• Populair
  • 1e keer aangeboden
  • Aftersale
  • Laatste 24u geplaatst
  • Loopt vandaag af
  • Vanaf 1 euro
Deutsch
English
Français

Arja van den Berg - Ets: Dunne bierkade den Haag - 1976 + 5 ansichtkaarten

Arja van den Berg - Ets: Dunne bierkade den Haag - 1976 + 5 ansichtkaarten kopen? Bied vanaf 49!
Arja van den Berg - Ets: Dunne bierkade den Haag - 1976 + 5 ansichtkaarten kopen? Bied vanaf 49!Arja van den Berg - Ets: Dunne bierkade den Haag - 1976 + 5 ansichtkaarten kopen? Bied vanaf 49!Arja van den Berg - Ets: Dunne bierkade den Haag - 1976 + 5 ansichtkaarten kopen? Bied vanaf 49!Arja van den Berg - Ets: Dunne bierkade den Haag - 1976 + 5 ansichtkaarten kopen? Bied vanaf 49!Arja van den Berg - Ets: Dunne bierkade den Haag - 1976 + 5 ansichtkaarten kopen? Bied vanaf 49!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Arja van den Berg (1947)
TypeGrafiek (handgesigneerd)
Jaartal1976
TechniekEts
DragerPapier
OnderwerpArchitectuur
IngelijstNiet Ingelijst
Afmetingen48 cm x 35.5 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
Ets van Arja van den Berg + 5 ansichtkaarten van Arja v/d Berg.  Titel: Dunne bierkade den Haag. Arja van den Berg is aangesloten bij de Haagse kunstenaarsvereniging Pulchri. Jaar: 1976. Nummer: 69/75. Afmetingen blad: H48 x b35.5cm. Afmetingen voorstellig: H27 x b25cm. Het werk is linksonder, met potlood, gesigneerd door de kunstenares. De authenticiteit van dit werk wordt volledig gegarandeerd. Een certificaat van echtheid kan, op aanvraag, worden gemaild.

Bij aankoop kan het werk worden opgehaald in 's-Gravenzande ( vlakbij Den Haag (Scheveningen), Rotterdam en Delft en 5 minuten van het strand). De termijn voor het ophalen , bij vooruitbetaling, is zeer ruim, m.a.w. de koper kan het werk weken of zelfs maanden later ophalen en het zo mogelijk combineren met een bezoek aan één van de bovengenoemde steden of het strand. Het werk kan ook worden verstuurd. Onze verzenddagen zijn dinsdag en donderdag.

Berg, Arja Van Den
Arja van den Berg (naamvarianten: Arja Janssen, Arja Janssen-van den Berg) werd op 7 november 1947 in Oosterbeek geboren.
Van den Berg volgde een opleidingen aan de Akademie voor Beeldende Kunst en Kunstnijverheid in Arnhem en was leerling bij Jurjen de Haan en Harrie Verburg (vooral aanwijzingen).
Arja was als kunstenares vooral actief in Den Haag.
Ze was naast graficus ook actief als schilder, beeldhouwer en monumentaal kunstenaar en werkt bij voorkeur met aquarel- en olieverf en op zink; van haar zijn vooral dier-, figuur- en poezenvoorstellingen, koeien, honden, zelfportretten en auto’s bekend.
Als kunstenares werd ze in 1969 onderscheiden met de Burgemeester de Bruin-prijs / Rheden, in 1982 met de Koninklijke Subsidie voor Vrije Schilderkunst en in 1984 Haagse Salon Materiaalprijs.
Arja was lid van Pulchri Studio in Den Haag.
Vermeld in Saur, Jacobs, Dumas.
ConditieGoed

In goede staat. Rechts onderin de hoek en links bovenin de hoek zit een kleine vouw. Goed ingelijst, valt dit in de lijst/onder de passe-partout.  2 ansichtkaarten zijn in goede staat.  3 stuks hebben een vouw. 

GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie.

Arja van den Berg (1947)

NederlandsNederlandsAlle items van deze kunstenaar (4)
Geplaatst door  KiewitKunstonder100euro
FA. (31)

Lid sinds 2014
907 verkochte items
Alle items van deze verkoper (316)
Pinterest
35.5 cm
48 cm
Veiling is afgelopen
VEILINGGEGEVENS
Starttijd:13-09-2022 om 11:13
Eindtijd:23-09-2022 om 20:43
Openingsbod € 49
Veilingkosten: 15%
AfhalenJa is mogelijk
Objectlocatie'S-GRAVENZANDE, Nederland
VerzendingWereldwijd

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.