Anton Pieck - Potlood, Kwartier Schets - Zittend naakt - Verkocht

Anton Pieck - Potlood, Kwartier Schets - Zittend naakt kopen? Bied vanaf 250!
Dit item is verkocht Toon item
Tekening / Aquarel

Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

Vergelijkbaar item plaatsen
Anton Pieck - Potlood, Kwartier Schets - Zittend naakt kopen? Bied vanaf 250!
Anton Pieck - Potlood, Kwartier Schets - Zittend naakt kopen? Bied vanaf 250!Anton Pieck - Potlood, Kwartier Schets - Zittend naakt kopen? Bied vanaf 250!Anton Pieck - Potlood, Kwartier Schets - Zittend naakt kopen? Bied vanaf 250!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Anton Pieck (1895-1987)
TypeTekening / Aquarel
Periode1900 t/m 1944
TechniekPotlood
DragerPapier
IngelijstNiet Ingelijst
Afmetingen45 cm x 32.5 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd

Anton Pieck nam deel aan het model tekenen te Overveen, met andere kunstenaars. Modellen poseerden een kwartier in 1 houding  waarna een andere houding werd aangenomen. Zo ontstonden de  'kwartierschetsen'. U ziet dat Anton Pieck een zeer begenadigd tekenaar was. Deze "kwartier schetsen" zijn gezocht bij verzamelaars.

Voorstelling van een zittend naakt gezien vanaf de rug. Rechtsonder voorzien van monogram.

Afmetingen zijn de bladmaat.

LET OP: Dit item wordt geveild door Kunstveiling in opdracht van de inbrenger. Voor items aangeboden door de Veilingmeester of Veilingmeester_Collecties zelf, gelden de volgende speciale voorwaarden.

Passe-partout/lijsten: Beschadigingen aan lijsten worden niet beschreven. Indien een werk achter glas is ingelijst en het glas kapot is, zal dit wel vermeld worden. Passe-partouts worden op geen enkele manier gegarandeerd en ook niet altijd meegezonden. Alleen als een werk niet uit het passe-partout te halen is, zal dit vermeld worden.

Afhandeling: Wanneer u de hoogste bieder bent, ontvangt u na afloop van de veiling per e-mail van ons een factuur voor de aangekochte werken. Hierin vindt u de details m.b.t. de betaling. Werken kunnen op dinsdag t/m vrijdag tussen 11.00 - 17.15 uur worden afgehaald op het kantoor van Kunstveiling in Amsterdam-Zuidoost. Als u uw aankoop afhaalt, betaalt u geen extra kosten.

Bezichtigen: Het is ook mogelijk om dit werk vooraf te bezichtigen. Ondanks de aankoopgarantie van Kunstveiling waar uw werk onder valt, kunt u het werk bekijken voordat u een bod uitbrengt. Bezichtigen kan op de vestiging van Kunstveiling in Amsterdam-Zuidoost op dinsdag t/m vrijdag tussen 11.00 - 17.15 uur.

Vragen: Wij streven ernaar zo veel mogelijk informatie te geven in de veilingomschrijving. Heeft u echter nog vragen, gebruik dan de button ‘Vraag de verkoper’ om contact met ons op te nemen. Andere items die wij aanbieden, kunt u bekijken door op de naam van de verkoper te klikken.

Volgrecht: Voor werken met een totale prijs (inclusief veilingkosten maar exclusief BTW) boven de 3000,- euro, is het wettelijk Volgrecht van minimaal 4% van toepassing. Het volgrecht dient betaald te worden door de koper. Kunstveiling zal zorg dragen voor de financiële afwikkeling van de Volgrecht-vergoeding volgens de vastgelegde bepalingen.Conditie
ConditieGoed
Zeer goede staat gezien de leeftijd. Blad is (egaal) vergeeld. Enkele vlekjes/smoezeligheid in de marge, wat lichte beschadigingen langs de randen en hoeken van het blad. Verspreid over het blad, ook in het beeld, wat foxing.
Transport
Afhalen Het werk is af te halen op locatie. Als koper dient u zelf verpakkingsmateriaal mee te nemen. De locatie is: Amsterdam, Nederland
VerzendenPakketpost
PrijsTot 5 kg.
Binnen Nederland € 11,50
Binnen EU € 23,50
Buiten EU € 38,37
Europese Unie null
Wereldwijd null
per km. null
ExtraBij een aankoopbedrag boven de € 500,- euro betaalt u een toeslag van (maximaal) € 7,50 voor extra verzekerde verzending

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

Anton Pieck (1895-1987)

Nederlands Nederlands Alle items van deze kunstenaar (5)

Geplaatst door  veilingmeester
Lid sinds 2010
50883 verkochte items
Alle items van deze verkoper (381)
32.5 cm
45 cm
Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

AfhalenJa is mogelijk
ObjectlocatieAmsterdam,  Nederland
VerzendingWereldwijd
Veilinggegevens
Starttijd15-7-2020 om 16:17
Eindtijd28-7-2020 om 20:53
Biedingen (1)
Log in of registreer om de biedgeschiedenis te bekijken
Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.