Anton ter Braak - Anton ter Braak: Brons, Zittende dame - Verkocht

Anton ter Braak: Brons, Zittende dame kopen? Bied vanaf 100!
Dit item is verkocht Toon item
Beeld / Object

Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

Vergelijkbaar item plaatsen
Anton ter Braak: Brons, Zittende dame kopen? Bied vanaf 100!
Anton ter Braak: Brons, Zittende dame kopen? Bied vanaf 100!Anton ter Braak: Brons, Zittende dame kopen? Bied vanaf 100!Anton ter Braak: Brons, Zittende dame kopen? Bied vanaf 100!Anton ter Braak: Brons, Zittende dame kopen? Bied vanaf 100!Anton ter Braak: Brons, Zittende dame kopen? Bied vanaf 100!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Anton ter Braak (1960)
TypeBeeld / Object
Periode1945 t/m 1999

Titel: Zittende dame
Jaartal: Niet gedateerd
Afmetingen : h. 14 cm x b. 5,5 cm  x d. 5,5 cm 
Oplage: 5/100 
Gesigneerd: Ja, achterzijde
Materiaal: Brons
Gewicht: 1,7 kg
Conditie: In zeer goede staat

 

LET OP: Dit item wordt geveild door Kunstveiling.nl in opdracht van de inbrenger. Voor items aangeboden door Kunstveiling.nl zelf gelden de volgende speciale voorwaarden:
 

Toeslag: Op deze werken zit een toeslag voor de koper van 10 euro per gewonnen item. Deze toeslag geldt ALLEEN voor werken aangeboden door Kunstveiling.nl zelf. (Zie ook www.kunstveiling.nl/toeslag).

 

Afhandeling: Wanneer u de hoogste bieder bent, ontvangt u na afloop van de veiling per e-mail van ons een factuur voor de aangekochte werken. Hierin vindt u de details m.b.t. de betaling. Werken kunnen tijdens kantooruren worden afgehaald op het kantoor van Kunstveiling.nl in Amsterdam. Als u uw aankoop/aankopen afhaalt, betaalt u geen extra kosten.

 

Bezichtigen: Het is mogelijk om dit werk vooraf te bezichtigen. Ondanks dat u een aankoopgarantie heeft, kunt u het werk bekijken voordat u een bod uitbrengt. Bezichtigen kan op het kantoor van Kunstveiling.nl in Amsterdam tijdens kantooruren, tenzij anders staat aangegeven.

 

Vragen: Wij streven ernaar zo veel mogelijk informatie te geven in de veilingomschrijving. Heeft u echter nog vragen, gebruik dan de button ‘Stel de verkoper een vraag’ om contact met ons op te nemen. Andere items die wij aanbieden kunt u bekijken door op de button ‘Alle items van deze verkoper’ te klikken.

 

Administratieve code:

QQKV

Transport
Afhalen Het werk is af te halen op locatie. Als koper dient u zelf verpakkingsmateriaal mee te nemen. De locatie is: Amsterdam, Nederland
VerzendenDoor het formaat of de kwetsbaarheid is het niet mogelijk om dit item via reguliere post te verzenden

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

Anton ter Braak (1960)

Nederlands Nederlands

Geplaatst door  veilingmeester
Lid sinds 2010
52208 verkochte items
Alle items van deze verkoper (0)
Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

AfhalenJa is mogelijk
ObjectlocatieAmsterdam,  Nederland
Veilinggegevens
Starttijd20-10-2017 om 14:11
Eindtijd29-10-2017 om 13:11
Biedingen (1)
Log in of registreer om de biedgeschiedenis te bekijken