Pendant in 18 karat yellowgold from Ehinger Schwarz with big natural diamond - Verkocht

Pendant in 18 karat yellowgold from Ehinger Schwarz with big natural diamond kopen? Bied vanaf 1050!
Pendant in 18 karat yellowgold from Ehinger Schwarz with big natural diamond kopen? Bied vanaf 1050!Pendant in 18 karat yellowgold from Ehinger Schwarz with big natural diamond kopen? Bied vanaf 1050!Pendant in 18 karat yellowgold from Ehinger Schwarz with big natural diamond kopen? Bied vanaf 1050!Pendant in 18 karat yellowgold from Ehinger Schwarz with big natural diamond kopen? Bied vanaf 1050!Pendant in 18 karat yellowgold from Ehinger Schwarz with big natural diamond kopen? Bied vanaf 1050!Pendant in 18 karat yellowgold from Ehinger Schwarz with big natural diamond kopen? Bied vanaf 1050!Pendant in 18 karat yellowgold from Ehinger Schwarz with big natural diamond kopen? Bied vanaf 1050!Pendant in 18 karat yellowgold from Ehinger Schwarz with big natural diamond kopen? Bied vanaf 1050!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Sieraden
TypeSieraden
Periode2000 t/m Heden
TechniekGoud
StijlMerksieraden
OnderwerpKetting
Afmetingen45 cm x 0.2 cm (h x b)
Gewicht13.11 gram
GemerktDuits keur
Vertaald met Google Translate. Originele tekst tonen .
Deze hanger is een bijzonder handwerk van het gerenommeerde edelsmidshuis Ehinger Schwarz in 18 karaat (750/-.) geelgoud. De vorm en structuur van de hanger lijkt op die van een natuurlijk gegroeide goudklomp en vertegenwoordigt zo de ideale verbinding met de ruwe diamant die in zijn natuurlijke staat is gelaten.De ruwe diamant wordt omhuld door de goudklomp en straalt een bijzonder effect uit.

Op de ruwe diamant zie je zowel de bijzondere groeistructuren als de driehoekige spleetstructuren.

De combinatie met natuurlijk ogend goud en de diamant in zijn oorspronkelijke vorm symboliseren de band met de natuur en geven de hanger zijn bijzondere charme.

De hanger weegt 7,93 gram en is ongeveer 26,62 mm lang en 11 mm breed, de ketting weegt 5,18 gram en is 45 cm lang.

Al onze sieraden zijn verkrijgbaar met een certificaat. De evaluatie vindt plaats volgens internationale richtlijnen als opgeleide edelsteenkundigen en diamanttaxateurs van de Duitse Gemmologische Vereniging.

Sinds 1961 zijn wij een door een familie gerunde juwelierszaak in het hart van Augsburg. Onze verkopers hebben alle opleidingen van de Duitse Gemmologische Vereniging afgerond en kunnen u daarom gekwalificeerd en uitgebreid adviseren. Ons assortiment bestaat bijna uitsluitend uit losse stukken uit verschillende sieradentijdperken. Wij staan voor goedkope en transparante prijzen, wij garanderen ten alle tijden de kwaliteit en omschrijving van de door ons gecommuniceerde sieraden!
ConditieNieuwstaat

GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie.

Sieraden

Alle sieraden (320)

Geplaatst door  schmuckschroll
FA. 

Lid sinds 2023
3 verkochte items
Alle items van deze verkoper (41)
0.2 cm
45 cm
Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

AfhalenJa is mogelijk
ObjectlocatieAugsburg,  Duitsland
VerzendingAlleen binnen Europa
Veilinggegevens
Starttijd30-1-2023 om 13:58
Eindtijd13-2-2023 om 19:15
Biedingen (1)
Log in of registreer om de biedgeschiedenis te bekijken
Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.