € 75
Veilingkosten: 15%
AfhalenJa is mogelijk
ObjectlocatieWijnaldum,  Nederland
VerzendingWereldwijd

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.