• Populair
  • 1e keer aangeboden
  • Aftersale
  • Laatste 24u geplaatst
  • Loopt vandaag af
  • Vanaf 1 euro
Deutsch
English
Français

Jan Vrolijk - Aquarel en pasteltekening, Weidelandschap met koeien - Ingelijst

Jan Vrolijk - Aquarel en pasteltekening, Weidelandschap met koeien - Ingelijst kopen? Bied vanaf 350!
Jan Vrolijk - Aquarel en pasteltekening, Weidelandschap met koeien - Ingelijst kopen? Bied vanaf 350!Jan Vrolijk - Aquarel en pasteltekening, Weidelandschap met koeien - Ingelijst kopen? Bied vanaf 350!Jan Vrolijk - Aquarel en pasteltekening, Weidelandschap met koeien - Ingelijst kopen? Bied vanaf 350!Jan Vrolijk - Aquarel en pasteltekening, Weidelandschap met koeien - Ingelijst kopen? Bied vanaf 350!Jan Vrolijk - Aquarel en pasteltekening, Weidelandschap met koeien - Ingelijst kopen? Bied vanaf 350!Jan Vrolijk - Aquarel en pasteltekening, Weidelandschap met koeien - Ingelijst kopen? Bied vanaf 350!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Jan Vrolijk (1846-1894)
TypeTekening / Aquarel
Periode1900 t/m 1944
TechniekPastel/Krijt
DragerPapier
StijlKlassiek
OnderwerpLandschap
IngelijstIngelijst
Afmetingen55.5 cm x 40 cm (h x b)
Lijst65 cm x 49.5 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
Typische voorstelling van koeien in een landschap, hier drinkend aan de waterkant, van Jan Vrolijk. 

Vrolijk schilderde doorgaans veel weidelandschappen met vee en werkte bij voorkeur buiten in de open lucht in zijn eigen omgeving Den Haag. 

In 2002 organiseerde De Mesdag Collectie een overzichtstentoonstelling over deze kunstenaar: ‘Loeiend goed de koeien van Jan Vrolijk (1845-1984), een vergeten meester van de Haagse school’. Het Rijksmuseum bevat een groot aantal etsen van Jan Vrolijk.

Dit item wordt geveild door Kunstveiling in opdracht van de inbrenger. Voor items aangeboden door de Veilingmeester of Veilingmeester_Collecties zelf, gelden de volgende voorwaarden:

Indien van toepassing op het aangeboden item zijn de volgende voorwaarden van kracht:

Bij ingelijst werk of werk in Passe-partout: Beschadigingen aan lijsten worden niet beschreven. Indien een werk achter glas is ingelijst en het glas kapot is, zal dit wel vermeld worden. Passe-partouts worden op geen enkele manier gegarandeerd en ook niet altijd meegezonden.

Bij werk in oplage:  Het oplagenummer op de foto kan afwijken van het hierboven genoemde correcte oplagenummer. Als wij meerdere exemplaren hebben in gelijke conditie, maken wij niet voor elk blad een nieuwe foto.

Afhandeling: Wanneer u de hoogste bieder bent, ontvangt u na afloop van de veiling per e-mail van ons een factuur voor de aangekochte werken. Hierin vindt u de details m.b.t. de betaling en de afhandeling.

Bezichtigen: De aankoop valt onder de aankoopgarantie van Kunstveiling. Wilt u toch een werk bezichtigen voordat u een bod uitbrengt, dan is dat mogelijk op afspraak op de vestiging van Kunstveiling in Amstelveen (Dinsdag t/m vrijdag tussen 11.00 - 17.15 uur). Neemt u hiervoor contact met ons op.

Vragen: Wij streven ernaar zo veel mogelijk informatie te geven in de veilingomschrijving. Heeft u echter nog vragen, gebruik dan de button ‘Vraag de verkoper’ om contact met ons op te nemen. Andere items die wij aanbieden, kunt u bekijken door op de naam van de verkoper te klikken.

Volgrecht: Voor werken met een totale prijs (inclusief veilingkosten maar exclusief BTW) boven de 3000,- euro, is het wettelijk Volgrecht van maximaal 4% van toepassing. Het volgrecht dient betaald te worden door de koper. Kunstveiling zal zorg dragen voor de financiële afwikkeling van de Volgrecht-vergoeding volgens de vastgelegde bepalingen.

Voor internationale kopers: Dit item wordt aangeboden door Kunstveiling.nl. Indien u het item wint, ontvangt u een Nederlandse aankoopfactuur van Kunstveiling.nl.

ConditieGoed

Het werk bevat verspreid over het oppervlak wat oxidatievlekjes. In de wolkenpartij zeer licht verkleurd. Zie ook detailfoto's. GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

Jan Vrolijk (1846-1894)

NederlandsNederlandsAlle items van deze kunstenaar (2)
Geplaatst door  Veilingmeester
FA. (326)

Lid sinds 2010
45586 verkochte items
Alle items van deze verkoper (863)
Pinterest
49.5 cm
65 cm
40 cm
55.5 cm
Veiling is afgelopen
VEILINGGEGEVENS
Starttijd:28-09-2022 om 14:50
Eindtijd:03-10-2022 om 20:00
Openingsbod € 350
Veilingkosten: 15%
AfhalenJa is mogelijk
ObjectlocatieAmstelveen, Nederland
VerzendingAlleen per koerier

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.